Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 26. ledna 2024 10:04

Tak jsme asi dali náš rekord, 2 týdny ve školce mezi poslední a aktuální nemocí, a to tam ani nechodí na celý týden, jen některé dny a většinou jen na dopoledne. Napiště prosím někdo, že to bude na jaře a v létě lepší, že to nebude co 14 dní čtyřicítky teploty.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 26. ledna 2024 10:10

Zina bude to na jaře lepší a taky každý další rok! Úplně stačí jedno nebo dvě dopoledne.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 26. ledna 2024 10:11

Gatita já vřele doporučuju sluchátka jim i tobě! Fakt se mnohem líp pracuje, když ti do uší zní hudba a ten hluk, který vzniká i při hře, to částečně utlumí.

Offline Pinot Noir
29838 příspěvků moje polička 26. ledna 2024 11:05

Zina bude to lepší, pokud ovšem nepřijdou neštovice . Já tak jednou čekala na jaro kvůli těm nemocem, a pak přišly na začátku května neštovice a se dvěma dětma bylo do konce školního roku vymalováno.

Offline žluťásek
8848 příspěvků moje polička 26. ledna 2024 11:24

Zina jaro bude lepší!! Já mám taky zas doma školáčka, naposled zůstal doma minulý týden do čtvrtka, takže vydržel ve škole pět dní

Já na vysvědčeních měla zameskanych hodin úplnou nulu, později třeba týden za celé pololetí. Nechápu jak to rodiče dělali, že jsme nebyly pořád nemocné.

Online Tabea
8075 příspěvků moje polička 26. ledna 2024 11:27

Pinot Noir neštovicím se dá naštěstí snadno vyhnout.

Zina 

Offline letfenixa
10852 příspěvků moje polička 26. ledna 2024 11:57

Zina Lukasko je doma 2,5 tyzdna. Včera prvýkrát nemal farebný sopel. Kašeľ dokoncieva 5.tyzden. momentalne majú v triede vracanie a vsi, vôbec sa mi ho tam nechce dávať. Hlavne to vracanie,  to je jeho každodenný strach,  ktorý veľmi ovplyvňuje ako je.

Offline Karja
44568 příspěvků moje polička 26. ledna 2024 12:22

Gatita Hele, tatínek má OČR, ale necháváme ho dospat a tak celkově není funkční na stoprocent. Celý den bychom nedali, ale to jsem si říkala, že se domluvím třeba s mamkou a přijde na dvě hodiny odpoledne. Plus já můžu pracovat i večer (což nevím, jestli není bohužel, že se prostě počítá, že si to naděláš a volno mít nemusíš)

Já to mám právě blbý, že nemůžu vypadnout, potřebuji na 90% práce velký monitor, takže žádná práce v kavárně nehrozí:-D

Offline Karja
44568 příspěvků moje polička 26. ledna 2024 12:24

Evaeva Oni mají i svůj office, starou klávesnici, starou pevnou linku a ruzně uřadují no. Ale ta papírová výroba jim přijde asi lepší. Já myslím, že vzor ze mě a ze samba mají hrozný, však to není žádná práce. Navíc muž pracuje tak jako hodně divně, někdy večer, někdy o víkendu, od telefonu, z toho musí mít teprve hokej:-D

Online Evaeva
příspěvků moje polička 26. ledna 2024 12:26

Karja já zas potřebuju myš a stůl, velký monitor, ideálně dva se taky hodí, ale jde to i bez toho.

Máš aspoň možnost se někam schovat, když hlídá někdo jiný? Zamknout se v ložnici? Nebo aspoň ty sluchátka, ty fakt zvyšují komfort, i když máš děti na starosti ty. Pokud si teda hrají.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 26. ledna 2024 12:28

Karja kluci to používají na "řízení" provozu vlaků nebo tak. Nás zase tak často pracovat u počítače nevídají, muž si HO téměř nebere a já toho fakt moc nenapracuju.

