Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline letfenixa
10850 příspěvků moje polička 31. ledna 2024 20:11

Gatita ano, asi zo SJL. Je to Rom, doma výchova a venovanie sa nič,  tento týždeň ho mala prvýkrát špeciálna pedagogička a povedala, že ma zrejme aj znížený intelekt,  nevedel nič,  anu farby nepozná.   

Offline letfenixa
10850 příspěvků moje polička 31. ledna 2024 20:12

continuity ty si napísala,  ze to ma riaditeľka usmerniť. Ale ona nevie, čo sa deje za zavretymi dverami. 

Offline notna
9400 příspěvků moje polička 31. ledna 2024 20:12

continuity Objíždět nebudete, snad to nespadne. A pokud ano, tak to v nějakém rozumném intervalu zase rozchodí. Doufám

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. ledna 2024 20:16

Karja to je škoda, ty výchovy by se fakt měly hodnotit když ne slovně tak prospěl - neprospěl 

Offline Gatita
8610 příspěvků moje polička 31. ledna 2024 20:19

letfenixa mi to prijde ale hrozne, dat prvnackovi v pololeti 4. A to jsem stara skola a proti znamkam nic nemam, ale to pololeti v prvni tride je proste rozjezd a melo by byt motivacni. Muselo mu byt hrozne.

Offline 999
19784 příspěvků moje polička 31. ledna 2024 20:20

Karja To jsou fakt krávy učitelky. Navíc pokud je to kvůli nekázni, tak má mít důtku třídního učitele a ne dvojku na vysvědčení.

Offline continuity
42867 příspěvků moje polička 31. ledna 2024 20:26

letfenixa

Třídní to ví, že s tou učitelkou mají problém. Řešíme to opakovaně. 

Snažila jsem se kdysi se skupinou matek, kterým na tom vzdělávání záleželo, řešit podstatně větší problémy na té předešlé škole a probíhalo to stylem: co si ti rodiče dovoluji, toto je úplný lynč. 

Z toho jsem už dost vyléčená, že rodič může ve škole cokoliv změnit, ať už našlapuje jakkoliv opatrně a diplomaticky. Musí se to akorát přežít. 

Offline Makara
3631 příspěvků moje polička 31. ledna 2024 20:31

999 Ja měla ve druhé třídě dvojku z hudebky a ve čtvrté z výtvarky. Jinak samé. Byla jsem šprt a vzorňák... Ano,  zpívat fakt neumím a výtvarné cítění nemám. Nehroutila jsem se z toho, ale hodně mě to mrzelo.

Offline 999
19784 příspěvků moje polička 31. ledna 2024 20:33

Makara Jak píšu, tohle udělá dítéti jenom kráva.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. ledna 2024 20:35

Makara tohle je celé špatně, hodnotit dítě za to, že se nenarodilo s hudebním sluchem nebo výtvarným talentem. To prostě akorát zamrzí, nikoho to nemůže motivovat.

Offline Karja
44566 příspěvků moje polička 31. ledna 2024 20:36

999 No jednou měl nějakou avantýru, že nakreslil nějakou kravinu a pak to radši neodevzdal a kecal, že to ztratil. Takže něco tohoto typu asi? Protože kreslí fakt hezky, ale podle mě si tam kresli třeba co chce no. Hudebka se prý hodnotí zpěv, tak to se třeba stydí a zpíva potichu, ale doma mu to jde, všechny ty priblbly písničky pro desetiletý kluky zazpívá vyborne. 

Offline Makara
3631 příspěvků moje polička 31. ledna 2024 20:38

Na "našem" gymlu oceňuji, že všechny písemky a projekty  jsou na body, intervaly procent pro známku jsou jasně dané, takže na vysvědčení žádné překvápko. Leda příjemné, když učitel dodá před uzavřením známek 5 z 5 za aktivitu.

Dnes bylo doručeno to předposlední

Offline continuity
42867 příspěvků moje polička 31. ledna 2024 20:47

Gatita

U nás jsme meli holčičku, která nakonec opakovala první ročník, ale na pololetí měla dvojku a na konci roku ji už neklasifikovali vůbec. Ale učitelka se to snažila řešit maximálně citlivě. 

Offline continuity
42867 příspěvků moje polička 31. ledna 2024 20:50

Makara moje děti podstatně lépe nesou přesně nastavena pravidla, i když díky nim mají dvojky než nějaký ten fuzy přístup podle oblíbenosti nebo toho, jak zrovna učitele vytocila předešlá třída. Nepředvídatelný systém je pro ně úplně nejhorší. 

Offline Makara
3631 příspěvků moje polička 31. ledna 2024 21:08

continuity přesně tak. Předvídatelnost!

Offline Jos
příspěvků moje polička 31. ledna 2024 21:14

Makara Ja mela jedinou dvojku z telocviku . Tehdy jsem se smala a muj tridni byl uplne na mrtvici a snad si s tou ucitelkou i promluvil, protoze pak uz jsem dvojku nemela, ale silene me nenavidela . Jako ano, jsem leva na gymnastiku, ale jinak spis sedy prumer. Na vychovy jsme meli vzdycky nekoho normalniho, tam nemuzu rict ani popel. 
Edit mluvim uz o druhem stupni urcite, mozna i pozdeji (gympl). 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 31. ledna 2024 21:15
Reakce na Evaeva:

Makara tohle je celé špatně, hodnotit dítě za to, že se nenarodilo s hudebním sluchem nebo výtvarným talentem. To prostě akorát zamrzí, nikoho to nemůže motivovat.

​Co pamatuji od syna, tak zpěv se nehodnotil nikdy, ale znalost not třeba ano. 

Offline Gatita
8610 příspěvků moje polička 31. ledna 2024 21:22

Karja jake jsou priblble pisnicky pro desetilete kluky? To by nas jiste zajimalo:)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. ledna 2024 21:23

Kan ano, u nás taky. Ale na prvním stupni nevím, co se hodnotilo, to si nepamatuju, zpěv to asi nebyl, měla jsem jedničku

Offline kocoureksuggy
1380 příspěvků moje polička 31. ledna 2024 21:24

Makara 

Já měla dvojku z hudebky v první třídě, protože Lenka od sousedů nemůže mít přece stejné vysvědčení jako její Lenka.