Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. ledna 2024 11:18

Mohučanka ale na tohle byl dobrý ten menší věkový rozdíl, mladší měl 2x dopoledne školičku a 1x cvičení a to bylo vše, to šlo naplánovat snadno.

Offline Mohučanka
7356 příspěvků moje polička 24. ledna 2024 11:46

Evaeva ty kroužky ve škole jsou požehnání, bohužel dcera na ten jediný vhodný v naší škole odmítá od nového pololetí chodit začíná v 15:15 a do té doby je v družině, což nechce. 

Jinak tuhle jsem u přebalování myslela na to, že bych měla ke té skoro dvouleté novorozence navíc No polilo mě horko a musím říct, že jste všechny hrdinky

Offline dzizisketa
8936 příspěvků moje polička 24. ledna 2024 12:00

Tak nohu se mi povedlo před spaním uledovat, že jsem po nějaké době usnula, přes noc to dost polevilo, tak už jenom kulhám, v klidu nebolí. Ale! V půl páté ráno začala Šárka trochu zvracet, má rýmu a jak jí to teklo do krku a do břicha, vždycky se rozkašlala a trochu ugrcla a pak zase usnula. No vstávaly jsme v deset a stejně jsem se nevyspala, bolí mě hlava jak střep. K obědu budou jen palačinky, což je stejně u dětí jedno z nejoblíbenějších jídel.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. ledna 2024 12:01

Mohučanka to je jenom o úhlu pohledu, mně to přišlo snazší, jak jsme nebyli vázání na žádné instituce. Je teda potřeba říct, že první rok života moje děti převážně spí Ale samozřejmě to byl občas fičák. (Ale kdy není, s více dětmi)

Tady ty velké školy mají nabídku kroužků celkem bohatou, plus ten DDM před barákem je (a ještě bude mnohem víc) k nezaplacení.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. ledna 2024 12:01

dzizisketa aj, tohle zvracení z rýmy mívá starší syn. Drž se

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. ledna 2024 12:03

Holčička ze školky, kam chodí synové, bojuje s rakovinou mozku Můžete přispět na její léčbu.

https://nadace-nina.cz/cs/

Offline Potrefenáhusa
38756 příspěvků moje polička 24. ledna 2024 13:14

Evaeva u nás je to přesně naopak, naše obe děti chtej kontakt nebo pohyb, do postylky prvního půl roku nesly vůbec položit, hned byly vzhůru. Zrovna se chystam postylky, ve který během 4 let nespalo žádný dite jednou jedinkrát, zbavovat

Offline Potrefenáhusa
38756 příspěvků moje polička 24. ledna 2024 13:17

Evaeva to je moc strasny

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. ledna 2024 13:50

Potrefenáhusa já je mám bezkontaktní první půlrok kočárek, potom postýlka. Ten nejstarší dokonce v náručí řval a po položení konečně v klidu usnul

Offline Jimik
příspěvků moje polička 24. ledna 2024 14:22

Evaeva To je tak moc hrozný.

Offline Jos
příspěvků moje polička 24. ledna 2024 16:31

Evaeva Uz jsem to bohuzel zaznamenala, sdili to po ruznych kanalech, tak urcite iniciativa nezapadne. Ale bohuzel ta diagnoza je spis nezvratna, coz oni urcite vi, ale treba jednou se nejaka lecba konecne najde . Moc smutne. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. ledna 2024 16:41

Jos ano, to jsem z toho pochopila Myslím, že jde spíš o snížení jejího trápení a nějaký ten pocit, že na to nejsou úplně sami. Peníze půjdou i já výzkum. Je to hrozné. Holčička nechodí s kluky do třídy, tu rodinu znám vyloženě od vidění, ale stejně jsem to obrečela.

Offline Jos
příspěvků moje polička 24. ledna 2024 17:07

Evaeva . Tatinek je prednosta ORL myslim na Vinohradech nebo nekde, urcite delaji co mohou a jeste vic. Nedavno jsem uspavala pana s podobnym (stejne smrticim) nadorem, vypravel mi, ze ma dvouletou dcerku a byl plny optimismu. A ja skoro brecela, takovy mlady chlap! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. ledna 2024 17:10

Jos no to je taky hrozné.

Věřím, že dělají, co mohou. A že někdy bohužel žádná cesta není.

Offline Pinot Noir
29838 příspěvků moje polička 24. ledna 2024 21:16

Byli jsme na logopedii a Viktor poprvé projevil cosi jako pokus o spolupráci! Foukal do bambulí a hrál chvíli s logopedkou zvukové pexeso. Srozumitelnost řeči vyhodnotila jako odpovídající věku, má ale malou slovní zásobu (bodejť, začal mluvit teprve v létě a do té doby jsme na něj mluvili hodně jednoduše, protože jsme nevěděli, nakolik vlastně rozumí). Takže se máme zaměřit na tvorbu vět, skloňování a časování. My z něho nakonec vykřešeme člověka.

Offline Pinot Noir
29838 příspěvků moje polička 24. ledna 2024 21:18

A Ríša se aktuálně zbláznil do sporťáků, nejvíc miluje Bugatti. Takže je kreslí. Tohle se mi líbí hodně, umí fakt vystihnout ty podstatné rysy.

Offline Antje
příspěvků moje polička 24. ledna 2024 22:48

Pinot Noir to je krasne

Offline Jimik
příspěvků moje polička 24. ledna 2024 22:52

Pinot Noir To jsou skvělé zprávy i obrázky Gratuluji k pokrokům. 

Offline dzizisketa
8936 příspěvků moje polička 24. ledna 2024 22:52

Pinot Noir 

Kdybyste z tohoto zase dělali merch, objednala bych si pro Rostíka!

Offline Garfie
28495 příspěvků moje polička 25. ledna 2024 00:07

Pinot Noir  To je super!! (a znovu doporučuju poslouchat audio, myslím, že jen díky tomu jsou moje děti široko daleko vyhlášené slovní zásobou). Ríša je neuvěřitelný, má opravdový talent a ty můžeš být šťastná, že jste ho objevili tak brzy!