Evaeva Jos je to strasne...a je toho vseho kolem nejak hodne. Ted jsem diky podobne sbirce na experimentalni lecbu zjistila, ze nekdo, koho znam a s kym jsem za studii byla v parte, umira. Neuveritelne vrely a hodny clovek, opravdu mimoradne laskavy, v mem veku, doma 3 deti. Rakovina. Link jsem sem nedavala, nez jsem se rozhoupala, penize se kamaradum podarilo vybrat za den, kez by pomohly.
Vše o těhotenství a dětech
Gatita tohle je vždycky hrozně smutné, když je to rodič malých dětí. Ale tam ty peníze mají určitě smysl, i kdyby to nedopadlo. Určitě budou potřeba.
Ukázala jsem synovi newtonskou kapalinu. Udělali jsme si pokus se škrobem a vodou, ještě jsem to obarvila kakaem, aby to mělo autentickou bahnivou barvu.
Takže tady vládne nadšení, protože... Ehm... Máme hovnivou hmotu!!!
![]()
žluťásek
u nás to takový úspěch nemělo, asi že jsem vynechala kakao
Za to o svítící mandarince se pak vyprávělo ještě týden.
Evaeva ještě to pak naředil v hrnci ve dřezu, nabíral to plecháčkem a radoval se, že má i průjem ![]()
![]()
Prosím vás, slovní hodnocení je v dnešní době povinnost, standard nebo výjimka?
Zaskočil mě email od paní učitelky, že ve středu dostanou děti výpis z vysvědčení a slovní hodnocení, což mě u naší školy, jejíž pověst je příšerná, překvapilo.
Mohučanka povinnost určitě ne. Taky uvidíš, jak to hodnocení bude napsané. Ale asi máte skvělou paní učitelku![]()
Mohučanka Výjimka. I když u nás je slovní hodnocení už i na druhém stupni. Ale je to rarita.
Evaeva mě hned napadlo, že to musí být povinné, když je to i u nás
tak uvidím, jestli to budou dva řádky nebo půl stránky nebo co vlastně.
Paní učitelka se zdá být super, jsem za ní moc ráda.
notna můj muž říkal, že špatná pověst naší školy může být v tom, že se drží při zemi - její PR je naprosto příšerné. Ale nemusí se tak potýkat s ohromným převisem prvňáků jako druhá místní škola, která má vymazlené stránky, na kterých se snadno najdou všechny informace o čemkoli...zatímco u nás se člověk dozví maximálně to, že v říjnu byl sběr starého papíru ![]()
Takže mě tyhle věci, jako angličtina od první třídy (dokonce se zdá být relativně kvalitní), Hejného matika (nerozumím tomu, jestli je lepší, ale líbí se mi to) nebo slovní hodnocení vždycky dost překvapí.
Mohučanka Už jen ta snaha paní učitelky napsat slovní hodnocení je moc hezká! Naše škola to na stránkách taky nemá. Stránky, FB, IG nemá nejhorší, ale žádná hitparáda to není. Přitom je to úplně skvělá škola. I v té komunikaci jsou skvělí, ale to až na úrovni edookitu. Zase chápu, že nemá cenu investovat do sociálních sítí. Je to klasická základka s problémem pobrat všechny děti. Tam větší investice do sociálních sítí je úplně zbytečná. Ale ona má teda i výbornou pověst. Je to na malém městě, tak ty informace se tu šíří rychleji než po sítích :-)
Mohučanka taky můžete mít skvělou a progresivní paní učitelku v jinak příšerné škole. Anebo je to prostě normální škola, ředitel neudává nějaký jasný směr. Hlavně, že jste měli štěstí na paní učitelku.
Rosťovy stížnosti na školku:
Já jsem ze školky vždycky hrozně unavený, protože tam mám moc kamarádů a oni si se mnou pořád chtějí hrát a stavět a povídat a já nemám ANI CHVILKU KLIDU!
![]()
dzizisketa ale já mu to věřím!
dzizisketa Pinot Noir věřím a nezávidím i z pohledu "dospěláka"
Mohučanka To PR je ale častý problém, hlavně v menších městech, já bych to vůbec nebrala jako bernou minci. Pak nám napiš, jak vypadalo to slovní hodnocení, u kamarádky ve škole (učila tam) ho třeba dostávali jen prvňáci (možná i druháci, nejsem si jistá), protože prý těm malým dětem stejně dáváš dvojku jen výjimečně, tak aby rodiče i děti věděli, kde jsou jejich silné stránky a kde by měli přidat.
dzizisketa No jo, taky mu rozumím! ![]()
Chudáci děti si vyrobily papírové počítače, myš, mobily? A od 7 si hrály na kancelář plné dvě hodiny to daly do první rozmíšky:-D. No pak bych jim pustila na hodinku nějakou pohádku, a jako co si budeme povídat, do některého zaměstnání by to třeba i stačilo:-D.-D Jen ho najít:-D
Kluci mají vyřazenou klávesnici, hodně oblíbená hračka. Před tím si počítač vyráběli z tvořitka na led a metel do šlehače.
Karja ja te lituji, mas muj obdiv, jak ten home office s vecne unudlenymi malymi detmi zvladas. Podstoupila jsem to vcera, protoze nam uprostred tydne vyreklamovali syna ze skolky, ze kasle. Ja to tak nemam rada, protoze doma mam mizerny notebook, uraduji uprostred bince za zvuku Tlapkove patroly pustene na plne pecky, ted ja nemam rada, kdyz se deti moc dlouho koukaji na tv, tak me vlastne trochu stresovalo i to, ze to ma pustene. Uvazuju, ze jim nebo sobe koupim sluchatka:)) A ta hra na kancelar je nahodou dobra, aspon zjistis, jak vidi tvoji praci![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články