viktorka_od splavuno to by mě taky zajímalo. Já teda zpaměti scitam od stovek, nějak mi to líp vyhovuje, ale to je jinak.
Vše o těhotenství a dětech
rysamonaono je úplně nejvíc nejlepší, že každý učitel učí podle sebe, takže když dítě nebo celá třída vyfasne jiného kantora, je o večerní domácí zábavu na několik měsíců postaráno. Pokud nemáte doma malého Einsteina, který se to naučí jakkoliv na první dobrou.
Potrefenáhusa to jo, ale je! Věř mi. Mladší začal chodit v únoru, těšila jsem se na to od listopadu (měl dlouhou fázi obcházení)
jinak ty zpropadeny boty fakt nevim, má ty tlapicky hodně široký a ještě má ty palce roztazeny směrem ven, doufala jsem, ze třeba do jara ta noha poporoste do dylky (v ty 20 takhle široký boty proste nejsou), navrch sandaly baby bare a tikki ji sedej skvěle
Potrefenáhusa podle mě jí chůzí trochu "zhubne". A nějaké ty capáčko boty by jí nevyhovovaly? Taky je teda otázka, kolik toho teď v zimě venku nachodí, ale se ségrou asi celkem dost?
continuity no ja to zpameti sectu tak, ze 3+5=800+121=921. cely naraz to nedam. ale ja su na matiku tupa, tak treba to nekdo vidi rovnou?
Potrefenáhusa sandaly s teplyma ponozkama![]()
viktorka_od splavu mlel něco, že ty desítky jsou za linií, ale moc mi to vysvětlovat nechtěl. Psala jsem mužovi, jestli je to nejakej německej postup, a ten mi napsal, že to tak s nim dělal, že to je normální a každej si vybere, jestli počítá odpředu nebo odzadu. Tak jsem se divila, co je to za blbost a proč ho to učí, když u třech čísel už musí fakt jít od jednotek. Pak jsem mluvila s matkou staršího dítěte a ta mi potvrdila, že je to tak fakt učí a někdy později se to začnou učit odzadu.
Třeba 427 + 278 už mi přijde úplně maso začínat stovkami, ale dítě to vyšvihlo v pohodě.
To 427 + 278 už pod sebou napsaný nebylo, to počítal z hlavy. Ale stejným způsobem.
Nojo, to vidíš hned, že 27+78 je přes stovku, takže součet nebude v šesti stovkách, ale už v sedmi.
Evaeva moc toho prave podle mě venku nenachodi, ale ty zimy se docela bojim i tak
hodinka na hřišti to bejva
Tabea pokud to spocita z hlavy tak super a netrapila bych se tim, kdyz mas chytry deti jsi v klidu![]()
MPLee diky moc, uz jsme neco vybrali. Bylo to fajn, meli jsme vecer nakonec takovou hezkou kulturni chvilku. Precetla jsem detem nekolik basnicek a hodnotili jsme, jaka se komu libi. Ja jsem za tipy odsud hrozne vdecna, nevedela jsem treba, ze Srut pise pekne basnicky, žluťásek mi rozsirila obzory a mam par basnicek ulozenych na priste (jsou docela klukovske). Ted syn bude rikat Dejte mi pastelku, @Karja ma pravdu, ze je moc krasna. A mam dojem, ze pro maleho nezneho kluka, ktery by si pral pejska, je jako delana.
Potrefenáhusa spíš jestli se nesmířit s tím, že jí ty boty budou trošku užší. Ale ta hodina už je celkem dost, doma určitě víc sedí než běhá... No není to sranda.
Evaeva no doma se prave vůbec nezastaví, úplně přestala lézt a moc teda nesedi
jako jo, jsem smirena
Potrefenáhusa já ti vlastně závidím...no snad za rok touhle dobou
Potrefenáhusa Šiš, jak vězí v těch oteplovačkách
. Jestli to trochu pomůže, tak u nás to jeden čas vypadalo na širokou nožičku, a teď má relativně normální (akorát zase se super dlouhým palcem). Tím nechci říct, že je nebude mít baculatý, ale že to nutně nemusí být tak, jak to teď vypadá.
Gatita jsem ráda, že jsem mohla pomoct. Já mám v oblibě spíš ty různé poetické, melancholické, ale snažila jsem se vybírat spíš veselé klukovské nezbedné.
Zuzuli To je teda wtf. Já nejdřív myslela, že je to semafor pro rodiče, že to jako děti neuvidí a bude to třeba u vstupu, kudy jen prochází a poslouží to rodičům, aby věděli, jestli se mají ptát nebo učitelky neotravovat, protože dítě je vzorné.
Tak si říkám, no tak to není žádná hrůza, vlastně praktické....ale tohle??? Ještě bych pochopila, kdyby chtěli dávat třeba jenom zelené, jako odměnu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články