Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mohučanka
7356 příspěvků moje polička 31. ledna 2024 18:45

Kokoska notna u nás tedy nebyla velká jednička, ale každý předmět ohodnocený zvlášť. Dcera říkala, že jeden chlapeček měl dvě dvojky, nevím z čeho. A

Offline continuity
42869 příspěvků moje polička 31. ledna 2024 18:45

letfenixa

Já vím,že ne. i když u nás na škole je vážený průměr dost zásadní argument a velmi zřídka je to jinak, někteří učitelé mají na to dokonce pravidlo, s jakým průměrem jakou známku uzavírají. 

Ale tento proces byl takový, že jim v pátek večer nasázela známky ještě i za první čtvrtletí zpětně a uzavřela to, jak píšu. 

Nebudu se tady už dohadovat, ale fér mi to nepřijde ani trochu. 

Offline letfenixa
10850 příspěvků moje polička 31. ledna 2024 18:48

Mohučanka jeden Lukaskov spolužiak mal aj 4.

Online Pinot Noir
29838 příspěvků moje polička 31. ledna 2024 18:48

Tak Ríšovo vysvědčení jsou čtyři listy.

Má klasické vysvědčení, kde má sedm jedniček a u tří předmětů napsáno "slovní hodnocení".

Další papír je slovní hodnocení těchto tří předmětů. 

Další papír je hodnocení předmětů z toho jejich speciálního programu a dovedností, které škola považuje za stěžejní. Je to celkem 22 ukazatelů, které jsou ohodnoceny A - E, ekvivalent 1 - 5. Ríša má 21 A a jedno B, a to za "Dodržování pravidel"

A pak má ještě takový jako osobní dopis od paní učitelky a angličtináře.

Výsledek je, že on vlastně neví, co dostal na vysvědčení, protože ode dveří mi omluvně hlásil, že má "bohužel béčko". 

Kokoska Tak nevím, jestli by ta jedna velká jednička fakt nebyla lepší.

Offline letfenixa
10850 příspěvků moje polička 31. ledna 2024 18:48

continuity tak my sme na škole normálni a všetky známky pri uzatváraní žiakom povieme. 

Offline continuity
42869 příspěvků moje polička 31. ledna 2024 18:54

letfenixavšak já tady neřeším vaši školu, dokonce ani tu naši, jen tuhle konkrétní učitelku. 

Trochu si myslím, že by bylo fajn, kdyby to ředitelka trochu kočírovala, ačkoliv já si ztěžovat určitě nepůjdu. 

Online Kokoska
34816 příspěvků moje polička 31. ledna 2024 19:05

Pinot Noir asi nejlepsi je oboji, znamka/y a slovni hodnoceni v nejake strucnejsi forme.

Nas druhak mel samy, byla jsem to ted zkouknout a predat malicky lego, takovy jen v pytliku, ale radost udelalo.

Offline continuity
42869 příspěvků moje polička 31. ledna 2024 19:09

Pinot Noir to je hustý, to vaše hodnocení.

V tom se má někdy problém vyznat dospělý. U nás to slovní hodnocení píšou jen na kvartály, mě to baví číst, ale jednou tam třeba bylo: M. je asi nejzajímavější dítě na škole. 

To jsem opravdu nevěděla ani já, co si z toho vzít. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 31. ledna 2024 19:09

Pinot Noir tak 4 papíry, to chápu, že vůbec nepobral. Taky hodně dělá, co jim k tomu řekne ten, kdo jim to předává.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 31. ledna 2024 19:10

continuity to úplně neodpovídá hodnocení podle té "databáze" vyroků

Offline continuity
42869 příspěvků moje polička 31. ledna 2024 19:11

Náš čeká podání přihlášek přes ten nový system a vzhledem k tomu, že já jsem občan druhé kategorie, bude to muset udělat muž a ten u toho jistě chytne psotník. No netěším se. 

Offline continuity
42869 příspěvků moje polička 31. ledna 2024 19:13

Evaeva to je nějaká databáze? 

Já jsem to vzala pozitivně, že vyniká, ale jak to myslela učitelka nevím doteď, protože ta měla ve třídě jiné oblibenkyne.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 31. ledna 2024 19:38

continuity asi se tomu nedá říkat úplně databáze, ale je dán systém, jak to formativní hodnocení má být psané, věty jako výborně zvládáš sčítat, ve čtení máš rezervy, ale udělala si velký pokrok,.... Mají se hodnotit výkony a snaha nikoliv to dítě jako takové. Ale taky bych to brala pozitivně

Online notna
9400 příspěvků moje polička 31. ledna 2024 19:53
Reakce na continuity:

Náš čeká podání přihlášek přes ten nový system a vzhledem k tomu, že já jsem občan druhé kategorie, bude to muset udělat muž a ten u toho jistě chytne psotník. No netěším se. 

​A nemůže se muž přihlásit a ty vyplnit? Bych se snažila ten stres okolo toho eliminovat. Já budu ráda, když to stihneme vyplnit a odeslat v termínu. Dítě se stále ještě nerozhodlo. A ještě si vymyslelo, že jako třetí si dá nějakou volbu na jistotu a né to, co chce. Akorát si tu volbu na jistotu taky nemůže stále vybrat. Takže z asi 4 gymnázií se nám rozšířily možnosti o všechny učební obory s maturitou

Offline Gatita
8610 příspěvků moje polička 31. ledna 2024 20:00

letfenixa 4 na vysvedceni v prvni tride?

Offline letfenixa
10850 příspěvků moje polička 31. ledna 2024 20:05

continuity a vie riaditeľka,  že učiteľka neoznamuje uzavrete známky?

Offline Karja
44568 příspěvků moje polička 31. ledna 2024 20:05

U nás má synovec ve čtvrté třídě čtyři dvojky a z toho dvě z výchov:D. Z hudebky a výtvarky!!!! To bude asi nějaká nekázeň.... Ale je to hrozný, protože malovat ho hrozně baví, má dokonce i různé vyráběcí knížky s návody, ani to neuměl přečíst ty návody si podle toho vyráběl a postupně jak uměl číst tak dělal komplikovanější výrobky. No tak snad ho tohle neodradí. Zpívat samozřejmě taky umí....

Offline continuity
42869 příspěvků moje polička 31. ledna 2024 20:06

notna no minimálně to přihlášení bude výživné, když vidím, co způsobila ta aplikace na OP, tak čekám podobný masakr. 

Potřebuji se nutně vyhnout tomu objíždění škol, příští týden nám dělají okna dva dny, místo původního jednoho, já mám tři dny školení, pak máme jarňáky a je konec toho intervalu.... Si to děti budou muset objet samotné.

Offline continuity
42869 příspěvků moje polička 31. ledna 2024 20:07

letfenixa

Jak to nám vědět?

Offline Gatita
8610 příspěvků moje polička 31. ledna 2024 20:08

U nas mame vysvedceni klasicke,bez slovniho.

Ale byla jsem strasne dojata, protoze dnes si deti mohly vzajemne udelovat diplomy. Takze krome vysvedceni syn donesl domu stos diplomu, na kterych bylo kostrbatym pismem vyvedeno neco jako: Diplom za kamaractvi, je s tebou sranda o predstavce, podpis Franta. Mi to prislo snad dulezitejsi nez to vysvedceni