Účes!
Vše o těhotenství a dětech
Máme podané přihlášky pro obě děti. ![]()
Dvě a půl hodiny zábavy teda, ale ráno jsem začla tím, že jsem dohledala potřebné papíry.
Občan druhé kategorie jsem pořád, naštěstí je druhý zákonný zástupce domorodec.
continuity gratuluju ![]()
letfenixa taky pěkný!
Evaevadíky, při té příležitosti jsem zjistila, že nemá papír k daním z bývalé práce a všechny ostatní jo. Nepamatuji si, jestli mi to vůbec dali. ![]()
A desátého nám končí technická na autě. ![]()
Muž byl měsíc v háji a teď budeme ty úkoly dohánět do léta. V pondělí přijdou měnit okna a místo jednoho dne si naplánovali dva.
A Rostíčka a tatínka vzal děda na výlet.

Dneska mi píše kamarád, ať mu poradím s něčím, tak říkám doma ,,holky jdu na chvíli k Vaskovi, za chvíli jsme zpátky,,, informaci sem předala i sambovi. Jsem teda u toho kámoše, přes silnici a barák vedle, bavíme se třeba 5 minut, najednou někdo zvoní, jdu otevřít, z okna nikoho nevidím, otevřu dveře a tam malý postavičky ,,heeee čau mami, my sem taky deme,, normálně se vypravily, jako komplet, druhý kalhoty, čepice, bundy a odešly, tátovi nic nerekly. Ten to vlastně vůbec neví, myslí si, že jsme šly společně.
Za mnou takhle jednou prislo dite (6 let) do prace, jako z Modran na Karlak :) byl tam pred tim jednou. Taky nekdo zvoni u dveri, otevru a za nima trpaslik...
a to mel za sebou uz majstrstyk o rok driv, kdy odesel samostatne do skolky - jedna silnice, druha silnice, 4 stanice autobusem a cesta skrz sidliste.
continuity gratuluju, testovani studijnich predpokladu rodicu je uspesne za vami![]()
A mne letos konci obcanka, ridicak i pas. Nejrads bych si to vyresila uz ted, abych na to nemusela myslet, ale nema to moc smysl.
Gatita Takhle jsem byla pro nový pas (a řidičák), paní si vsimla, že mi dochází občanka, tak to vyřešila všechno najednou.
moora No to bych se zbláznila. Na druhou stranu je to strašné obdivuhodné, vždyť to by netrefil leckterej dospělej.
To je cesta do baráku ve stejný ulici úplný nic, ale tak hlavně že jsme tak chvátali na ten plot
Karja nevim, jestli bych byla vic nastvana na holky, ze beze slova zdrhly, nebo na samba, ze si nevsiml. Ale je jisty, ze kdybys holkam nakazala, ze se maji oblict a do peti minut stat u souseda pred barakem, byla by z toho hodinova scena se zpevy a tanci ![]()
Karja jak jsou schopný, když chtějí, co?![]()
dzizisketa Tam jsme byli včera a celou návštěvu jsme strávili nahoře v herně
A kupodivu do půl jedenácté jsme tam byli úplně sami, na to, že byly prázdniny.
dzizisketa šárka jaká už je velká holčička! ![]()
A mne letos konci obcanka, ridicak i pas. Nejrads bych si to vyresila uz ted, abych na to nemusela myslet, ale nema to moc smysl.
starší končí pas a bude potřebovat občanku a litacku.
Já ještě nemám zrušený trvalý pobyt na Slovensku, měla bych si na to margo vyměnit řidičák. uz jsem to měla i vymyšlený, ale onemocněli jsme a od té doby jsem na slovensku v pracovní den nebyla. Jedno po druhém, občas musím i chodit do práce. ![]()
Karjaholky jsou husté . ![]()
Jinak orientační smysl mají moje děti naštěstí po tatínkovi. Já se úplně neztrácím, ale mladší třeba trefila v Motolskym bludištěm zpět, když jsem jí dovedla za ségrou. Já se na to musím dost soustředit, ona jde zpátky úplně automaticky. A starší ta to má už od malinka, že si pamatuje orientační body. Č
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články