Evaeva Šilhání už se dneska nevyšetřuje takovým tím přístrojem s motýlky? To jsou věci ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Aranel to úplně neumím říct. Tím plusoptixem se vyšetřují děti už od 6m, je to takový dalekohled s namalovanýma očima, měl by zvládat dioptrie, astigmatismus i tupozrakost. Ale když jdeme se synem na oční, tak mu dělají snad pět různých vyšetření (když nepočítám kontrolu pozadí): hledá obrázky v takovém tom zrnění, něco dělá na dvou přístrojích, samozřejmě čte na dálku,... Vlastně ani přesně nevím, které to vyšetření je přímo na to šilhání.
dzizisketa Jo, dokud nebrečí i muž, je to v normě. Jednou mi sambo říká "já jsem šel na ryby a mně se chtělo uplně cestou brečet". Jako to řvaní je hrozný, je to strašně nervy drásající, zrovna jsem nad tím tuhle přemýšlela, že jsem ted taky pořád s holkama a tak, a že je to dobrý a je to tím, že už tak neřvou. U nás když se to rozeřve, tak si zacpe sambo uši, tato reakce mě vždycky tak dožere, že mám sto chutí vytnout tři políčky a nazdar:-D.
Jo v šesti už chvíli nervou a pak zas začnou. Já doufám, že mladší se trochu zklidní,když ji naskočí cyklus, starší to tak měla.
Dnes teda starší úplně dokonale doučovala mladší fyziku. Nemá úplně dokonalý cit proto, co by mělo umět normální dítě, ale jinak je fakt zlatá a umí to vysvetlit. Asi ji něco seženu. ![]()
continuity Budou řvát furt, sambo je nepřizpůsobivej a odmlouvačnej a my jsme hrozně uječená rodina. Nakombinovalo se to hrozně.
continuity to nevím teda, u nás se řve i v šesti tak, že si přihlížející podle mě myslí něco o diagnóze. Ale ten jeho řev snáším líp než kňourání mladšího.
Evaeva naše taky řve i v šesti
dokonce víc než ta malá, řekla bych. Dneska se myly vlasy, znělo to jak když píchaj prase ![]()
Malá má seboreu, velká měla v hlavě nějaké lepidlo, vši mám naštěstí už jenom já
No, v pátek jdu do kadeřnictví, už se loučím s hřívou ![]()
Já si vždycky říkám, že je pěkné, že se nebojí projevit svoje emoce, a to se ona opravdu nebojí
akorát že většina těch projevů je na úrovni tříletého dítěte.
Mohučanka jo, starší je trošku cholerik. Ale na druhou stranu se vyřve a dobrý, mladší za mnou klidně chodí dvě hodiny a fňuká. Mně ty řevy tolik nevadí (teda většinou), už dokážu odhadnout, kdy to přijde a přestojím to, ale okolí to snáší špatně. Je teda trochu posun v tom, že v určitém prostředí už to dokáže ovládnout a vyřve se až později.
Mohučanka No, my jsme se zrovna dneska s mužem vzájemně uklidňovali, že je vlastně dobře, že máme dítě, co se umí ozvat, že to bude mít v životě asi jednodušší, ale my dva se z toho možná zcvoknem. Dneska to bylo celkově náročný, navíc jsem mu stříhala vlasy, to byl taky strašný řev.
Myrtilajá stříhala vlasy minulý týden a normálně to bylo jednodušší s Viktorem! Do poslední chvíle teda fikaně přemlouval, že zítra a dnes Ríša, ale pak dá se říct pohoda! Zato Ríša remcal jak nevrlej dědek. ![]()
Tady se dějí úplně převratné věci! Uvidíme zítra, Viki má karneval, tak jestli oblíkne masku. Hergot, ono je to už dnes. ![]()
Lukáško začal pri nevoli fnukat a dupat! Si dopĺňa zanedbané, ešte sa niekde o zem hodí a bude.
letfenixa To mi jednou udělala neteř! Ona byla zlatá, od malička jsme měly krásný vztah a často jsem jí hlídala, byly jsme na procházce, nic nenasvědčovalo problému, zastavily jsme se u nějakého pouličního divadla....pak nám jel autobus, tak jsem chtěla poračovat, ale ona sebou nečekaně řízla na zem a měla totální záchvat, vůbec jsem nevěděla co s ní, bylo mi tak 22.
Lidi koukali, no strašný to bylo!!!
Pinot Noir To je hezký, když píšeš, že fikaně přemlouval, že už takhle mluví ![]()
Garfie Říkali si, no jo, mladá matka, nemá ho vychovaný!
Aneb vybavilo se mi, co mamka vypráví, že si občas vyslechla, když jako náctiletá hlídávala svého temperamentního synovce, je mezi nimi rozdíl jenom 15 let ![]()
Myrtila haha jako osmnactileta jsem hlidala rovnou dve takovy deti myho bratrance. Klicovy bylo v tu chvili zacit hlasite rikat "jen pockejte az to reknu mamince" ![]()
obcas mam sto chuti to rikat i Tondovi![]()
711990 Jo, to mi poradila kamarádka, když mě atakovala cizí matka, že můj adoptivní syn cosi provedl tomu jejímu, že "co bych se bičovala, za 80 na hodinu!" ![]()
Ten řev je strasnej, strasnej! Zvlášť, když řvou stereo kvůli nějaký p....ě, typu zapomněla jsem doma kámen
Garfie
to je jeste lepsi!!!
Já si dodnes pamatuju, jak jsme na maloměstě s mámou čekaly na autobus a tam se nejakej kluk v afektu válel po zemi. Všichni zírali, jeho máma se potila. Je to už tak 35 let
. Kluk byl už větší, asi měl nejakej problém.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články