Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Len
2673 příspěvků moje polička 08. února 2024 00:39

Zina Já jsem taky maminka a miluju to. Zato muže poslední dobou dítě volá "táto, teda Jméno, pojď..."

Online Jimik
příspěvků moje polička 08. února 2024 01:02

My jsme dnes měli den velkých překvapení a změn. Junior, který odmítal spát ve školce, ráno prohlásil:" dneska budu spát ve školce, zabal mi maminko pyžamko". A jak řekl, tak udělal. Zcela bez problémů, úplně jsem zírala a jsem moc ráda, že jsem ho k tomu nechala dojít samotného i když to byla děsná honička jezdit do práce jenom na dopoledne a po obědě zase vyzvedávat.

A večer nakreslil úplně sám první kresbu postavy, prostě jsem přišla do pokojíčku a na tabuli, kde běžné byla změť čar, se objevilo tohle.

Online Potrefenáhusa
38754 příspěvků moje polička 08. února 2024 05:12

Zina to je moc hrozny, co píšeš a preju vam, ať už je jenom lip  
já jsem taky maminka, Akorat nás obohatil Lví král (dvojka) o "zlou mámu", rika tak i jedny postavicce ze svy lví schleich smečky, tak si radsi nepredstavuju, jestli o zlý mámě něco nevypraví o ve školce 

Online Potrefenáhusa
38754 příspěvků moje polička 08. února 2024 05:15

Jimik to je krása, mne úplně dojímá, když housatko kreslí celou rodinu, včetně koček ve správně vybraných barvách a Trnky a pak to popisuje a to je moje maminka a to je můj tatínek atd  a občas to má ještě okolo sebe náš dům 

Online Potrefenáhusa
38754 příspěvků moje polička 08. února 2024 06:36

Zina susicka bude mít na opadavani cedulek asi lvi podíl, ale ty se vzdát nemuzu 

Evaeva já budu hlídat asi podepsaný pyzamo, aby bylo a uvidim, jak v létě keeny, zimní boty z decathlonu jsou v šatně snad 6x, ty bych podepsala taky, s nama stejný nikdo nemá 

Offline pilgrim
171 příspěvků moje polička 08. února 2024 07:21

Potrefenáhusa My sušičku nemáme a taky to nedrží, fakt nevim, co dělám špatně. Já bych to i podepisovala, akorát dítě má dost věcí tmavejch a tam nevim, jak to vyřešit.

Já jsem taky maminka, někdy i maminečka nebo maminečičička A teď má syn nějaký období, kdy mi několikrát denně říká, že mě má moc rád

Offline tenzie
300 příspěvků moje polička 08. února 2024 07:23
Online Potrefenáhusa
38754 příspěvků moje polička 08. února 2024 07:34

pilgrim ještě bavlnku a vyšít (asi ne, co)

Nebo razítko, ale to musí byt asi světlý cedulky 

Online Potrefenáhusa
38754 příspěvků moje polička 08. února 2024 07:38

pilgrim nejlepší jsou pusinky od mimina, s otevřenou pusou, když si mě ještě drží rucickama

ale vidím, jakou obrovskou výhodu má v tom starším sourozenci, teď třeba dela, ze smrka do kapesniku (fouká pusou), seda si na nocnik, vůbec mi přijde, ze k tem dětem to tema jinejma kanalama teče nějak snaz než skrz matku, já se tady namaham 3,5 roku se zpivanim a výsledek takřka zadnej a všechny troje Albi zpivanky už umí prezpivat od Vánoc 

Offline pilgrim
171 příspěvků moje polička 08. února 2024 07:40

Potrefenáhusa
Na razítko to musí být asi světlý. Mně ty nálepky přišly skvěle univerzální.. kdyby držely. 

Online Potrefenáhusa
38754 příspěvků moje polička 08. února 2024 07:41

pilgrim mne taky, i ze to prelepi ty jména jiných dětí

Offline pilgrim
171 příspěvků moje polička 08. února 2024 07:44

Potrefenáhusa Jo, ty pusinky s otevřenou pusou jsou boží

Ty první děti to maj v lecčem fakt těžší, já jsem prostřední dítě a jako dítě jsem si myslela, že to mám těžší, ale docela jsem změnila názor.

Online Potrefenáhusa
38754 příspěvků moje polička 08. února 2024 07:49

pilgrim no, chtělo by se mi rict, ze mimino má spoustu pokroku zadarmo, ale aspoň u nás je to za cenu mnoha fyzických ústrků, musela se chuderka brzo vztyčit, aby to přežila

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. února 2024 08:02

Podle mě je to fakt práškem, já vidím rozdíl v počtu odlepených nalepek dětský x dospělý prášek, sušička odlepuje jen málo.

Potrefenáhusa já právě podepisuju i boty nebo čepice, protože oni je klidně někde pohodí a pak ani nepoznají, že jsou jejich.

A do statistiky, kreslí se u nás pořád jen změť čar a děti mi říkají mami, maminko asi nikdy nevyslovily.

Online Zuzuli
3750 příspěvků moje polička 08. února 2024 08:16

Mala mi obcas rika "moje milovana maminko"

Ale vcera jsem ji rikala, ze ji mam strasne moc rada a ona odpovedela, ze ona me ma jen trosku rada

Offline Tabea
8073 příspěvků moje polička 08. února 2024 08:18

pilgrim ty nazehlovacky jdou i na tmavý

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 08. února 2024 08:33

Mne deti hovoria maminka ale mladsi rad vymysla prezyvky, takze som aj mamut panička (to si pridem ako majitelka psa )

Offline Garfie
28494 příspěvků moje polička 08. února 2024 08:59

Mrakoplas Haha, já jsem pro syna Mamoň, má mě tak i v telefonu.  Ale moje máme je pro mě Mamuš(a), takže co se divím!

Offline Pinot Noir
29832 příspěvků moje polička 08. února 2024 09:03

Mrakoplas mamut! Tak říkal můj kamarád z dětství své mámě. 

Online Potrefenáhusa
38754 příspěvků moje polička 08. února 2024 09:07

Já hrozne nemám rada mamku, takže je mi jasný, ze to určitě někde odkouka