MP Meri To je škoda no, ta historie v mobilu:-/
Vše o těhotenství a dětech
MP Meri ještě můžeš zkusit projít historii v prohlížeči
MP Meri Poradit ti neumím, ale moc s tebou soucítím! Nenávidím telefonování...
MP Meri nemuzes pozadat operatora o vypis hovoru?
MP Meri nebo procti diskuze z te doby tady
MP Meri a vzali vás na první pokus? My třeba teď pojedeme na neurologii .... do Loun
tak jestli nemusis rozšířit okruh pátrání na střední Čechy
(soucitim moc)
Potrefenáhusa já se snažím sehnat oční. Zatím jsem u Mladé Boleslavi a pořád bez úspěchu. Teď přemýšlím jestli zkusit Ústí nebo Liberec
MP Meri tak už snad jen doufat, že pár dní/ den předem pošlou sms nebo zavolajís připomenutím termínu. Dělá to náš zubař i fyzio a už mi to zachránilo zadek kolikrát ![]()
Potrefenáhusa Jo, to si pamatuju, ze tehdy to bylo na první dobrou, až jsem se divila. Už jsem volala na osm ordinací a nic, jako tohle bude ještě napínavý
Těžko si představit zabitejsi den, ale holt jsem blbaaa.
MP Meri co "naše" klinika Logo na Karláku?
MPLee Ty jo, to mě nenapadlo, to už dneska děla dost ordinaci ... ale vydržet to s nervama do posledního dne, to asi nedám ![]()
MPLee Kdyby ses dopracovala až k Brnu, tak vím, kde tu berou
ale soucítím, takhle jsem hledala zubaře, než se naše zubařka rozhodla, že nám syna vezme. Bylo to zoufalý.
Nějak se nám to teď nakupilo, pětileta projlidka katastrofa, odešli jsme s kupickou zadanek a to mám podle mě vicemen zdravý normální dítě.
Zacala jsem logopedií, tak tam jsme dostali termín na únor, haha. Pak jsem před rozhodnutím, jestli nechat odoperovat nosní mandle. Hur slyší na jedno ucho, v zimě měl problémy s chrápáním a to slyšel fakt zle, ale bylo to v období každou chvíli rýma ... nevím, mně to přijde nějak málo na indikaci na operaci. Na můj vkus s tím byla doktorka na ORL nějak rychle hotova, přišla mi ze to bere stylem ze odstranění mandli je banalita, proste pryč s tím. Mate někdo zkušenost?
No nepochlubila ses kam
MP Meri Na foniatrii mel syn jedno ucho normalni ale v druhem mel hladinku po ryme a byl tedy na tuhle sttanu spatne hodnotitelny. Foniatricka (ORL) mi rekla at prijdeme treba za pul roku, protoze ted jsou ty deti nemocne porad. Jestli mate jit na mandle jen kvuli sluchu, proste bych se objednala jeste jednou.
Candance No do prdele :D Pardon, díky, žes to vyhledala. Sakra, škoda. Zrovna jsem psala, že jsem u desaty ordinace a asi to vzdavam ... a pak mě napadla spásná myšlenka. Zavolala jsem dětský jestli náhodou nedávají nějaký tip kam zajít, protože já většinou nevím, jak nejsem pražská, takže dám na ně, když nám doporučej přímo kam zajít, tak mi sestra řekla, kam větinou odesílaj ... A JE TO TAM
Panebože ta úleva. Tak skvělý, jsou dve hodiny, takže můžu jít konečně dneska něco dělat. Díky všem za soucit, myslím, že jsem tímto slavnostně překonala svou fobii z telefonovaní doktorům.
MPLee a to oční Pelikánová jsi zkoušela? Nás vzali docela rychle i bez žádanky a s dětmi to tam umí.
MP Meri sorry ale ![]()
MP Meri super. Hele, ja jsem ke svemu kasli chytila rymicku od muze (teda u nej to byl soplik z prochladnuti). No u me se to rozvinulo asi do chripky. Muz je samozrejme v ....praci. ja vozim dceru na krouzky stylem zavezu -a lehnu.
Rano jsem byla u dr.s tim svym kaslem, dala mi neco na vykaslani s atb. Ted mam ale horecku a bolesti kloubu a nevim, co si muzu dat, protoze na vecer mi dala neco proti kasli ale s obsahem paralenu.
MP Meri a nechces si tu poznacit ostatni dr? Ja jsem si totiz pamatovala, ze ses chlubila, zes objednala vic vysetreni. Skoda, ze si nepamatuji svoje terminy
Pri hledani jsem si osvezila nejake prihody-jak si Karjiny deti pujcily domu pastelky.
Tak sme dnes boli v optike po nové okuliare, v lekárni sme kúpili niečo na prelepenie oka a dobrovoľne prišlo dieťa za mnou, že tak mi teda tú blbosť daj.
A ajhla, s novými okuliarmi vidí lepšie!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články