Evaeva Ibalgin takhle narazove by nemel vadit. Vzdyt detem muzes dat Nurofen taky. Zas paracetamol neni protizanetlivy, jen tlumi bolest a snizuje horecku. Ibalgin/Nurofen/Aulin atd atd pusobi i protizanetlive.
Vše o těhotenství a dětech
Jos jo, já vím o té protizánětlivosti právě. Díky za info, uvidím, jak mi bude.
Drzim pesti, ja minule vymekla a rovnou jela pro atb, zabraly hned, ale rozehnat se to urcite da i bez nich
Evaeva pokud už miminko Ibuprofen může, normálně bych si ho vzala.
K tomu kojení je lepší paralen, ale když jsem trpěla se zubem, tak mi fakt paralen nezabral.
Suya díky. Uvidíme. Já měla před Vánoci tu angínu, tak bych se teď radši obešla bez nich. Minule to šlo dokonce i bez paralenu.
continuity jo, čerstvě může
Karja ja na ten kasel dostala atb (dve davky nejakych tridennich s prodlouzenym ucinkem) a kodein a nejaky sirup na predpis.
Crp i stery byly ok.
Je mi lip. Ty volneprodejne sirupy nezabiraly proste
Mozna ti to malicky vytahnul kojenim.
Evaeva prajem ti, nech je ti čím skôr lepšie ![]()
Candance tak super, že je ti lepšie!
Kolegyňa dnes cez prestávku:" asi mám chripku, bolí ma celé telo". Nieco si miesala a vypila a za chvíľu pobehovala veselá a povedala mi, že ako dobre jej ten Nimesil zabral. Včera v 1 triede 3 žiaci hrozne kaslali a smrkali, nonstop. Tak som zvedava, čo z ponuky dostanem ja ![]()
Tak došlo i na nás. Měli jsme odjet na Moravu, maringotku už máme předehřátou, a Ríša úplně odpadl. Vzhledem k tomu, že měl za celé pololetí 4 zameškané hodiny, jednou to přijít muselo. Šetřil si to na prázdniny. ![]()
Blbý je, že ráno přijel Rohlík s taškama plnýma vína, kávy, oříšků a chipsů za 4 a půl tisíce, ale nemáme nic normálního k jídlu, protože jsme tu týden neměli být. ![]()
Pinot Noir to je škoda! Řádí toho teď dost.
K nám v týdnu rohlík zajížděl snad ob den, jak se měnil zdravotní stav členů rodiny a ne vždycky byl někdo schopný nákupu ![]()
Pinot Noir ach jo, to je mi ľúto.
L. zas začal zelený sopel ![]()
Pinot Noir mě včera v noci dítě totálně zeblilo postel v římském apartmanu. ![]()
Takto strašně se nepoblila ještě nikdy, ani když byla miminko, takže to máme na dovolené. Naštěstí je tu pračka, ale uklízet v jednu v noci, to člověk chce. peřinu už jsem máchala v umyvadle 2x a teď čekám na paní domácí s čistým povlečením. Zatím doufám, že to je kombinace cestování a pozdní večeře.
Navíc dopoledne to ještě s počasím šlo, jenom mrholilo, ale teď chčije a chčije.
continuity u nás už taky bylo blitíčko ![]()
A teda soucítím, tohle fakt chceš řešit na dovolené. ![]()
letfenixa teda, vy se z toho nevymotáte.
No je to hrůza. Já doufám, že už bude klid.
Držím palce i vám, to je u nás typicke na ty prázdniny s těma nemocema.
continuity
to je noční můra
continuity to je mi vas lito, snad se z toho dcera vyspi.
Ja ted zrovna balim na hory. Je tam osm stupnu a prsi a ma to tak byt kam az accuweather dohledne. Nakoupila jsem uz detem vsechny ty oteplovaky a kombinezy na lyze, ale ted tu na to koukam a vubec nevim, co mam zabalit za obleceni, protoze netusim, jakym aktivitam se clovek v takovem pocasi muze venovat
. Ja ty jarnaky tak nemam rada.
Gatita poslední roky je to se sněhem hrozný opruz. My to takhle měli loni a bylo to naprd.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články