Evaevanaše děti po nás okamžitě začly lézt.
Vše o těhotenství a dětech
continuity to by dělali muži, po mně obecně moc nelezou. Staršího to teda nechává klidným, ale mladší umí sehrát kvalitní divadlo ![]()
continuity po mne taky lezou, to se nedá
Garfie já nechápu, ze je učitelky fanaticky neprepocitavaj každých 5 minut i bez takovýho zážitku! Musely to bejt strašlivý chvíle
(ale pod slajsnou jsme si taky vzdycky moc radi hráli)
Potrefenáhusa tak s takhle malýma jsem těch 15 minut cvičila celý den
teda mladší byl mimino, tak ten po mně lízt nemoh. Pak už to nešlo vůbec a lepší bylo někam vypadnout. Během kovidu jsem se zamykala v pracovně, když dorazil muž. Teď už nemáme ani tu pracovnu a není kam utéct.
Kdykoliv zacnu doma cvicit, muzu se klidne vsadit, ze nejpozdeji do dvou minut jsem zalehnuta ditetem. Tim, co bylo plne zaujate nejakou cinnosti, bavilo se s tatinkem, usinalo... Cokoliv. Na tohle ma proste nejaky sesty smysl.
Hele, když nemáte malý děti, máte kočky...
letfenixachceš říct, že manželovi živé závaží nevyhovuje
?
Makara ani obsluha telefonu ![]()
Moje dítě nejvíc věci potřebuje, když si vytáhnu jogamatku a když telefonuju. A když nic nepotřebuje, aspoň se po mně válí.
žluťásek jo ten telefon, to je další scéna "asi zemřu hlady" zaručena ![]()
Catherinne my už máme dvě podložky na cvičení
jedna je pro kocoura.
Povedl se mi husarskej kousek ... v říjnu sem objednala syna logopedii. A nevím KAM
Je to tenhle pátek a já si zaboha nemůžu vzpomenout ... nedoporučovala se tu nějaka kolektivní logopedie? Jestli sem nevolala tam ![]()
MP Meri zkus si projet mobil, nemáš tam nějaká volání na pevnou, neuložená čísla? Já to vždycky dělám takhle;.-)
MP Meri doporucovala jsem LogoMedical, jsou na Nadrazi Holesovice:D
Karja Bylo to v říjnu, to už asi nedám
Už jsem volala na 4 ordinace a nic. A já jsem přesně ten, kdo má fobii z objednavani u doktoru. CO vsechno nepodstoupim kvuli detem :D
MP Meri ale jestli jsi tam v tom rijnu volala, to normalne uvidis v mobilu ve vypisu hovoru, kdyz zacnes psat to tel cislo:D
711990 To mi nepřijde povědomý, ty stránky, to nebude ono. Ale zavolám tam taky :D
Já jsem dokonce i našla v diáři, jakej den sem si odškrtla, že sem tam volala, bylo to 19. září, ale v mobilu mam z nejakzho důvodu díru, mám tam poslední hovory 10.10., pak skok a další až někdy z června. Vůbec nechápu, všechno je proti mě :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články