Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Myrtila
5311 příspěvků moje polička 31. ledna 2024 14:13

Evaeva No, ona se ta vyrážka objeví vlastně až na konci nemoci, takže jsem podle ní zpětně zjistila, že ta teplota byla asi od páté nemoci. Ale syn právě ani tu vyrážku neměl moc výraznou a jenom na těch tvářích, kde jsem to ještě nejdřív zaměnila s ekzémem. Až když mi došlo, že je flekatý souměrně na obou polovinách obličeje, celé mi to došlo. Měl hodně lehký průběh. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. ledna 2024 14:20

Myrtila to mají ty číselné nemoci společné, že je vyrážka až po teplotě. Mladší má teplotu od neděle večer, tak bych řekla, že dneska nebo zítra by mohlo být jasno.  Budu ho teda sledovat. Trochu mně vyděsilo v tom papíru ze školky, že vyrážka může být až tři týdny a po celou tu dobu jsou infekční. To je ale asi extrémní doba.

Offline Mohučanka
7356 příspěvků moje polička 31. ledna 2024 14:23

Tak tohle je to slovní hodnocení popis sedne (určitě se nehlásí skoro vůbec) a dost nás s mužem zajímaly ty aktuality z rodinného života, ale dcera nám sdělila, že naší otázce nerozumí a ať jí pustím Mickeyho klubík

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. ledna 2024 14:24

Mohučanka to je moc hezké máte fakt super paní učitelku

Offline Myrtila
5311 příspěvků moje polička 31. ledna 2024 14:25

Evaeva No, já jsem našla, že vyrážka je až 3 týdny, ale dítě už infekční není, tak si můžeš vybrat (web pilulky a euc)

Offline Pinot Noir
29838 příspěvků moje polička 31. ledna 2024 14:29

Mohučanka to je krásný

Aktuality z rodinného života by mě lehce znejistily.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. ledna 2024 14:30

Myrtila no jo, ale tohle nám visí ve školce, ať je to jak chce. Já teda hlavně doufám, že jí tři týdny mít nebudou

Offline letolet
745 příspěvků moje polička 31. ledna 2024 14:35

Kokoska tak to už jim ho asi i nechá. Jestlipak je to někde uloženo...

Já teda rodičům i zatajila, že máme bakalarskou promoci a vrátila se po ni domů až druhý den odpoledne s diplomem v tristnim stavu :). Je asi dost věcí, které dětem ještě pár let vykládat nesmím.

Offline Kokoska
34821 příspěvků moje polička 31. ledna 2024 14:42

letolet zabavny taky byva, kdyz po letech lezou ruzne historky z deti!

Offline zelene.oko
650 příspěvků moje polička 31. ledna 2024 14:53

Mohučanka Moc hezké a vypovídající víc než známka. Škoda ale té chyby v čárce "čím dál tím víc", to nedělá moc dobrý dojem.

Offline letolet
745 příspěvků moje polička 31. ledna 2024 14:55

Kokoska to je fakt, už jsme se u toho párkrát s našima pobavili. Ale tu promoci jsem doposud nepriznala.

Offline olte
748 příspěvků moje polička 31. ledna 2024 15:06
Reakce na zelene.oko:

Mohučanka Moc hezké a vypovídající víc než známka. Škoda ale té chyby v čárce "čím dál tím víc", to nedělá moc dobrý dojem.

​no přesně, rve to oči

Online Karja
44568 příspěvků moje polička 31. ledna 2024 15:24

zelene.oko Jo, já si hned všimla překlepu, náladou. Je to u slovního hodnocení blbý, na druhou stranu segra říkala, že pokud ho budou mít povinné, že snad dá výpověď. Že se toho valí hrozně moc. Dřív učila jednu třídu s jednou přípravou, teď učí jednu třídu se třema přípravama (běžné učivo, pak pro ty děti s asistentami, a pak pro děti z UA, co nemluví ještě dobře česky). Prostě kdo to chce dělat pořádně, na 100%, tak asi aby se z toho po....viď letfenixa :D

Offline Mohučanka
7356 příspěvků moje polička 31. ledna 2024 15:37

zelene.oko olte jo, mě to taky dost překvapilo, ty čárky. Nemělo by se to stát, ale odpustila jsem jí to, myslím, že vytváří dětem dobrý vztah ke škole, děti ji milují a od první třídy jsem nakonec nechtěla nic než aby tam dcera chodila ráda. 

Offline Kokoska
34821 příspěvků moje polička 31. ledna 2024 16:42

A já bych stejně radši dostala to vysvědčení s tou velikánskou jedničkou! :)

Offline letfenixa
10850 příspěvků moje polička 31. ledna 2024 16:45

Naša pani učiteľka prekvapila, pisala som, že tento rok už Výpisy nebudeme rozdávať,  že už budú len na EduPage,  tak dnes boli sprístupnené,  stiahla som ho, poslala mame a bratovi a vytlačila pre malého.  A on ho dostal od pani učiteľky! Má najviac vymeskanych hodin z celej triedy ,  a vôbec nechápe,  že zbiera znamky odznova

Offline letfenixa
10850 příspěvků moje polička 31. ledna 2024 16:45

Karja aspoň nemám stereotyp!

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 31. ledna 2024 16:56
Reakce na Evaeva:

žluťásek Kan to bude záležet, jak to rodina pojme. Není v pořádku, aby se dítě snažilo jen kvůli té odměně. Ale dostat odměnu za úsilí nebo prostě oslavit významný den, proč ne. Aspoň já to tak cítím.

​No, jak bych to... u nás byl důvod k radosti vždycky a jedno jaký známky byly, prostě model Broučci od Karafiáta: „přežili jsme" :D  Nikdy jsem nepochopila rodiče, co byli z vysvědčení překvapení, protože to vypovídalo spíš o jejich zájmu o dítě.

Offline Myrtila
5311 příspěvků moje polička 31. ledna 2024 16:59

Evaeva Možná ve školce doufají, že si je při té páté nemoci necháte doma i měsíc

Offline Mohučanka
7356 příspěvků moje polička 31. ledna 2024 17:05

Kokoska vysvědčení s jedničkami dostali taky