Jos To je fakt skvělý přístup, kéž by to tak uměli všichni. A zprávy jsou také dobré, normálně z toho mám radost s vámi :-).
Vše o těhotenství a dětech
Zina no mne to asi čeká (hodina tam, hodina zpátky) a netesim se na to velice velmi, myslim, ze to fakt nebude udržitelný, ani kdybych malý dite brala sebou do školky v instituci....to si fakt myslím, ze by bylo nejlepší, kdyby pak odjížděl pan otec, kterej to má teď těch 5 minut pěšky
Potrefenáhusa Ja jezdim hodinu tam a hodinu zpatky a prijde mi to v pohode, tolik knizek jsem za celou rodicovskou neprecetla. Rano teda vodi sambo a ja bejvam v praci tak na pul sedmou, at je zase stihnu vyzvednout.
Potrefenáhusajá to mám hodinu do kanclu a hodinu zpět, ale s tím, že musím chytit konkrétní metro, abych chytla konkrétní autobus, jakmile to nevyjde, je z toho klidně hodina a půl, nebo kus cesty pěšky, takže různá ta vyzvedávání na čas v ohrožení... No vyhýbám se cestě do kanceláře, seč můžu. Je to fakt hrozná ztráta času.
Pinot Noir já jsem na tom stejně, ale pomohlo by mi auto u vlaku, abych pak nemusela tím našim courakem 1x za hodinu
Vari nevim, jak to bude po návratu (záleží na pozici), ale minimalne některý dny s tou pracovní dobou moc hejbat asi nepujde. ale já potrwbuju začít pracovat z domu už nějak brzo, abych to trochu oprasila a taky doufám, ze covid umetl cestičku k HO
Pinot Noir Já si to ted ani neumím představit, jezdit do kanclu. Puvodně jsem chtěla třeba jednou týdně, ale ted mi to někdo říct, tak dám výpověď.-D. Už na mě teda zkoušeli at jezdím do partnerské kanceláře v okr. městě, že bych tam mohla být a já řekla že ne, že to nemá vůbec smysl, když tam nesedí nikdo z kolegů. Ačkoliv by mi tam bylo určitě dobře, ale čas je vzácná komodita!
Potrefenáhusa já bych řekla, že udržitelné to je pouze v případě, že ten druhý převezme to vyzvedávání, kroužky,... Nebo pojedete minimálně na půl, pokud budeš mít zkrácený úvazek.
Potrefenáhusa já bych teď taky chtěla zkusit pár hodin z domova. Chci využít, že mimino hodně spí. Jsem zvědavá, jak to půjde.
Evaeva jo tak to je jasný, ze matka v procesu vsechno nezvladne
Já teď chodím do práce na 7, mám to cca 10 min pěšky, takže ráno jen všechny probudím a jdu. A tedy mi to vyhovuje, že ranní blázinec, svačiny a tak jde mimo mě.![]()
Jen pak poslouchám, že ráno nemohli najít teplé legíny, že táta nedává do svačin dobrůtku atd....
Oba jsou tedy už školní, v krajním případě by to zvládli i sami, pokud by se tedy vyhrabali z pelechů ![]()
Potrefenáhusa já právě počítám s tím, že většina kroužků atd bude na mě, i ten management
JankaM Strašně moc ti závidim:-D
Evaeva tak ty si asi s pracovní dobou můžeš trochu nakládat podle sebe?
no a kroužky....tady žádný nejsou
ve školce je keramika a plavání (na to ale jezdej autobusem 30 km a to se mi moc nepozdava) a pak je tady hudebka. Cokoliv jinyho znamená dovoz do města vedle...
Jos skvelé správy a skvelý prístup pani doktorky ![]()
Potrefenáhusa Ja mam vyhodu, ze musim bejt v kanclu od desiti do jedny, ale jinak je jedno, jestli prijdu brzo rano nebo tam jsem do vecera, v bejvaly praci by to taky neslo. U nas covid cesticku k HO vubec neuslapal a HO je spis jen utopie.
Vari my máme licencovanej software a nebyl moznej vzdalenej přístup, ale teď už to nějak jde, ale já odchazela tesne před covidem, kdy to neexistovalo
Potrefenáhusa jo, můžu. Ale zase nemůžu pracovat jen tak na koleni, jak vídám rodiče na těch kroužcích. Ale v místním DDM mají normální stoly, kafe,... Na to už se těším ![]()
Potrefenáhusa U nas neni problem v technice, ale v lidech, nejsme moc progresivni spolecnost :-D.
Já bych jen chtěla poznamenat, že osoba pečující o dítě do 15 let má nárok na úpravu pracovní doby, pokud tomu nebrání vážné provozní důvody; obdobně by to mělo fungovat i u HO.
Potrefenáhusa Mě to čeká, když bude muž pořád ještě na HO, když změní práci nebo se tam něco semele a musel by začít jezdit do kanclu do Prahy, tak bduu msuet hledat něco v místě, což bude teda zajímavý. (Zajímavý to bude i tak, na to, co jsme posledních 20 let dělal a umím, s největší pravděpodobností nenavážu, a přenositelný jinam to moc dobře není. No netěším se na to.)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články