Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. února 2024 11:38

Karja oni jsou v tomhle celkem vycvičení asi. Oblékají se víceméně sami, akorát mladšího teda pro urychlení soukáme do bundy a mikiny. Muž jim ty věci připraví tak, jak si je mají obléct a než udělá snídani, tak jsou oblečení. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. února 2024 11:39

Pinot Noir slušný kalhoty by něco aspoň naznačily, že jo

Offline Potrefenáhusa
38754 příspěvků moje polička 06. února 2024 11:45

Evaeva bejva to perný

Online Pinot Noir
29832 příspěvků moje polička 06. února 2024 11:46
Offline Potrefenáhusa
38754 příspěvků moje polička 06. února 2024 11:46

Karja já taky rano obilkam, jinak by nikdy nevyrazili a muž by mi ji tu nechal

Offline notna
9398 příspěvků moje polička 06. února 2024 11:54

continuity u nás se na příbor ptali a dávali to podle toho, co jsme nahlásili. Jenže kolektiv je mocný a ač dcera jedla doma příborem, ve školce chtěla lžíci jako ostatní děti. Učitelky se mě ptaly, jestli jí ji můžou dat. A co teda bylo pro mě překvapeni, někteří rodiče si nepřejí, aby dítě dostávalo a učilo se příborem. 

Offline DruI
5569 příspěvků moje polička 06. února 2024 11:57

Potrefenáhusa Teď jsem se úplně orosila, když jsem si představila, co by s těma krásně vystavenýma holinkama udělal náš malej se svojí láskou k rozhazování bot. U nás ve školce si je naštěstí děti dávají pod lavičku, to ho tolik neláká :) 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. února 2024 12:17

Potrefenáhusa znám

DruI u nás se holinky musí nosit domů, ale zase tam mají vystavené výrobky z keramiky, asi nějaké nevyzvednuté, v takové výšce, že je to akorát pro ně

Offline Vari
2219 příspěvků moje polička 06. února 2024 12:27

Evaeva U nas zase deti tvrdi, ze to jsou zlobive kalhoty a ze se samy oblekly naopak :-D.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. února 2024 12:45
Offline Tabea
8073 příspěvků moje polička 06. února 2024 12:56
Reakce na Evaeva:

Potrefenáhusa evidentně musí někdy s miminem vyzvedávat muž po tom odevzdání dítěte by si dvě minuty na vyfocení těch cedulí našel.

​Jo, cedule nečíst, jen vyfotit a přečíst někdy v klidu. Tak jsem to taky dělala 

Offline DruI
5569 příspěvků moje polička 06. února 2024 12:57

Evaevano keramika by asi taky nepřežila :) jako situace kdy honím malýho po šatně, starší sedí na lavičce, kynklá nohama, povídá si s dětma a nepřevlíká se, nepatří v mém podání k zářným vrcholům trpělivého rodičovství.

Offline Potrefenáhusa
38754 příspěvků moje polička 06. února 2024 13:12

DruI ještě přidej, ze je v ty šatně tak 30 stupňů a ty v zimní bunde ...

Online dzizisketa
8936 příspěvků moje polička 06. února 2024 14:11

Mezi Rosťovou šatnou a třídou je celá místnost na keramiku! Výrobky mívají naštěstí na horních policích, ale nějaké štětce, nádoby a hadry odtud Šárka tahá pořád

Protože přesně Rostíček prohlásí "ty mě obleč, maminko", takže než mu nandám všechny vrstvy, je Šárka nepokrytá. Lepší varianta je, když mají otevřeno do třídy a ona si tam jde nenápadně hrát

Už aby bylo jaro a stačilo jen přehodit kalhoty a obléct jednu vrstvu nahoru.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. února 2024 15:01

dzizisketa a nebo léto - vyzvednout je na zahradě

Potrefenáhusa já se svlékám, míra mojí trpělivosti vzrůstá o 100%. Bohužel na trpělivost mimina to nemá vliv

DruI to je přesný, za pět minut si ani nezuje jednu bačkoruale zjistila jsem, že když odejdu do obouvací šatny, je oblečený rychle. Teda pokud po sobě se spolužáky nezačnou střílet banány

Offline Potrefenáhusa
38754 příspěvků moje polička 06. února 2024 15:13

Evaeva jo, taky se svlikam, ale pripocti ještě sourozence v zimní kombineze....taky by se mi tam hodil rodicovskej záchod ...

Online Pinot Noir
29832 příspěvků moje polička 06. února 2024 15:17

Tak tady nemůžu naštěstí přispět žádným šatnovým utrpením, Viktor je jednoznačně nejrychlejší dítě v šatně, řekla bych skoro jistě, že snad ve všech šatnách světa.

Za tu chvilku, co se on odstrojí (nebo nastrojí na cestu ven) a je nastoupený u dveří, některé děti okolo vůbec nezmění polohu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. února 2024 15:20

Potrefenáhusa to jo, s tím záchodem už jsem si to kolikrát říkala. Naposledy těhotná na besídce Já svlékala i mladšího, nosil teda jen bundu, ale jemu to horko nevadilo. (U nás teda není 30 stupňů, mají tam spíš chladněji, ale když tam přilítnu, tak takový pocit mám.)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. února 2024 15:21

Pinot Noir no vidíš, čísla a oblékání jsou jeho super schopnost

Online Pinot Noir
29832 příspěvků moje polička 06. února 2024 15:26

Evaeva naštěstí, protože já vždycky přiletím na poslední chvíli, celou cestu běžím a pak tam ze mě úplně teče. Mít loudala, tak se tak rozpustím.