Offline žluťásek
8848 příspěvků moje polička 26. ledna 2024 12:37

Karja syn si taky vyrábí z papíru všechno. Různé masky, zbraně, převleky. Teď pořád vyrábí nějaké hry, karty, deskovky... (Dělala jsem úplně to samé! ) vyrábí si svoje Pokémoní kartičky a paní druzinarka mu to pak laminuje, je zlatá. A teď začal pořád s různými zápisníky, sesije si pár papírů k sobě a dělá deníčky. I pro mě, miluju je.

Offline Karja
44568 příspěvků moje polička 26. ledna 2024 12:44

Evaeva Jo, mám pracovnu, děti si sem chodí něco půjčovat občas;-)

žluťásek Jo, naše děti vyrábí knihy, když jsou se mnou v pracovně a pracují:-D. Nebo mi dcera vyrobila takovou knihu, která se otevře a pak je v ní menší co se ještě otevře zase druhou stranou a v nich různé obrázky....

Offline Gatita
8611 příspěvků moje polička 26. ledna 2024 13:22

žluťásek myslis, ze je vyssi nemocnost nez pred 30 lety? Mne v poslednich letech prislo, ze mame deti nemocne porad, hlavne v roce, kdy se pres nas prehnaly nestovice, ktere nejspis prispely k dalsimu onemocneni, ktere tehdy mladsiho syna pekne semlelo jeste pres letni prazdniny. Letosni skolni rok je mnohem lepsi. Kez by se to udrzelo a platilo, ze cim starsi, tim odolnejsi. A taky mi prijde, ze do skoly se chodi i s tim, s cim by skolkove dite zustalo doma. 

Offline Potrefenáhusa
38756 příspěvků moje polička 26. ledna 2024 13:38

žluťásek u nás se třeba nudle vůbec nepovažovala za nemoc, s tím se do školy normalne chodilo, proste dokud nabyla zvýšená teplota, tak nazdar 

my máme teď dite ve školce tejden, dneska teda ne, je u babičky a my stojíme nekonečnou frontu na Brandla

Offline Gatita
8611 příspěvků moje polička 26. ledna 2024 13:42

Potrefenáhusa my Brandla poprve vzdali, nechtelo se nam stat v zime a vetru. Druhy pokus byl v nedeli vecer a zadna fronta tam nebyla (vevnitr ale bylo lidi dost i tak), maji az do 19h otevreno. Ale vy jste asi limitovani hlidanim.  Libilo se mi to hrozne moc, i ty texty. 

Offline Potrefenáhusa
38756 příspěvků moje polička 26. ledna 2024 13:45

Gatita na prázdno bysme mohli vzít obe, ale už to vystojime. Muž si vzal dnes na to už podruhy dovolenou, minulej pátek jsme ji místo cesty na malostranskou strávili na Bulovce na dětský chirurgii (naštěstí jen zhmozdeny)

Offline Gatita
8611 příspěvků moje polička 26. ledna 2024 13:54

Potrefenáhusa tak aspon muzete to cekani vyuzit k premysleni, kam pujdete na kavu a zakusek:)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 26. ledna 2024 13:56

Gatita podle naší pediatričky ta nemocnost výš skočila po kovidu. Naše mamka taky říkala, že si nepamatuje, že bysme byly tak nemocné. Ségře je 15 a rýma, taková ta větší, se u nás za nemoc považovala ještě na gymplu.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 26. ledna 2024 14:18

Pinot Noir Tabea Na neštovice bych ho chtěla nechat naočkovat, ale na to musí být zdravý a doktorka volno, ten průnik na to teď není snadný najít. A před neštovicema bude mít ještě přednost očkování x meningokovi.

Evaeva žluťásek Díky, já v to dost doufám, momentálně jsem z toho nějaká vyplivlá, ještě jak je venku šedivo a kouká na mě nevyvenčenej pes, tak to na mě dopadlo, nejradši bych odpadla s malým.