continuity Ja jsem krome klasickeho vysvedceni delala i slovni, ale ciste z me vule, prijde mi to presnejsi a osobnejsi. Jenze...Mam u sebe podezreni na nejaky ADHD, protoze jedne holce ve tride jsem ze zacatku, nez jsem je poznala, rikala porad dokola Zanetko a ona je to Deniska. No a tak si rikam: Hlavne to napis vole spravne do toho hodnoceni. No a asi 5x jsem to napsala spravne, pak uz muj mozek vypnul a fakt tam je jednou Zanetka!![]()
Vše o těhotenství a dětech
Gatita ano, asi zo SJL. Je to Rom, doma výchova a venovanie sa nič, tento týždeň ho mala prvýkrát špeciálna pedagogička a povedala, že ma zrejme aj znížený intelekt, nevedel nič, anu farby nepozná.
to, ze nepozna barvy, muze byt prave tim malo podnetnym prostredim, s intelektem to nemusi mit vubec nic spolecneho. chudak dite :(
Makara Já mívala dvojku z tělocviku. Ale někdy v sedmé třídě tělocvikářka vyměkla a začala mi dávat jedničku, aby mi nekazila vysvědčení. A to by mi podle známek udělených během roku mohla dát klidně za čtyři :)
DruI ja som športové drevo, na ZŠ som mala z telesnej jednotky, ani neviem, či učiteľ dával aj horšie známky. Na gymnáziu som mala dvojku z telesnej zo dvakrát na polroku, na konci roka sa telocvikárka zľutovala a dala mi jednotku. Z dlhých behov som mala za 5, to mi vôbec nešlo, gymnastika mi nešla tiež, výmyk na hrazde a kotúle, stojka na hlave sú moja nočná mora. Išli mi ako-tak jedine kolektívne športy.
dorota Já teda sebekriticky přiznávám, že jsem dřevo, ale myslím, že styl výuky tělocviku "dneska budeme šplhat po tyči/dělat kotoul vzat/skákat do dálky, jednou si to vyzkoušejte a pak jedeme na známky" nebyl úplně ideální a nedával moc šancí dětem, které nechodili cíleně sportovat i mimo školu.
DruIna ZŠ sme to práve aj trénovali, nebolo to hneď na známky, ale nešlo mi to. Behy na strednej boli bez nejakého tréningu. Ja by som privítala viac kolektívnych športov, nemala som až na pár výnimiek rada atletiku, gymnastiku, aerobik a pod.
Lilly_Ku presne. Zazemi a vlohy budou hrat roli vzdycky, ale pozdeji se pridaji i jine faktory, kterymi se da leccos kompenzovat. Ale v prvnim pololeti dat ctyrku diteti, ktere je mimo, taky dost mimo.
Lilly_Ku presne, je to velmi pravdepodobne. Preto sa zaviedla povinna predskolska dochadzka, aby to aj takymto detom pomohlo pripravit sa do skoly.
letfenixa a chlapec mal odklad, nevies? Lebo rozmyslam ako mohol dostat odporucanie do skoly pri testoch skolskej zrelosti. Ci to len u nas chodia z cppap do skolok?
Kan ano, u nás taky. Ale na prvním stupni nevím, co se hodnotilo, to si nepamatuju, zpěv to asi nebyl, měla jsem jedničku
Znalost hudebních nástrojů. :D A později ty noty. Jelikož paní učitelka učila i na ZUŠ kam synek chodil několik let, tak mám docela přehled. To byly časy! Besídky, koncerty, kapela.
Muj syn dotahl na vyzo 3 z prirodovedy, protoze se proste vys.al na projekt a dostal petku. Jinak ma jednicky. Ale vubec si nemyslim, ze je ucitelka krava. Proste se na to vykaslal, dobre mu tak.
Lunachudák Žanetka nebo Deniska?![]()
continuity Chudak ten otec, co si to cetl.![]()
Ja ti nevím s tím projektem, fakt má vědomosti na trojku?
Známka má přece hodnotit vědomosti, schopnosti, není to trest za neodevzdany úkol.
Houseparty, kde se balej kočky, houseparty, kde se balej kočky, najdem lepší party, jojojo...
Hej Fizy, asi máme problém, podívej se sám, nebe dávno není modré....
Asi bych to cíleně nevyhledávala teda. Naše holky mají oblíbenou vánoční, začne to jako vánoční a skončí to babiši, půjdem spolu do prdele, babiši půjdem spolu do piči....malamala zpívala do prčič, ale segra jí řekla "ne, to není do prčic, to je do piči, do pi_či...". Ono to hrozně obohacuje ta široká rodina. Fakače jsme ještě zvládli přeučit na viktorku, ale nevim, jak dlouho jim to vydrží.
continuity Vedomosti ma velke, on jen lezi v dokumentech. Ucitelka dokonce rikala, ze si mysli, ze je nadany. Ale tento pulrok brali rostliny a to ho nezajima![]()
Karja no tak zřejmě tuhle vánoční si našel mladší ![]()
Karja Fizi je otres, to se neda![]()
Kan já si pamatuju akorát gympl (tj. druhý stupeň a střední) a to jsme probírali noty, skladatele, intervaly, psali testy z poslechu,... To pak samozřejmě známkování dává smysl.
Kan Jo, to si pamatuji z druhého stupně taky, znát texty písniček a noty. aÁle na prvním bych řekla jsme jen zpívali...v první druhé třídě byla flétna. Ale my jsme neměli reálně pevné hodiny, určitě nebyl zpěv 45 minut. Prostě jsme si zazpívali tři písničky, ale třeba obden a nepamatuji si, že bychom před třídou na prvním stupni zpívali sami, to až na druhém.
Luna jo, fizi je hrozný
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články