letfenixa to je hrozný absolvovat půl první třídy se špatnými brýlemi. Ještě že jste na to přišli. Jaké máte ty okluzory? Syn má takové obrázkové, nosí je bez řečí.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva vieš čo, v lekárni mali len obvazove, ja mu to lepim na tvár a na to okuliare.
Candance Jo chudáci, mají doma jen ty předražený stabilo:D. Pastelky za tři kila:D.
Ty jo, tak se brzo uzdrav, máš asi nějaký virozovy bacil, chřipku nebo těžší virózu...vzala sis nakonec PN? Snad tě to brzo přejde už. Můj muž se konečně cítí líp, no tak uvidíme. Mně z toho vznikla absolutní asociálnost, máme teď mít karneval, taky nějaký slavnostní pracovní oběd a vůbec se mi nechce, teď když začínáme být konečně zdraví...
MPLee Ja nasla v Modranech ocni, kde berou skoro hned, ale nemaji smlouvu s pojistovnami :-(. Takze pockam, jak jim dopadne vysetreni ve skolce a uvidim.
MPLee nedávno mi kolegyně doporučovala dětskou oční ambulanci zde https://ocniklinikahp.cz/ocni-ambulance/detska-ambulance/
Karja hele, co ti. Nevzala. Ja jsem sla k dr. A bylo mi docela dobre, jen ten kasel. Kdyz jsem přišla, uz to slo. No zatim mam dovolenou. Do stredy uvidime, pak si dam pn.
Takže update našeho lazaretu: já se od noci cítím jak při slabší chřipce, muž má zánět středního ucha, mladší dítě, které tu poléhavá jak úplná chcíplotina (naštěstí už nevrací), bylo odesláno na krev a starší, který s úsměvem zvládal i výtěr z nosohltanu, mi málem utekl z ordinace, když se mu doktorka chtěla kouknout do pusy (mávám Karja ). V čekárně jsme strávili hodinu a půl ![]()
Všem marodům přeji rychlé uzdravení. Já to minulý týden uspěchala, dohnalo mě to a vleču se jak stoletá.
Evaeva No u těch dětí je to nejhorší, snad se to brzo otočí. Ted byl nemocný synovec, kašel, horečka a hned měl atb, tak to mu pomohlo.
MPLee ten plusoptix bych stejně nebrala jako jediné vyšetření, hlavně u starší, roční dítě k jiné spolupráci nepřesvědčíš. Synovi plusoptix šilhání neodhalil. Chodíme s ním na oční asi od tří a půl a zvládá to dobře (mimo rozkapání teda), ono je to vlastně takové hraní.
Evaeva no já se chtěla vyhnout tomu, že půjdu s každým někam jinam... Ale ordinaci, kde mají plusoptix pro mladšího a zároveň vyšetří i starší, jsem nenašla.
MPLee to samozřejmě chápu! Ale když budou v pořádku, tak tam půjdeš s každým jen jednou. Nám ten plusoptix dělá praktická v rámci prevence (za poplatek), to je fajn.
Evaeva to je mi vás líto, přeju brzké uzdravení!
MPLee Ona tady tu Pelikánovou doporučovala 711990, tak jsem šla na jisto když nás poslala pediatra po tříleté prohlídce. A na to jakou má junior paniku z lékařů, tak to zvládl úplně v pohodě, jenom u rozkapání očí protestoval. Všichni tam byli moc fajn a nakonec ho to vyštření celkem i bavilo. Fakt mi přišlo, že tam mají ty dětské pacienty a jak s nimi pracovat zmáknuté.
Dneska večer jsem brečela. Šárka prochází tím výživným obdobím vzdoru, takže na jakýkoliv nesouhlas, na cokoli, co se jí nelíbí, ječí. A že ona má ten ječák šílený. Samozřejmě jak byl Rosťa minulý týden nemocný, hned to od ní pochytil, takže tu mám kvíliče dva a dnes už toho bylo moc. Uff.
dzizisketa některé dny jsou náročné
Neleze na tebe něco? U mně se to často projeví nejdřív sníženou odolností. A někdy člověk brečí i bez toho.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články