Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Suya
příspěvků moje polička 09. února 2024 14:33

Tak to koukam, jak je jednostranny vykani tchanovcum rozsireny. U nas si tchyne taky necha vykat a asi to tak zustane, dokud se ji mozna syn nezepta, proc rikam babicce Dobry den a on AhojA kdysi se me dost dotklo, ze svagrovy pri oznameni tehotenstvi (a po par sklenickach) to tykani nabidla, ale ona ho odmitla a tim padem asi zavrela dvere pro obe. Pritom mame fakt blizky vztah, parkrat jsme treba spaly v jedny manzelsky posteli na chate a dite mezi nama... No bohuzel, muz se nezastal a uz to vyhnilo

Offline Karja
44561 příspěvků moje polička 09. února 2024 14:37

Evaeva

To si vůbec neumím představit, chodit za kamarádkou nebo za klukem a rodiče by mi vykali:-D Nebo i nakopak já takovým lupenům vykat:-D. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 09. února 2024 14:39

Karja mně právě přijde fajn, že ten vztah je pak rovnocenný, ale jasně u šestnáctileté holky je to trochu legrační, ony z toho byly překvapené. Já asi budu rovnou nabízet tykání

Offline Kokoska
34807 příspěvků moje polička 09. února 2024 14:41

Suya ja mela jen tchyni a jen jednu, podruhe jsem si vzala (radsi) sirotka. Na svatbe mi nabidla tykani, jenze ja ji tenkrat videla podruhe v zivote, tak jsem blekotala neco ze bych si netroufla... a uz to tak zustalo. Ale za 15 let jsem ji pak videla snad ani ne 10x, tak mi to bylo jedno. Mne snacha i zet tykaji, u nich mi to prijde samozrejme.

Offline Zuzuli
3750 příspěvků moje polička 09. února 2024 15:22

Moje svagrova tchyni s tchanem vyka, ja tykam. Myslim, ze muj muz u predstaveni pred lety prihlasil neco ve smyslu, ze si prece nebudem vykat. Ale ja tak nejak obecne tykam kazdemu, kdo tyka mne, stejne tak s vykanim. Bez ohledu na vek a postaveni

Offline Myrtila
5309 příspěvků moje polička 09. února 2024 16:11

Na nás tu určitě někdo zavolá sociálku Syn, když mu něco nejde a potřebuje s tím pomoct, tak prostě řve "pomóc!". Když se frustrace zvyšuje, roste i hlasitost a intenzita jeho řevu. Takže teď ze zahrady slyším už několik minut zoufalý řev o pomoc, protože manžel mu dal na hraní kousky trubek a hadic, syn z toho něco staví a nedrží mu to pohromadě Kdybych se dlouho neozývala, tak mě kvůli tomu zavřeli. 

Offline olte
747 příspěvků moje polička 09. února 2024 17:46
Reakce na Pinot Noir:

Karja mně to normální nepřijde. Moje máma svým tchánům vykala celý život a jak je nás hodně a ségra s bráchou a další starší bratranci a sestřenice už měli děti, tak z celé té velké bandy lidí byla máma jediná, kdo babičce a dědovi vykala. Plus teda ještě jedna snacha a jeden zeť. Mně to připadá úplně střelený.

Pinot Noir a to je jako povinné nabízet partnerům dětí tykání? Každý to snad má tak, jak mu to vyhovuje.

To jsou zase soudy, tohle...

Offline Tabea
8072 příspěvků moje polička 09. února 2024 17:53

olte no pokud DNES rodiče vyžadují, aby se jim vykalo a sami tykají, tak to na hlavu je. To, že se to tak dělalo před 40 rokama, nekomentuju. 

Offline Jitka77
1924 příspěvků moje polička 09. února 2024 17:57

Jsme s partnerem přes 20 let a jeho rodiče mi vykají, já jim taky. Moji rodiče mu automaticky začali tykat a jemu tykání nenabídli, takže jim vyká. V jeho rodině se cítím líp než ve svojí. 

Offline Karja
44561 příspěvků moje polička 09. února 2024 18:15

Tak deti byly dva dny ve školce a velkamala zase kašle, dost. Já nechápu, co to je za kašel, je to prostě kašel bez komplikací a má ho od prosince s přestávkami, kdy to za dva týdny dostona aby ho zas za pár dní měla...Asi dám příští týden výpověd, fakt a budu čekat na jaro

Online Evaeva
příspěvků moje polička 09. února 2024 18:47

Zánět prsu, doprčic už

Offline Tabea
8072 příspěvků moje polička 09. února 2024 18:49

Evaeva přeju, ať jsi rychle fit. 

Offline letfenixa
10850 příspěvků moje polička 09. února 2024 18:52

Karja ja som už kupila sirup Tannen z Justu. Ešte stále pokasliava, aj smrka občas.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 09. února 2024 19:01

Tabea vidis a u nas je to docela bezne. Mne ponukla tykanie len jedna mama byvaleho, ale neslo mi to :) ale mala som len 18. Jak tak rozmyslam, tak co poznam rovesnikov, je to tak 50/50, ale ja som sambovmu otcovi vykala, on mne tykal a vobec mi to neprislo. Ale ja som stale mlada, ze, ze? (hahaha), ja zle znasam aj ked ma mladi zdravia dobry den . Alebo rodicia v skolke. Moji rovesnici, neviem si na to zvyknut! 

Online dzizisketa
8936 příspěvků moje polička 09. února 2024 19:02

Karja 

Malé děti to tak mívají, že po nějakém onemocnění s kašlem můžou ještě několik týdnů dokašlávat. Pokud to není nic záchvatovitého, vlhkého a urputného, nerešila bych.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 09. února 2024 19:03

Karja mladsi mal tento kasel celu minulu zimu, nic mu nebolo, len kaslal. A tento rok nic, nic! (Klopem). Tak snad to uz aj u vas bude mat koniec.

Evaeva ja som toto nastastie nikdy nemala, asi to musi byt celkom hrozne. Snad budes rychlo v poriadku. 

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 09. února 2024 19:04

nojo, ale když 40 let říkám maminka/tatínek, tak je potřebuju někde zmínit, tak to je první co ze mě vypadne. Takže je asi důležitější co o nich člověk říká, než jak je označuje. Někomu by se zas nemuselo líbit matka/otec.

Horší bylo, když jsem potřebovala na tatínka nasměrovat psa.. protože hledej tatínka/ kde je../ dones.. to mi fakt přišlo úchylný. Tak vznikl pantáta

Offline Pinot Noir
29832 příspěvků moje polička 09. února 2024 19:11

olte ale oni mámě tykali, to mi připadá nefér. Když jsme měli nějakou rodinnou akci, bylo tam dvacet lidí, a z toho tři lidi babičce a dědovi vykali, ostatní tykali, oni dva tykali všem. To nejsou soudy, to je prostě divný. A máma se o tchýni starala až do smrti, byla u ní denně, vařila jí, uklízela, nakupovala, ale celou dobu jí musela vykat. 

Edit: z pohledu malých dětí je to hodně divné, jako malá jsem pořád přemýslela, proč je maminka pro ně cizí, když my se známe celý život. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 09. února 2024 19:15

Tabea Mrakoplas díky, já měla náběh už v pondělí, ale přes noc jsem to rozehnala. Ale teď za dvě hodiny od první bolesti v prsu šílená horečka, zimnice. Toužebně odpočítáváním minuty do dalšího paralenu. Děti jsme naštěstí na zítra udali babičce.

Offline Pinot Noir
29832 příspěvků moje polička 09. února 2024 19:17

Evaeva ajaj, moc tě lituju.