Karja oni jsou v tomhle celkem vycvičení asi. Oblékají se víceméně sami, akorát mladšího teda pro urychlení soukáme do bundy a mikiny. Muž jim ty věci připraví tak, jak si je mají obléct a než udělá snídani, tak jsou oblečení.
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir slušný kalhoty by něco aspoň naznačily, že jo![]()
Evaeva bejva to perný ![]()

Karja já taky rano obilkam, jinak by nikdy nevyrazili a muž by mi ji tu nechal ![]()
continuity u nás se na příbor ptali a dávali to podle toho, co jsme nahlásili. Jenže kolektiv je mocný a ač dcera jedla doma příborem, ve školce chtěla lžíci jako ostatní děti. Učitelky se mě ptaly, jestli jí ji můžou dat. A co teda bylo pro mě překvapeni, někteří rodiče si nepřejí, aby dítě dostávalo a učilo se příborem.
Potrefenáhusa Teď jsem se úplně orosila, když jsem si představila, co by s těma krásně vystavenýma holinkama udělal náš malej se svojí láskou k rozhazování bot. U nás ve školce si je naštěstí děti dávají pod lavičku, to ho tolik neláká :)
Potrefenáhusa
znám
DruI u nás se holinky musí nosit domů, ale zase tam mají vystavené výrobky z keramiky, asi nějaké nevyzvednuté, v takové výšce, že je to akorát pro ně ![]()
Evaeva U nas zase deti tvrdi, ze to jsou zlobive kalhoty a ze se samy oblekly naopak :-D.
Potrefenáhusa evidentně musí někdy s miminem vyzvedávat muž
po tom odevzdání dítěte by si dvě minuty na vyfocení těch cedulí našel.
Jo, cedule nečíst, jen vyfotit a přečíst někdy v klidu. Tak jsem to taky dělala ![]()
Evaevano keramika by asi taky nepřežila :) jako situace kdy honím malýho po šatně, starší sedí na lavičce, kynklá nohama, povídá si s dětma a nepřevlíká se, nepatří v mém podání k zářným vrcholům trpělivého rodičovství.
DruI ještě přidej, ze je v ty šatně tak 30 stupňů a ty v zimní bunde ...
Mezi Rosťovou šatnou a třídou je celá místnost na keramiku! Výrobky mívají naštěstí na horních policích, ale nějaké štětce, nádoby a hadry odtud Šárka tahá pořád ![]()
Protože přesně Rostíček prohlásí "ty mě obleč, maminko", takže než mu nandám všechny vrstvy, je Šárka nepokrytá. Lepší varianta je, když mají otevřeno do třídy a ona si tam jde nenápadně hrát ![]()
Už aby bylo jaro a stačilo jen přehodit kalhoty a obléct jednu vrstvu nahoru.
dzizisketa a nebo léto - vyzvednout je na zahradě
Potrefenáhusa já se svlékám, míra mojí trpělivosti vzrůstá o 100%. Bohužel na trpělivost mimina to nemá vliv![]()
DruI to je přesný, za pět minut si ani nezuje jednu bačkoru
ale zjistila jsem, že když odejdu do obouvací šatny, je oblečený rychle. Teda pokud po sobě se spolužáky nezačnou střílet banány ![]()
Evaeva jo, taky se svlikam, ale pripocti ještě sourozence v zimní kombineze....taky by se mi tam hodil rodicovskej záchod ...
Tak tady nemůžu naštěstí přispět žádným šatnovým utrpením, Viktor je jednoznačně nejrychlejší dítě v šatně, řekla bych skoro jistě, že snad ve všech šatnách světa. ![]()
Za tu chvilku, co se on odstrojí (nebo nastrojí na cestu ven) a je nastoupený u dveří, některé děti okolo vůbec nezmění polohu. ![]()
Potrefenáhusa to jo, s tím záchodem už jsem si to kolikrát říkala. Naposledy těhotná na besídce
Já svlékala i mladšího, nosil teda jen bundu, ale jemu to horko nevadilo. (U nás teda není 30 stupňů, mají tam spíš chladněji, ale když tam přilítnu, tak takový pocit mám.)
Pinot Noir no vidíš, čísla a oblékání jsou jeho super schopnost ![]()
Evaeva naštěstí, protože já vždycky přiletím na poslední chvíli, celou cestu běžím a pak tam ze mě úplně teče. Mít loudala, tak se tak rozpustím. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články