Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 18. ledna 2024 14:09

Jos To je fakt skvělý přístup, kéž by to tak uměli všichni. A zprávy jsou také dobré, normálně z toho mám radost s vámi :-).

Online Potrefenáhusa
38756 příspěvků moje polička 18. ledna 2024 14:22

Zina no mne to asi čeká (hodina tam, hodina zpátky) a netesim se na to velice velmi, myslim, ze to fakt nebude udržitelný, ani kdybych malý dite brala sebou do školky v instituci....to si fakt myslím, ze by bylo nejlepší, kdyby pak odjížděl pan otec, kterej to má teď těch 5 minut pěšky 

Offline Vari
2219 příspěvků moje polička 18. ledna 2024 14:25

Potrefenáhusa Ja jezdim hodinu tam a hodinu zpatky a prijde mi to v pohode, tolik knizek jsem za celou rodicovskou neprecetla. Rano teda vodi sambo a ja bejvam v praci tak na pul sedmou, at je zase stihnu vyzvednout.

Offline Pinot Noir
29838 příspěvků moje polička 18. ledna 2024 14:28

Potrefenáhusajá to mám hodinu do kanclu a hodinu zpět, ale s tím, že musím chytit konkrétní metro, abych chytla konkrétní autobus, jakmile to nevyjde, je z toho klidně hodina a půl, nebo kus cesty pěšky, takže různá ta vyzvedávání na čas v ohrožení... No vyhýbám se cestě do kanceláře, seč můžu. Je to fakt hrozná ztráta času. 

Online Potrefenáhusa
38756 příspěvků moje polička 18. ledna 2024 14:33

Pinot Noir já jsem na tom stejně, ale pomohlo by mi auto u vlaku, abych pak nemusela tím našim courakem 1x za hodinu 

Vari nevim, jak to bude po návratu (záleží na pozici), ale minimalne některý dny s tou pracovní dobou moc hejbat asi nepujde. ale já potrwbuju začít pracovat z domu už nějak brzo, abych to trochu oprasila a taky doufám, ze covid umetl cestičku k HO 

Offline Karja
44568 příspěvků moje polička 18. ledna 2024 15:07

Pinot Noir Já si to ted ani neumím představit, jezdit do kanclu. Puvodně jsem chtěla třeba jednou týdně, ale ted mi to někdo říct, tak dám výpověď.-D.  Už na mě teda zkoušeli at jezdím do partnerské kanceláře v okr. městě, že bych tam mohla být a já řekla že ne, že to nemá vůbec smysl, když tam nesedí nikdo z kolegů. Ačkoliv by mi tam bylo určitě dobře, ale čas je vzácná komodita!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. ledna 2024 15:10

Potrefenáhusa já bych řekla, že udržitelné to je pouze v případě, že ten druhý převezme to vyzvedávání, kroužky,... Nebo pojedete minimálně na půl, pokud budeš mít zkrácený úvazek.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. ledna 2024 15:15

Potrefenáhusa já bych teď taky chtěla zkusit pár hodin z domova. Chci využít, že mimino hodně spí. Jsem zvědavá, jak to půjde.

Online Potrefenáhusa
38756 příspěvků moje polička 18. ledna 2024 15:16

Evaeva jo tak to je jasný, ze matka v procesu vsechno nezvladne

Offline JankaM
3097 příspěvků moje polička 18. ledna 2024 15:22

Já teď chodím do práce na 7, mám to cca 10 min pěšky, takže ráno jen všechny probudím a jdu. A tedy mi to vyhovuje, že ranní blázinec, svačiny a tak jde mimo mě.

Jen pak poslouchám, že ráno nemohli najít teplé legíny, že táta nedává do svačin dobrůtku atd....

Oba jsou tedy už školní, v krajním případě by to zvládli i sami, pokud by se tedy vyhrabali z pelechů

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. ledna 2024 15:23

Potrefenáhusa já právě počítám s tím, že většina kroužků atd bude na mě, i ten management 

Offline Karja
44568 příspěvků moje polička 18. ledna 2024 15:24

JankaM Strašně moc ti závidim:-D

Online Potrefenáhusa
38756 příspěvků moje polička 18. ledna 2024 15:29

Evaeva tak ty si asi s pracovní dobou můžeš trochu nakládat podle sebe? 
no a kroužky....tady žádný nejsou  ve školce je keramika a plavání (na to ale jezdej autobusem 30 km a to se mi moc nepozdava) a pak je tady hudebka. Cokoliv jinyho znamená dovoz do města vedle...

Offline letfenixa
10852 příspěvků moje polička 18. ledna 2024 15:38

Jos skvelé správy a skvelý prístup pani doktorky

Offline Vari
2219 příspěvků moje polička 18. ledna 2024 16:02

Potrefenáhusa Ja mam vyhodu, ze musim bejt v kanclu od desiti do jedny, ale jinak je jedno, jestli prijdu brzo rano nebo tam jsem do vecera, v bejvaly praci by to taky neslo. U nas covid cesticku k HO vubec neuslapal a HO je spis jen utopie. 

Online Potrefenáhusa
38756 příspěvků moje polička 18. ledna 2024 16:10

Vari my máme licencovanej software a nebyl moznej vzdalenej přístup, ale teď už to nějak jde, ale já odchazela tesne před covidem, kdy to neexistovalo 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. ledna 2024 16:33

Potrefenáhusa jo, můžu. Ale zase nemůžu pracovat jen tak na koleni, jak vídám rodiče na těch kroužcích. Ale v místním DDM mají normální stoly, kafe,... Na to už se těším

Offline Vari
2219 příspěvků moje polička 18. ledna 2024 16:48

Potrefenáhusa U nas neni problem v technice, ale v lidech, nejsme moc progresivni spolecnost :-D.

Offline dzizisketa
8936 příspěvků moje polička 18. ledna 2024 18:26

Já bych jen chtěla poznamenat, že osoba pečující o dítě do 15 let má nárok na úpravu pracovní doby, pokud tomu nebrání vážné provozní důvody; obdobně by to mělo fungovat i u HO.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 18. ledna 2024 18:38

Potrefenáhusa Mě to čeká, když bude muž pořád ještě na HO, když změní práci nebo se tam něco semele a musel by začít jezdit do kanclu do Prahy, tak bduu msuet hledat něco v místě, což bude teda zajímavý. (Zajímavý to bude i tak, na to, co jsme posledních 20 let dělal a umím, s největší pravděpodobností nenavážu, a přenositelný jinam to moc dobře není. No netěším se na to.)