Pinot Noir ano, je to pro ně divné. Ségře je 15 a občas je z toho tak zblblá, že jim taky vyká, i když to jsou její prarodiče.
A díky
Pinot Noir ano, je to pro ně divné. Ségře je 15 a občas je z toho tak zblblá, že jim taky vyká, i když to jsou její prarodiče.
A díky
Pinot Noir u nás to bylo/je stejně, naši tchánům vykali/vykají, oni jim tykali/tykají. Mama začala svoji tchýni tykat, až když byla (babička) hodně nemocná alzheimerem.
Máma měla hodně strýců a tet, viděli jsme je max jednou do roka. Já některým tykala a některým vykala, bracha tykal zase nějakým jiným.
Někdy ke třicítce jsem začala tykat všem a nazdar. Jeden ten strejda si nabrnknul asi v 70 babu, ta mi rovnou tykala, bylo mi tak 30. Takže jsem tykala zpátky.
Evaeva tak zkus ještě udělat zábal ze zelí nebo tvarohu.
Tabea ano, dávám tvaroh. S prvním synem jsem to měla ve stejnou dobu a trvalo to tři dny, tak doufám v pondělí.
Pinot Noir to si mi pripomenula staru mamu - inak to je tiez zvlastne, obidvom babkam sme cela rodina vraveli "stara mama", prislo mi to prirodzene ale mojej mame hovoria vnucata babka, to "stara" mi tam pride uz divne. A pritom nasa stara mama mala prve vnuca v 40, takze v mojom aktualnom veku, to si neviem predstavit, ze by ma dnes dakto oznacoval za staru :D No ale k veci..my tri sme starej mame vzdy tykali, ostatni bratranci a sesternice vykali. Vobec neviem preco, musim sa na to spytat. Jej to bolo podla mna jedno, nikdy ani slovom nezmienila.
Ja tchanovi vykam, on mne taky. Nemame spolu nijak blizkej vztah, nevadi mi to. Naopak si nejak neumim predstavit, ze bych mu tykala:D
711990 když si vykáte vzájemně, tak nevidím problém.
Mne bolo (a je) zvláštne, že my s bratom tykame súrodencom môjho otca, ale ich deti mojim rodičom vykaju.
Evaeva Když jsem měla dvakrát náběh na zánět, teda už taky horečku a zimnici, tak jsem si vzala výjimečně Ibalgin, vždycky stačila jedna dávka a srazilo mi to ten zánět, takže pak jsem pokračovala v paralenu. Vím, že při kojení se doporučuje spíš paralen, ale jednorázově jsem to prostě vzala a vyhnula se tak atb. (A bylo to vždcyky taky takhle o víkendu, takže jsem se vyhnula i pohotovosti.)
Myrtila já to minule zvládla úplně bez. Teď teda není čas na hrdinství, tak zatím ten paralen. Na ibáči právě píšou jen na výslovné doporučení lékaře. Uvidíme, kdyby mi nešla srazit horečka, dám si ho.
S tchánem si tykáme, tchýni vykám, ona mi tyká. Ale ti dva spolu nežijí a tchýně je taková zvláštní, že ji radši vykám. Vůbec mi nevadí, že mi tyká. Ale vídáme se tak třikrát do roka. Muž našim tyká a oni mu.
Ale je to tykání/vykání takové zvláštní. Třeba sousedům vykám, protože je znám od mala a nově přistěhovaní, mladší než já jim tykají, protože se seznámili až jako dospělí.
Evaeva Hele to je zajímavý, našim vykají úplně všichni zetove a naše děti to chápu, i ty mladší i ty starší, nikdy jsem nebyla u toho, že by se ty děti na to ptaly, nebo to spletly a to se vídáme často. Vždyť táta se třema zeťema postavil 3 domy, ale asi věděl, proč si u toho nechava vykat:D. Mně vykat tchánům nevadilo, vůbec, neumím si ale představit, že by vykali oni mně, já to vykání vůči své osobě nějak nemám ráda. Ale je vtipný, že přesně tady ve vsi, já spouste lidem vykam a oni mi tykají a to jsem je jakoby dorostla už, jsme úplně jako ve stejny životní etapě, ženský s dětma, jen těm jejich je třeba 18, 20...ale
Evaeva Já vím, no, mně pak při jiné věci obvoďák řekl, že si takto krátkodobě ten ibalgin dát můžu, ale to už jsem nekojila výlučně, syn byl už trochu větší. Ono je to někdy na houby rozhodování, jestli si jít s tím miminem sednout v noci někam na pohotovost, nebo si jednou vzít něco takhle ne úplně ideálního.
Evaeva No ať jsi brzo fit, to je hrozný opruz, ale ono by se mohlo povest to mít pryc už i v nedeli
Myrtila to rozhodně, navíc tu máme další dvě děti, že jo. V noci bych to určitě udělala. Doufám, že pokud se to nezlepší, tak aspoň vydržím do pondělí. I se trochu bojím, že by mi na té pohotovosti ke kojení nechtěli nic dát.
Karja doufám, díky
Evaeva já jsem dostala normálně bez řečí antibiotika a těšila se na ně jak na smilování. Bylo mi strašně, tu bolest pamatuju doteď. Jeli jsme z výletu autobusem a já bolestí brečela, syn byl malinkej a chtěl kojit. Uaaa. Držím palce, ať obklady zaberou a vystacis s domácí léčbou
Evaeva já měla u dcery také zánět s teplotou a zimnici a kromě obkladu z tvarohu pomohlo na sílu pres bolest odstrikani mléka. Dcera to ani nechtěla pit, asi bylo v tu chvíli hnusné.
A v nejhorším bych se nebála ani tě jedné tablety Ibalginu
Každopádně držím palce a přeji rychlý návrat do normálu a hlavně bez nutné návštěvy lékaře!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.