Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Vari
2219 příspěvků moje polička 01. února 2024 17:44

Zacala jsem hledat primestsky tábory pro deti s ty jo, tolik si za mesic ani nevydelam, kolik me budou stat

Offline letfenixa
10850 příspěvků moje polička 01. února 2024 19:41

Vari ja by som tieto naše parfudeti cez prázdniny rada varovala

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. února 2024 19:56

Vari nemáte poblíž DDM nebo nějaké mateřské centrum? Tam mají ceny výrazně příznivější.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. února 2024 19:57

Nemocné děti i muž a PMS, hodně vražedná kombinace

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 01. února 2024 19:59
Reakce na letfenixa:

Vari ja by som tieto naše parfudeti cez prázdniny rada varovala

​Jako varovala před nima? :D 

Offline JankaM
3096 příspěvků moje polička 01. února 2024 20:10

letfenixa já bych to nevzdávala. Dcera nosí brýle od 3 let, šilhá, má tupozrakost a asi 4 a 5 dioptrií. Ve školce nosila na dopoledne okluzor, doma jsme měli cvičit a zalepovat taky, což jsme úplně nezvládali. Jednou týdně chodila na cvičení očí, loni skončila. Teď je jí 10, na poslední kontrole byla doktorka nadšená, jak se jí to zlepšilo .... No naše zásluha to asi úplně není, prostě se to zlepšilo jak roste a oči se vyvíjejí. Brýle bude nosit už napořád, bez nich šilhá, ale v běžném životě ji to neomezuje a omezovat nebude, asi tedy nebude třeba pilotka. 

Offline letfenixa
10850 příspěvků moje polička 01. února 2024 20:26

JankaM nevzdam to, ale z celkoveho hľadiska ma to strašne nastvalo. Ja som okuliare začala nosit v 10.rokoch, s dioptriami len na jednom oku. Dovtedy na to nik neprisiel, že ich potrebujem. Takže som malého hnala na ocne cim skor, nech sa to nezopakuje.

Offline Gatita
8608 příspěvků moje polička 01. února 2024 20:33

Vari jo, taky ted budu dva platit. A jak jsem rada, ze na tech taborech meli vubec jeste misto! A to mame vyreseneho jen starsiho syna. Co, kde a hlavne s kym bude delat ten mensi, ktery jeste na primestak nemuze, je mi zahadou To je vazne pain s tema statnima skolkama, jak pres leto nejedou. Loni v te soukrome jsme tohle nemuseli resit, ale bylo mi maleho trochu lito, ze vlastne krome dovolene s nami nemel poradne prazdniny. 

Offline Vari
2219 příspěvků moje polička 01. února 2024 20:38

Evaeva Neco tu je, ale co jsem koukala, tak berou az predskolaky.

Gatita Kolik je mladsimu?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. února 2024 20:42

Vari aha, u nás mají příměšťáky od tří let, mladší půjde už podruhé. Letos poprvé starší syn půjde na tábor pro větší, tak doufám, že se mi podaří jim to sladit na stejný týden.

Offline Gatita
8608 příspěvků moje polička 01. února 2024 20:45

Vari ted mu byly ctyri. Na kempy tady v okoli berou nejdriv od peti let (a on by na to byl fakt jeste asi malej). Nasla jsem i kempy pro mladsi, ale vsechny pres celou Prahu, to nechci. Neco snad odhlidaji babicky a pak mame v planu se s muzem nejak prostridat. Ty mas uz predskolaky?

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 01. února 2024 20:50

Potrefenáhusa dzizisketa nám kamarádka doporučila Mezi námi předškoláky a Rozvoj zrakového vnímání  a dceru to hodně baví. Je to celé psané jako taková pohádka a navazuje to na sebe. 

Offline Gatita
8608 příspěvků moje polička 01. února 2024 20:52

Vari ale dobra zprava je, ze ty primestsky byvaji fajn!  Poprve se mi kroutily prsty. Ocima dospeleho  mi to prislo jako takova uboha znouzectnost, tyden na ropalenem placku na hristi u skoly...a presne, tech penez! Ale synovi se to pokazde libilo,  na ten jeden od tenisu pujde uz potreti a tesi se na nej. A loni byl na inline brusleni a hodne se naucil. 

Offline Vari
2219 příspěvků moje polička 01. února 2024 20:52

Gatita Prave ze nemam, na konci srpna jim budou ctyri, takze ta nabidka je dost osekana.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 01. února 2024 20:54

Gatita k nám by mohl, ale uplně po ruce nejsme. Budeme mít 4 týdny od 15.7 do 9.8, Praha Východ. Cenově ale bohužel nic moc. Někdy ale aspoň část přispěje pojištovna nebo zaměstnavatel...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. února 2024 20:55

Gatita kluci se na to taky těší, přitom ten program nemají ani takový, ten tábor pro nejmenší je taková zajímavější školka, dokonce i po obědě odpočívají. Ale na závěr je bojovka a loni byl highlight výlet ke schránce poslat pozdrav rodičům

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 01. února 2024 21:02

Karja nevím, jestli by se pro vás trefili velikosti, sle Kilpi má teď dost Levnoshop.cz. Působí to dost divně, mají divno obchod u nás pod domem. Ale právě už jsem tam občas koupila hodně super věci za pár korun... 

Offline Gatita
8608 příspěvků moje polička 01. února 2024 21:05

Vari to jo. Je to na pytel, oni jsou proste jeste mali, aby je clovek narval na tyden do ciziho kolektivu, mne se to ani moc nechce delat. Ale u vas je  aspon vyhoda, ze jsou dva:) No ty prazdniny maji i stinnou stranku, no. Loni jsme meli mensiho v soukrome skolce, ktera pres leto fungovala. Letos to bude stres. Mistni skolky maji mit otevreno prvni dva tydny, ale nevime, ktery tyden ta nase. To se blbe planuje. Do toho ma muz nutkani ze zvyku bookovat dovolenou hned na zacatku prazdnin a nemuzu mu vysvetlit, ze mi neprijde rozumne si ji vyplacat v tydnu/tydnech, kdy je otevrena ta skolka.

Offline Gatita
8608 příspěvků moje polička 01. února 2024 21:07

MPLee jee dekuju!verim, ze by se mu u vas libilo, ale logisticky bych to nedala. S cenami jsem smirena.

Online Karja
44565 příspěvků moje polička 01. února 2024 21:15

MPLeeDíky za tip, já jsem jim teď koupila zimní věci, letní moc neřeším, to jim stačí něco obyc. Ale ta mikina mě překvapila, působí už tak jako dospelacky;-). Tu značku jsem neznala, myslela jsem, že je to něco ze severu, ale prý je to česká značka, kvalitou průměrná.