MPLee ale dekuji za podnet, aspon me to primelo mrknout na inline kemp tady u nas, kam chodil starsi syn loni, a taky berou od 4! Vubec me to nenapadlo, zkoumala jsem jen kempy, ktere si vybral starsi syn. Tak to mozna popremyslim, i kdyz se trochu bojim, aby se tam nerozbil, mne zrovna ty brusle prijdou pro ty malinke deti riskantni. Ale je fakt, ze loni tam byla skupinka takovych broucku a zvladli to.
Vše o těhotenství a dětech
Tak třeba už v sobotu ![]()
Prý na to máme přece dalších 17 dní, tak co plasime. Akorát 10 z toho jsou u nás prázdniny. 
Gatita hele my to děláme už skoro 18
let a kdysi chodili i 3 letí. A musím zaklepat, že ti malí se nerozbili nikdy a snad to tak zůstane. Ale oni mají celkem nulovou rychlost, jsou lehcí a mají k zemi blízko... Mnohem rizikovější jsou začátečníci v kategorii 8+
continuity při čtení nějaké článku o té tiskovce jsem na tebe vzpomínala. To je zase dílo ![]()
MPLee taky klepu, at vam to skore vydrzi!
Včera šli naši kluci poprvé po letních prázdninách do školy. Tak sem dám pár fotek jak vypadá zdejší škola. Třídy jsou po dvou v jednotlivých budovách. Je to norma kvůli zemětřesení. Celý areal je dětem k dispozici o přestávkách a obědové pauze. Josh mi ukazoval že on s kamarády mají nejoblíbenější místo na stromech![]()

A v tom batohu mají pouze oběd. Věci v krabici si nechávají celý rok ve škole.

Manuka to místo ve stromech
k nim by chtěl syn do party![]()
Evaevajá jsem ajtak, já vlastně ani necekam že to bude fungovat v tu slíbenou sobotu. Blbý je, že ten problém co nás čeká po spuštění se jen odložil.
letfenixa to naštvání chápu. Nám tehdy říkali, že co nejvíc by se u nás mělo lepit a oko a cvičit do 7 let, ale největší zlepšení bylo právě až později, kdy čtení a škola celkově je vlastně jedno velké cvičení očí.
continuity já jsem ten vtip viděla a kromě toho, že jsem se nasmála, jsem si na tebe vzpomněla. Ach jo. A s těmi prázdninami se to teda dost nepovedlo.
(Můj muž je taky ajťák, já bych se ani nepokoušela ten systém používat první den
)
Manuka To je moc hezká škola!
Tady je to podobné, naše škola se teda trochu vymyká, ale v menších městech a na vesnicích, je to úplná radost, obrovské areály, ale přízemní, postavené kolem hřiště s prosklenou stěnou k hřišti, to je úplná tradice. :-) I tady chodí děti o přestávce ven, první stupeň se často i učí venku!
Manuka To je hezký, jak na škole v přírodě!
Šárčina tvorba 
Co jsme to lapli za moribundus
včera už děti vypadaly celkem dobře, tak jsem odpískala návštěvu doktora a dneska je to zpátky. Teď si to docela vyčítám, příští týden tu naše doktorka není. Kašlou, mají rýmu, to není nic zvláštního, ale mladší už byl včera bez teplot a dneska zase horečka a odpoledne tři hodiny spal. Starší ve středu zvracel a dneska znovu, do toho má průjem. Muž má horečku a mně začíná rýma. Proč se ty nemoce vždycky zkomplikují v pátek odpoledne ![]()
Evaeva hele syn je nemocný už týden, zlepšuje se to, ale stejně mu později odpoledne až večer ještě pořád vyskočí teplota. A ne úplně nicotná, dneska měl 37,6. Kašel a rýmu má pořád velice vydatný ![]()
žluťásek mladší to má od neděle večer, starší od úterý. T. měl právě zase horečku, byl úplně chcíplý. A to jsem si včera říkala, že vypadají dobře, že třeba půjdeme o víkendu na chvíli ven.
Evaeva já jsem bláhově nadělila za vysvědčení vstupenky do Techmanie, že bysme mohli možná o víkendu. Haha. Tak možná někdy v květnu ![]()
žluťásek minulou neděli jsem klasicky doufala, že zvládnu ve čtvrtek cvičení (chodím dopoledne, takže s dětmi). No teď si nejsem jistá, že zvládnu to příští
Samozřejmě máme naplánovaný i další věci. Přitom oni byli letos docela zdraví.
Evaeva neviem, aký moribundus je u vás, ale u nás majú deti buď teplotu s hnačkou a zvracaním, alebo 40-ky, ktoré sa po 2-3 dňoch vracajú
že detskí lekári volali na rúvz kvôli zatvoreniu škôl.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články