Potrefenáhusa a neřve ti u nohy a nesnaží se tě odstrčit od linky?
My máme akorát ty plastové stupínky z ikei, mladší na tom stál hodně brzy a po bytě si to šoupal ještě než dovedl chodit. Což teda bylo dost o nervy.
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa a neřve ti u nohy a nesnaží se tě odstrčit od linky?
My máme akorát ty plastové stupínky z ikei, mladší na tom stál hodně brzy a po bytě si to šoupal ještě než dovedl chodit. Což teda bylo dost o nervy.
jo, to prave přesně dela ... ale když si vzpomenu na starší, tak ta první, co udělala, tak vyšplhala na linku...
Evaeva a spaní ve školce mi vyhovuje, protože ona ještě spát potřebuje, když jsem ji vyzvedavala po o, doma už uspat nesla, ale pak tuhla kolem 5-6, takhle vyzvednu ve čtvrt na 3 vyspany dite a dobrý
Potrefenáhusa jo on šplhal právě všude, rostoucí židle je taky dobrý žebřík ![]()
U nás se vyzvedává nejdřív ve tři a on navíc nespí ani tam. Miminu nejvíc vyhovuje, když spí do půl čtvrté/čtyř a pak si dá ještě jeden krátký spánek. To by ale znamenalo jít ze školky rovnou domů, což se mi s těmi oblečenými dětmi nechce, takže jdeme na hřiště,... Mnohem víc mi vyhovuje vyzvedávání po obědě. I ty děti si víc užiju.
Evaeva no, je to logisticky náročný občas. Mne v pondělí vytuhlo mimino 5 minut před tím, než jsem potřebovala pro starší (spi pravidelně, ale rano jsme byli v Praze = dva kratky slofiky v autě, takže se to cely nabouralo), ale povedlo se mi ji oblict a nevzbudit přesunem do kočáru, prospala pak celou vychazku se starší, tak to taky nebylo zlý, ze nechtěla vylézt z kočáru do toho marastu
Takže si to housatko pěkně užilo

Potrefenáhusa on spí zatím pouze v kočárku, takže naopak plánuju vycházky na něj. Co jinýho by taky v tom kočárku dělal, že jo. Což právě krásně vychází při vyzvedávání po obědě. Až bude spát v postýlce, bude ta logistika horší (soudím z předchozích zkušeností)
Potrefenáhusa
kluci včera našli louži v pískovišti, takže domů šli jak řízek. (Po sněhu už tu není ani památky)
Evaeva Vcera byl asi na to specialni den, ja jsem si vyzvedla ze skolky toto![]()

Já mohla říct ne, ale rozhodla jsem se je nechat no.
Evaeva jako taky bych mu to neodeprela, ale bala sem se, abysme nemuseli z Holesovic na Prosek pesky, kdyz by nas vyloucili z prepravy![]()
Evaeva tohle bylo v pondělí, včera jsme dorazili v podobným stavu jak výše, akorat s tema botama od h...n - a to jsem ji přes ten největší brutus přes protesty nesla .... a ona se tam vrátila, protože potřebovala nutne hledat kamen, aby ho mohla hodit z mostu do potoka ![]()
711990 chápu! My byli před barákem, ale nákup jsme radši vynechali ![]()
Potrefenáhusa tady nebylo skoro nic už v pondělí, ani břečka. Akorát na těch hřištích je mokrý bordel.
Evaeva tady se hlavní hřiště (zároveň školní) v hnusnym počasí zamyka, pak je tu už jen jedno spis na leto (pumpa, lanovka a klouzacka s celkem zabijackym zebrikem)

U nás dnes padá mrznuci dážď, čo je obzvlášť zaujímavé.
Evaeva logistika je naprd už se dvěma
Teda to malý se prostě musí přizpůsobit. Normálně spí po obědě doma v postýlce a než se vzbudí, já skočím do školy pro starší. Ale pokud jdu do práce nebo má starší kroužek od 14:30, tak se naobědváme venku a pak spí v kočárku, abych jí mohla převážet (nebo zaparkovat v práci). Včera jsem takhle jela z oběda domů, parkla kočár na verandě, dala si 15 minut pauzu a pak "hurá" do školy a na kroužek. Většinou se vzbudí někde po cestě na ten kroužek, ale jednou už se mi stalo, že jsem si dokázala dát v přilehlé kavárně kafe sama ![]()
Mohučanka moji kluci právě pak v kočárku spali bídně, místo 2h v postýlce dali třeba jen 45 minut, uspávání trvalo třikrát tak dlouho, evidentně jim to nedělalo dobře, po týdnu byli úplně hotový. Tak uvidíme, jak to bude teď. Ale šlo to se dvěma, půjde to i teď. Navíc teda doufám, že starší brzy začne chodit ze školy sám a část kroužků bude mít tam nebo tady před domem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články