Zina Já jsem taky maminka a miluju to. Zato muže poslední dobou dítě volá "táto, teda Jméno, pojď..."![]()
![]()
Vše o těhotenství a dětech
My jsme dnes měli den velkých překvapení a změn. Junior, který odmítal spát ve školce, ráno prohlásil:" dneska budu spát ve školce, zabal mi maminko pyžamko". A jak řekl, tak udělal. Zcela bez problémů, úplně jsem zírala a jsem moc ráda, že jsem ho k tomu nechala dojít samotného i když to byla děsná honička jezdit do práce jenom na dopoledne a po obědě zase vyzvedávat.
A večer nakreslil úplně sám první kresbu postavy, prostě jsem přišla do pokojíčku a na tabuli, kde běžné byla změť čar, se objevilo tohle.
Zina to je moc hrozny, co píšeš a preju vam, ať už je jenom lip
já jsem taky maminka, Akorat nás obohatil Lví král (dvojka) o "zlou mámu", rika tak i jedny postavicce ze svy lví schleich smečky, tak si radsi nepredstavuju, jestli o zlý mámě něco nevypraví o ve školce
Jimik to je krása, mne úplně dojímá, když housatko kreslí celou rodinu, včetně koček ve správně vybraných barvách a Trnky a pak to popisuje a to je moje maminka a to je můj tatínek atd
a občas to má ještě okolo sebe náš dům
Potrefenáhusa My sušičku nemáme a taky to nedrží, fakt nevim, co dělám špatně. Já bych to i podepisovala, akorát dítě má dost věcí tmavejch a tam nevim, jak to vyřešit.
Já jsem taky maminka, někdy i maminečka nebo maminečičička
A teď má syn nějaký období, kdy mi několikrát denně říká, že mě má moc rád![]()
pilgrim ještě bavlnku a vyšít (asi ne, co)
Nebo razítko, ale to musí byt asi světlý cedulky
pilgrim nejlepší jsou pusinky od mimina, s otevřenou pusou, když si mě ještě drží rucickama ![]()
ale vidím, jakou obrovskou výhodu má v tom starším sourozenci, teď třeba dela, ze smrka do kapesniku (fouká pusou), seda si na nocnik, vůbec mi přijde, ze k tem dětem to tema jinejma kanalama teče nějak snaz než skrz matku, já se tady namaham 3,5 roku se zpivanim a výsledek takřka zadnej a všechny troje Albi zpivanky už umí prezpivat od Vánoc
Potrefenáhusa
Na razítko to musí být asi světlý. Mně ty nálepky přišly skvěle univerzální.. kdyby držely.
pilgrim mne taky, i ze to prelepi ty jména jiných dětí ![]()
Potrefenáhusa Jo, ty pusinky s otevřenou pusou jsou boží ![]()
Ty první děti to maj v lecčem fakt těžší, já jsem prostřední dítě a jako dítě jsem si myslela, že to mám těžší, ale docela jsem změnila názor.
pilgrim no, chtělo by se mi rict, ze mimino má spoustu pokroku zadarmo, ale aspoň u nás je to za cenu mnoha fyzických ústrků, musela se chuderka brzo vztyčit, aby to přežila ![]()
Podle mě je to fakt práškem, já vidím rozdíl v počtu odlepených nalepek dětský x dospělý prášek, sušička odlepuje jen málo.
Potrefenáhusa já právě podepisuju i boty nebo čepice, protože oni je klidně někde pohodí a pak ani nepoznají, že jsou jejich.
A do statistiky, kreslí se u nás pořád jen změť čar a děti mi říkají mami, maminko asi nikdy nevyslovily.
Mala mi obcas rika "moje milovana maminko" ![]()
Ale vcera jsem ji rikala, ze ji mam strasne moc rada a ona odpovedela, ze ona me ma jen trosku rada ![]()
pilgrim ty nazehlovacky jdou i na tmavý ![]()
Mne deti hovoria maminka ale mladsi rad vymysla prezyvky, takze som aj mamut a panička (to si pridem ako majitelka psa
)
Mrakoplas Haha, já jsem pro syna Mamoň, má mě tak i v telefonu. Ale moje máme je pro mě Mamuš(a), takže co se divím! ![]()
Mrakoplas mamut! Tak říkal můj kamarád z dětství své mámě. ![]()
Já hrozne nemám rada mamku, takže je mi jasný, ze to určitě někde odkouka
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články