Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Gatita
8608 příspěvků moje polička 01. února 2024 21:15

MPLee ale dekuji za podnet, aspon me to primelo mrknout na inline kemp tady u nas, kam chodil starsi syn loni, a taky berou od 4! Vubec me to nenapadlo, zkoumala jsem jen kempy, ktere si vybral starsi syn. Tak to mozna popremyslim, i kdyz se trochu bojim, aby se tam nerozbil, mne zrovna ty brusle prijdou pro ty malinke deti riskantni. Ale je fakt, ze loni tam byla skupinka takovych broucku a zvladli to.

Offline continuity
42867 příspěvků moje polička 01. února 2024 21:16

Tak třeba už v sobotu

Prý na to máme přece dalších 17 dní, tak co plasime. Akorát 10 z toho jsou u nás prázdniny. 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 01. února 2024 21:30

Gatita hele my to děláme už skoro 18  let a kdysi chodili i 3 letí. A musím zaklepat, že ti malí se nerozbili nikdy a snad to tak zůstane. Ale oni mají celkem nulovou rychlost, jsou lehcí a mají k zemi blízko... Mnohem rizikovější jsou začátečníci v kategorii 8+

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. února 2024 21:40

continuity při čtení nějaké článku o té tiskovce jsem na tebe vzpomínala. To je zase dílo

Online Gatita
8608 příspěvků moje polička 01. února 2024 21:45

MPLee taky klepu, at vam to skore vydrzi!

Offline Manuka
654 příspěvků moje polička 01. února 2024 21:46

Včera šli naši kluci poprvé po letních prázdninách do školy. Tak sem dám pár fotek jak vypadá zdejší škola. Třídy jsou po dvou v jednotlivých budovách. Je to norma kvůli zemětřesení. Celý areal je dětem k dispozici o přestávkách a obědové pauze. Josh mi ukazoval že on s kamarády mají nejoblíbenější místo na stromech

A v tom batohu mají pouze oběd. Věci v krabici si nechávají celý rok ve škole.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. února 2024 21:53

Manuka to místo ve stromechk nim by chtěl syn do party

Offline continuity
42867 příspěvků moje polička 01. února 2024 22:16

Evaevajá jsem ajtak, já vlastně ani necekam že to bude fungovat v tu slíbenou sobotu. Blbý je, že ten problém co nás čeká po spuštění se jen odložil. 

Offline JankaM
3096 příspěvků moje polička 01. února 2024 22:18

letfenixa to naštvání chápu. Nám tehdy říkali, že co nejvíc by se u nás mělo lepit a oko a cvičit do 7 let, ale největší zlepšení bylo právě až později, kdy čtení a škola celkově je vlastně jedno velké cvičení očí. 

Offline Mohučanka
7356 příspěvků moje polička 01. února 2024 22:57

continuity já jsem ten vtip viděla a kromě toho, že jsem se nasmála, jsem si na tebe vzpomněla. Ach jo. A s těmi prázdninami se to teda dost nepovedlo. 

(Můj muž je taky ajťák, já bych se ani nepokoušela ten systém používat první den )

Offline Garfie
28494 příspěvků moje polička 01. února 2024 23:40

Manuka To je moc hezká škola!  Tady je to podobné, naše škola se teda trochu vymyká, ale v menších městech a na vesnicích, je to úplná radost, obrovské areály, ale přízemní, postavené kolem hřiště s prosklenou stěnou k hřišti, to je úplná tradice. :-) I tady chodí děti o přestávce ven, první stupeň se často i učí venku! 

Offline Manuka
654 příspěvků moje polička 02. února 2024 04:27

Evaeva ,Garfie , taky mi ta škola přijde úžasná. Děti v ní tráví hodně času takže to propojení s venkem je fajn. 

Offline Aranel
6581 příspěvků moje polička 02. února 2024 10:52

Manuka To je hezký, jak na škole v přírodě!

Offline dzizisketa
8936 příspěvků moje polička 02. února 2024 13:52

Šárčina tvorba 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. února 2024 20:13

Co jsme to lapli za moribundus včera už děti vypadaly celkem dobře, tak jsem odpískala návštěvu doktora a dneska je to zpátky. Teď si to docela vyčítám, příští týden tu naše doktorka není. Kašlou, mají rýmu, to není nic zvláštního, ale mladší už byl včera bez teplot a dneska zase horečka a odpoledne tři hodiny spal. Starší ve středu zvracel a dneska znovu, do toho má průjem. Muž má horečku a mně začíná rýma. Proč se ty nemoce vždycky zkomplikují v pátek odpoledne

Offline žluťásek
8848 příspěvků moje polička 02. února 2024 21:22

Evaeva hele syn je nemocný už týden, zlepšuje se to, ale stejně mu později odpoledne až večer ještě pořád vyskočí teplota. A ne úplně nicotná, dneska měl 37,6. Kašel a rýmu má pořád velice vydatný

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. února 2024 21:31

žluťásek mladší to má od neděle večer, starší od úterý. T. měl právě zase horečku, byl úplně chcíplý. A to jsem si včera říkala, že vypadají dobře, že třeba půjdeme o víkendu na chvíli ven.

Offline žluťásek
8848 příspěvků moje polička 02. února 2024 22:18

Evaeva já jsem bláhově nadělila za vysvědčení vstupenky do Techmanie, že bysme mohli možná o víkendu. Haha. Tak možná někdy v květnu

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. února 2024 22:28

žluťásek minulou neděli jsem klasicky doufala, že zvládnu ve čtvrtek cvičení (chodím dopoledne, takže s dětmi). No teď si nejsem jistá, že zvládnu to příštíSamozřejmě máme naplánovaný i další věci. Přitom oni byli letos docela zdraví.

Offline letfenixa
10850 příspěvků moje polička 03. února 2024 05:25

Evaeva neviem, aký moribundus je u vás,  ale u nás majú deti buď teplotu s hnačkou a zvracaním,  alebo 40-ky, ktoré sa po 2-3 dňoch vracajú že detskí lekári volali na rúvz kvôli zatvoreniu škôl.