Karja my před třídou nezpívali nikdy, resp. pamatuju si, že na prvním stupni zpíval, kdo chtěl. Zrovna letěli Lunetici, tak holky zpívali to ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Luna Fizyho jsem ani v originále neslyšela, jen přezpívanýho, ani ho neznám, ale celkově co jsem viděla v youtubu pro tyhlety malý kluky bylo děsný....Synovec s kamarády se dívá na strašný blbosti...tuhle mu táta říka "nebudeš se už dívat na ty černý tlamy..." jako otřesné že, takhle bez kontextu, ale pak jsem kousek viděla a neřekla bych tomu programu jinak.
Děti mají výborného učitele na hudebku. Ten na rodičáku prohlásil, že výchovy jsou od toho, aby si děti mezi chemii a matikou trochu odpočinuly. A dělá s nina zajímavé věci, třeba nacvičují vícehlasy.
Zajímavé, že ho nemají moc rády. Asi jim řeknu, že jsou učitelé, kteří hudebku opravdu známkují.
Evaeva My jsme museli zpívat country písničky a kdo hezky zpíval, tak i dvě sloky. Já občas zpívala dvě, když jsem měla dobrej den, ale určitě jsem nezpívala hezky, jen jsem byla chytrá a věděla jsem, že kdo zpívá nahlas, tak je to bod navíc:-D...Moje písnička byla Červená řeka, jednou jsem dala Ovečku, ale to byl přešlap, to je těžší:-D. Synovec ted taky zpíval Červenou řeku, to jsme se posunuli za těch 25 let:-D
continuity zrovna ten náš hudebkář na gymplu byl celkem přísný, resp. fakt jsme se neflákali jako u jiné profesorky, kde se skoro furt zpívalo. Tak ten hudebkář byl nejoblíbenější kantor na škole, dokonce se psala petice, když ho chtěli vyhodit. Narozdíl od té učitelky![]()
Karjano já si pamatuju, že buď se zpívala ta červená řeka a nebo něco na přání
Mě by dvě sloky nikdo odzpívat nenechal, ale my to nedělali, když jsme nechtěli.
Ježiš, zrovna dnes jsem si to s Ríšou hodně rozházela, když jsem vešla do obývaku a tam jakási hrozná písnička o ufonech a zombíkách, vyhrkla jsem "proboha, co je to za vola!" a on to byl Fizi. ![]()
Karja No ja mam na ytb vytvoreny cely playlist od decek a tezko vybrat, co je nejhorsi![]()
Calin, Sima, Ben Cristovao a dalsi interpreti, kteri artikuluji jak nas pradeda po mrtvici...Jako je to styl, zejo. Kdybys neznala Simu, tak:
Oversized jeans a čierny crop-top
Opätky na nohách, vravia mi, že stop, stop, aah
Žiadny limit dnes vyzeráš hot, hot
A to jsem si myslela, ze me pisnove texty jsou prilis plain![]()
Ježíši Kriste, to jsou texty ![]()
Ještě že Rosťa po mně vyžaduje akorát Ach synku, synku nebo Halí belí než usnu maminko, jo? Jako nám zpívá paní učitelka Ivanka. Ale než on se dostane do školy a ke zdrojům podobným výše uvedeným, tak už bude dávno frcet něco jiného.
Hele ale třeba za nás taková Britney Spears ty texty a klipy neměla taky nevinné, a propracovaná poezie to taky nebyla.
Pinot Noir Luna Jako ženský ano, je to hrozný...a viděly jste ten klip něco jakože "jsi moje hafo" to je uplně perverzní, já na to koukala jako blázen, že se tím někdo živí a nenafackuje si večer.
ALe ten začátek Fizyho, když to zpívali se mi líbil, hrozně mi to připomnělo Chaos "Hej lidi, tak vo co tady jde...."
dzizisketa Věř tomu, že Britney Spears je na jiné urovni, fakt je to děsný.
Karja my před třídou nezpívali nikdy, resp. pamatuju si, že na prvním stupni zpíval, kdo chtěl. Zrovna letěli Lunetici, tak holky zpívali to
Za nás se teda zpívalo sólo před třídou, hlavně teda ti žáci, co jezdili na pěvecké soutěže. Moje hudební výchova byla za komárů, takže vlastně vojenský výcvik. Porůznu jsme pochodovali a do toho zpívali, třískali do trianglů a rytmických hůlek. Na druhém stupni jsme trénovli trojhlas U panského dvora a Avignonský most :D v sedmičce a osmičce už jsme i tančili mazurku, polku, valčík. Moje píuč HV měla odpoledne taneční kroužek, tam jsem chodila hrozně ráda, jezdili jsme soutěže a občas i něco vyhráli.
to, ze nepozna barvy, muze byt prave tim malo podnetnym prostredim, s intelektem to nemusi mit vubec nic spolecneho. chudak dite :(
já jsem kdysi před lety četla na blogu respektu příběh holky, která doucovala pres brněnský Muzeum romské kultury chlapečka asi ve druhy tride, myslela si, jak s nim bude procvicovat vyjmenovany slova a zjistila, ze on nezná skoro nic, barvy, dny v tydnu, hodiny, ze v životě nevytahnul paty z jedny ulice, takže nemá absolutne žádný povědomí ani o česky republice, byl to myslím druhák a do toho projektu ho přihlásila maminka, takže nějaká motivace ke vzdělávání tam byla, ale proste je to všechno nwjak jinak, podle mě jim ani ten pripravnej ročník nemá moc sanci v tomhle pomoct, ale aspoň něco
continuity toto nejde, ak má dieťa opakovať ročník, musí na konci roka neprospiet
Mohučanka To slovní hodnocení je super, taky to ráda čtu! :-) A hele, velké T se v oslovení už nepíše? Mně ta nová pravidla nějak minula, tak tohle mi uteklo taky!
continuity Ale zase čistej průměr tak asi nemůžeš brát úplně přesně (mluvím o té holce s 1,4), třeba u nás má každá známka jinou váhu, třeba 20%, 50% a podobně....ale že to neví dopředu, to je pochopitelně průser.
Tabea U nás je to taky tak. Pokud máš míň než 50%, tak vůbec nedostaneš známku (rsp. dostaneš F), místo známek máme písmena a máme jich dost!
Takže procentuálně to nevím, ale ten rozptyl na známku je dost malý. Taky jsme dostali vysvědčení, tak jsem ti ofotila vysvětlení, hodnotí se zvlášť přístup a výsledky (a může to být i dost odlišné).

Karja no tak myslim, ze si to syna najde samo, tohle hledat nebudu
. I nas zatim jedou Imagine Dragons, protoze to poslouchaji s kluky v druzine. To se mi i celkem libi.
Garfie tak já jsem už v tom prvním příspěvku psala, že to byl vážený průměr, ale hledat se mi to nechce.
Nicméně podstata sdeleni byla ta, že z průměru 1,0 se průměr 1,4 vyrobila učitelka kvůli neodevzdanemu zadani v půlce října(!) (zapsáno do bakalářů jako práce v hodině v třetím únorovém tydnu) v pátek večer, když se uzavírala klasifikace. Nemám problém ani s tím hodnocením neodevzdanych zadání, jen s tím KDY to tam ta učitelka dopsala.
letfenixa v ČR jsou obě možnosti, nicméně se to neřešilo na vysvědčení před celou třídou.
continuity Jo, ten vážený průměr mi unikl, promiň.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články