Potrefenáhusa
. Presne. Nekdy vsechno popisovane zaroven, deti se musi oblikat samy.
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa já jsem někde četla, že když se dítě samo oblékne, tak máš ocenit snahu a na nedostatky neupozorňovat. Takže se to snažím dělat a aspoň doma to přehlížet, už šel párkrát i se špatně oblečenými kraťasy nebo trikem na gymnathlon, protože si to prostě odmítal převléct a já si řekla kašlu na to
Ve školce to taky neřeší.
Jos syn je někdy takhle oblečený včetně trenek, prostě oblečení dobře, špatně je dítě ![]()
Oblečení naruby jsem neřešila vůbec, ale o správně obuté boty jsem teda učitelky požádala.
Evaeva mne je to jedno úplne vždy, keď robí scénu, tak mu vždy piviem, že je mi to jedno, že je to jeho vizitka a už s oblečením trucuje málokedy.
continuity bačkůrky obráceně nikdy neměl, i je vidět, že je to učí poznat, takže na to jediné zřejmě dbají.
letfenixa to dělá ten menší, ten se to teprve učí a pokud nejdeme zrovna do divadla, tak na to kašlu, maximálně se zeptám, jestli nechce pomoct. Starší už to pozná, ale zrovna včera si stěžoval, že mu pyžamové kalhoty (doslova) nedaly najevo, že jsou opačně a jemu se tak špatně spí ![]()
tak synek se ve skolce zjevne oblikal sam (v zime mel vzdycky srolovane ponozky pod puncochacema), ale obouvala ho ucitelka - ty boty na to byly narvane silou, jakou by to rozhodne nezvladl udelat![]()
continuity ona má bf sandaly, který vypadaj skoro stejně, možná to ucitelkam unika
Evaeva mám vselijake tieto veci, že sú mi jedno a až ma fascinuje moja mama, že jej stojí za to bazirovat a sekirovat kvôli uplnym blbostiam.
Ty jo, tak to by se u nás ve školce nestalo, tyhle věci je tam učili. A taky jak jíst příborem, za což jsem byla neskonale vděčná! ![]()
Garfie keď bol L. predskolak prvýkrát, tak sme celý rok počúvali, že ho máme naučiť jesť priborom. Keď bol predskolak druhýkrát, tak cely rok jedli lyžicou.
U nás unikaly jakékoliv boty. Jak jsem matka neřešič, tak kvůli tomuto jsem se vracela zpět do třídy. Stačilo je zdvořile upozornit 2x, že tohle teda ne a ustalo to.
Hlavně nechápu ten princip, donekonečna se řeší, jestli dítěti boty správně sedí a pak je má půl dne naopak?
Evaeva nedaly najevo ![]()
letfenixajá jsem dodala do školky dítě, které příborem umělo jíst. A dva roky ji ten příbor odmítli dat. ![]()
continuity syn jedl vidličkou, držel jí normálně. Jak je v té nejmenší třídě, odkoukal od dětí takové to miminkovské držení lžíce ![]()
continuity u nás je blby to, ze je hned po spaní spojujou, tam si daj svačinu a hned ji vyzvedavam, takže ty učitelky prakticky ani neznám.
Neznam vlastne žádný, protože rano ji do školky vodí tatínek
to jsme se teď dohadovali, kdo má sledovat zprávy na těch debilnich dveřích, jestli on rano v tom srumci, nebo ja, když ji tam zenu z jiný tridy a ještě hlidam mimino, který, zatímco se oblika, rozhazuje holinky v policce, rabuje cizi uloženy věci a roznasi je po šatně nebo zdrha na chodbu, která konci schodama a když zavru, hrozí, ze ho další rodič sejme dverma, který se otevíraj dovnitř...
Garfie u nás je to určitě učí, starší syn to umí ze školky. Ale když to nevyjde, nepřevlékají je. Ale ty bačkory asi ano.
Evaeva naše děti chtějí obléknout každé ráno, dělám to, protože pak to trvá jen asi 3 minuty a ne 20. Zajímavý, že na tu vycházku za mnou k sousedům se oblékly uplně perfektně, rychle, kompletně a ještě tiše!
Potrefenáhusa evidentně musí někdy s miminem vyzvedávat muž
po tom odevzdání dítěte by si dvě minuty na vyfocení těch cedulí našel.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články