continuity no nějak ten průměr musí vzniknout
takže naše sestry - prvni sestra chůze ve 20 měsících, druhá sestra ve 12? Rozdíl 8 měsíců mě teda dost překvapil
Vše o těhotenství a dětech
Len já to beru tak, ze ten klippan je proste jedna z nejbezpecnejsich sedaček, už nic dalšího kupovat nechci
Potrefenáhusa to je hustý! Podle téhle logiky ovšem bude mimino v pěti měsících sedět
( kluci oba až v roce). A gratuluju, na většinu zimy chodící dítě je game changer.
Evaeva no nevim, musis koupit boty ![]()
![]()
Potrefenáhusa to jo, ale je! Věř mi. Mladší začal chodit v únoru, těšila jsem se na to od listopadu (měl dlouhou fázi obcházení)
Miloš Kratochvíl

Daniela Fischerová

Aranel Kohouti jsou moji nejoblíbenější, ale všude je ten odkaz na holky no...ale u těch kohotů zrovna málo.
Evaeva starší zacala taky v únoru
To recitovani mi otvírá nějaký dětský trauma, já si nepamatuju nic, vzdycky se mi to mimořádně špatně učilo a tu oblibu vůbec nechapu
(potrebuju k tomu aspoň melodii)
Pred par tydny jsem byla synem poucena, ze v uklizenem pokoji se neda nic najit, protoze v neuklizenem vis, ze je vse v te jedne hromade. Psala jsem to i sem.
Tak mi to pripomnel vcera, kdyz jsem se rozcilovala, ze co jsem si uklidila v kuchyni, tak nemuzu nic najit. Ono to dite ma asi pravdu!
hele nevim, u nás je tohle
jsou doma obe nemocný, už dneska vylily hrnek mlika, vysypaly pytlik rejze, když jsem vařila oběd a starší dite to smetakem poctivě nametlo uolne všude, pak rozbily v obejvaku velkou skleněnou hřbitovní svíčku...
ja navrch ani nikdy nemám tu kuchyň, protože se driv, než to dodělám, ozve strasnej řev

Potrefenáhusa to je jiný bordel než ten, ve kterém najdeš všechno
To je takový to, když na zabordeleném stole sáhneš a vytáhneš gumu.
Mohučanka wow, super!
Miloš Kratochvíl

Radek Malý

Miloš Kratochvíl

A tohle je asi taky Kratochvíl, ale nejsem si stopro jistá, kdyžtak zítra ověřím :)
kdyby se vám některá líbila, dodám i názvy sbírek. Pardon, některé fotky se mi otočily a už to tu nejde upravit.

Dneska nam ze skolky prisel tenhle email. Pro me teda celkem WTF. Budeme nalepkovat deti, ale vlastne je nalepkovat nebudeme, jen je motivujeme, coz se v cechach zapomina
no jsem zvedava, jestli budeme jedini rodice, co se ohradi. Uz to tam teda resila moje mama, ucitelka prvni tridy, kdyz malou vyzvedavala, co to je za stupidni napad. Vubec nechapu smysl. Je to trida, kde je dvacet triletaku, co jsou ve skolce od zari. Jestli maj problem s chovanim deti, at to reknou rodicum. Jestli chtej deti motivovat, muzou jim treba za odmenu za dobry den dat hvezdicku... No rekla bych, ze kompetentni osoba pracujici s detmi tohle nepotrebuje a zvlada je jinak.

Zuzuli asi nechápou, co to znamená motivovat
a taky, jak se chovají tříleté děti. O kompetenci učitelů bych si taky myslela svoje. Bohužel počítej s tím, že nemalá část rodičů bude nadšená.
Zuzuli taky mi to přijde strašný
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články