Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Potrefenáhusa
38754 příspěvků moje polička 07. února 2024 17:37

Evaeva taky jsem zvazovala, jestli tam nedat rovnou příjmení, když ono je takový specifický 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. února 2024 18:03

Potrefenáhusa oni teď chodí do stejné školky, tak si říkám, že to kdyžtak probublá k druhému. Velké věci jako boty a bundy podepisuju správně.

Online Potrefenáhusa
38754 příspěvků moje polička 07. února 2024 18:51

Tak Albi tužka dala přesně měsíc a půl....asi je to normální, když to tak bez problému vymenujou?

Offline Mohučanka
7356 příspěvků moje polička 07. února 2024 19:05

Potrefenáhusa tyjo, ty máš dnes smůlu! U nás mamalabels nálepky bez problémů a tužku už máme 5 let a stále funguje...

Už máme teda i druhou

Offline pilgrim
171 příspěvků moje polička 07. února 2024 19:06

Potrefenáhusa My jí byli reklamovat teď o víkendu po roce používání, hlásila něco s SD kartou a opravili jí na počkání. Tak jsem zvědavá, jak dlouho bude fungovat.

Offline pilgrim
171 příspěvků moje polička 07. února 2024 19:07

Jo a mamalabels stejnej příběh, samolepek plná pračka

Offline Pinot Noir
29832 příspěvků moje polička 07. února 2024 19:08

Potrefenáhusa naše funguje už taky nejmíň pět let. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. února 2024 19:31

Potrefenáhusa my jí máme měněnou jednou za pět let. Ale vymění ti jí hned, tak je to jedno.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. února 2024 19:32

Mimino se dneska poprvé smálo nahlas

(Jinak je to tu teda strašný zmar)

Offline continuity
42860 příspěvků moje polička 07. února 2024 19:42

Potrefenáhusaspíš vydělávají na těch knížkách. 

Online Potrefenáhusa
38754 příspěvků moje polička 07. února 2024 20:04

continuity to je mi jasný - proto ty tužky vymenujou tak bezproblémově

mozna ty 5 let starý jsou větší držáky 

Online Potrefenáhusa
38754 příspěvků moje polička 07. února 2024 20:06

Evaeva

nase mimino už asi měsíc jede mama mama mama, je to něco mezi moc skvělý a moc strasny, zvlášť když se k tomu jeste přidá nonstop mami mami mami mamiiiiii maaaaaaaaamiiiiiiiii

jako ale fakt maj neomylnej čuch na to, kdy matka na okamžik vytáhne paty 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. února 2024 20:21

Potrefenáhusa no vidíš, tohle si ani nepamatuju. Oni oba máma říkali dost pozdě oproti jiným slovům a pak na přivolání preferovali prostě řev

Online Potrefenáhusa
38754 příspěvků moje polička 07. února 2024 20:39

Evaeva u starší to byl určitě driv tata, tahle to zacala teď kolem toho roku docela solit, rika toho už docela dost, máma, táta, haf, čiči atd.

rve teda taky dost, ale sotva zmizim na záchod, lomcuje dole zabranou na schody a zoufale vola ma ma ma ma 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. února 2024 21:01

Potrefenáhusa já myslím, že před máma u nás bylo hodně slov

Online Potrefenáhusa
38754 příspěvků moje polička 07. února 2024 21:11

Evaeva tak mne starší rikala skoro do 2,5 pápa

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 07. února 2024 22:56

MP Meri a další obdivovatelé hebkých lam z alpačí srsti - na Emamataty.cz mají 60% slevu na lamy a jiná mazlící zvířátka. Kód je megasleva. 
Ta naše je zatím pořád hebká a pěkná a to už lyžovala, snídala marmeládu a byla hodně oslintána psem

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 07. února 2024 23:53

Potrefenáhusa Mně se zatím samolepka odlepila jen jedna, ale suším teda na šňůře.

Jinak si jdu postěžovat, tentokrát nás viróza, co přineslo dítě, sejmula všechny, včetně tchýně, která nás přijela navštívit, než to propuklo. Malý měl zas 4 dny ty svý čtyřicítky, chvíli po něm jsem to chytla já a hrabu se z toho pomalu a poslední to dostal muž. Ten se už po pár dnech cítil docela dobře, v neděli vzal proto malýho na výlet do Prahy, aby mi trochu odlehčil, což vyústilo v to, že mi v pondělí volali ze skupiny, ať si pro dítě přijdu, že s vervou zvrací. Mezitím odpadnul i muž, a to tak, že totálně, ze školky jsem dostala nejen zelený dítě, a pytel oblečení včetně náhradního na vyprání, ale i polštář, deku, povlečení, ochranu matrace, obal na matraci, no skoto jsme se divila, že nevleču i tu matraci :-D. Naštěstí dneska už byli oba dobrý (dítě bylo dobrý už v úterý), tak to vypadá na nějakou otravu jídle z procházky, příště to odlehčení lépe uvážím. 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 07. února 2024 23:55

Potrefenáhusa Tátu jsem měli už při převzetí, druhý byl pes. Máma začal říkat až po druhých narozeninách, takže to trvalo v podstatě přesně rok. Zase ale teď říká maminka (), zásluhu na tom má pravděpodobně prasátko Pepa.

Offline Pinot Noir
29832 příspěvků moje polička 08. února 2024 00:26

Zinaježiš, to je hrůza. Ani to nechci číst.

Brzké uzdravení přeju.