Gatita my jsme jednou měli hrozný sníh i v Alpách. ![]()
Ty jarňáky jsme vždy nějak skouleli, ale poslední roky je to se sněhem strašná bída.
Gatita my jsme jednou měli hrozný sníh i v Alpách. ![]()
Ty jarňáky jsme vždy nějak skouleli, ale poslední roky je to se sněhem strašná bída.
Gatita My máme jarní prázdniny až začátkem března a pořád uvažuju, jestli do Alp nebo na Sicílii (nebo jinam). Mám pocit, že v tu dobu už sníh nebude vůbec nikde.
Naše děti včera zjistily, že nemají prázdniny a pomazou do školky:D. Co by za ten déšť na sjezdovce daly.
A včera mě tak trochu poštouchla ségra, že se diví, že neuvažujeme vůbec nad odkladem. Ona hlavně narážela na to nemozne vyšetření doktory, že nechce na žádné ty kroužky chodit a jak prostě nechce nikam chodit na hlídání, teď teda začala chodit k babičce, a úplně v pohodě je tam půl den. Ale k tetam nebo druhé babičce by nešla. Ale já si myslím, že ona je spíš rozmazlená než nezralá. Jakože ví, že si může hrozně moc dovolit a projde ji to. Třeba minulý týden neodjela s mojí ségrou domu, řekla jí, že nejede, že pro ni vždycky jezdila mamka k babičce, že jsem ji to i slibila, že pro ni dojedu, tak prostě nenastoupila. Ještě se zeptám ve školce, ale tam jsou s ní v pohodě, jen teda říkaly, že si hodně věcí musí dělat podle sebe, že poznají, kdy je zle a že ji nemají už nic říkat, jak má nebo nemá delat. Ale já si myslím, že to je takový povahový rys, že to není nepřipravenost na školu.
Karja určitě se zeptej ve školce, ale taky mi to nezní jako důvod k odkladu. To, že nechce nikam na hlídání bych neviděla jako problém (teda pro školu
). Kdy je narozená?
Gatita prosím tě, kam jedete? Já jen, že to s tou předpovědí nemusí být až tak horké. My se akorát vrátili, byli jsme v Saalbachu a bylo úplně nádherně, ač to tak být zdaleka nemělo. Sněhu je teda pomálu a lyžování je takové, co znám z poloviny března, ale jinak 6 dní převážně sluníčko, z toho jeden den přes noc a nad ránem krápalo, a včera lehce pod mrakem, dnes mělo pršet a odjížděli jsme před polednem za modré oblohy. Jinak vyžití pro děti je dost, vzala bych jim normálně softshelky kalhoty, nepromokavou bundu a kvalitní rukavice, však házet zmrzlé kusy sněhu do potoka je taky super zábava. Pak plavky, nějaký bazén je už skoro všude. Moc držím pěsti, ať si to užijete a počasí vám aspoň trochu přeje. Hlavně zdraví ať jste, já se bála, že ani neodjedeme, bylo to tu jak v morovém doupěti, já končící chřipka, muž záněť průdušek s antibiotiky a menší dítě spálovou angínu
Evaeva dočítám a doufám, že je ti už líp!
Malenge díky! Noc byla pekelná, tak jsem dneska strávila krásných pět hodin v Motole a mám atb. Tak snad už to půjde.
Evaeva ujha, tak ať to rychle zábere. ![]()
continuity díky
Hlidala jsem dneska u dcery. Chlapecek pry vcera splacal kde co, rano mel prujem, pak dobry, nic moc nejedl, az k veceru pul bananu. Za hodinu co jsem prisla se zacal kroutit, ze ho boli brisko, skucel, pak usnul. Za deset minut se posadil a hodil savli pres pul obyvaku. Likvidovat neco takovyho za asistence akcni mrnave segry, to clovek chce
Brouckovi se samozrejme okamzite ulevilo a prohlasil, az se vrati maminka, ze se konecne naji
V utery mame odjet na venkov, doufam, ze bude fit.
My sme dnes s mužom riešili to Chorvátsko, obaja sa k nemu veľmi upiname, ešte sa muž obáva predpovede, že možno bude snežiť, tak do fujavice by sme nešli.
spíš ty si vezmi nějaký enterol, ať to od klucika nechytíš. Držím palce.
Malenge v tom Rakousku je to asi lepsi. A mas pravdu, zaklad je nebyt nemocni:) Jedem do Krusnych MPLee a tam neni podle webkamery nic, vypada to tam stejne, jako kdyz jsme tam byli v zari
. Mne by nevadilo chodit na prochazky a byt na vzduchu, ale s klukama ted mame trochu narocnejsi obdobi a bojim se, ze na prochazce vydrzi tak pul hodky a zbytek dne budem soudcovat jejich bitky. Je to smula, kdyby byl snih, bylo by to tam pro nase potreby fajn, takhle me to ale frustruje, cena byla fakt vysroubovana.
Evaeva Je na konci června. No taky si myslím, že to nic moc neříká, oni mají strach naši, že bude dělat ve škole problémy, jakože nebude poslouchat, bude tam delat nějaké ty svoje hysterické projevy jako třeba u těch doktoru. Ale proč by to dělala? Ve školce to taky nedělá. Tak jako ona nám doma odsekne ,,budu si to dělat jak chci,, ale to asi pozná, že to ve škole nejde, nebo že tam za to už ponese zodpovědnost
Karjajá bych červnové dítě klidně vzala do poradny. Už jsem to sem psala o mý mladší a staristiky naznačují, že ty děti co do školy nastupují starší, tak jsou úspěšnější. Vědět to před sedmi lety, lecos bych udělala jinak.
continuityJá ji asi vezmu, ale co se tam hodnoti? Nebo jak to poznají? Já si totiž myslím, že v poradně jsou možné jen dvě varianty a) výstup jak u doktora nebo za b)výstup prvotřídní kvality, když jsme třeba na logopedii, já ji vůbec nepoznávám, myslím, že logopedka ji musí mít za nejsikovnejsi dítě, co tam kdy přišlo:D:D
Ze školky pošlou takové hodnocení, bývá to dost strukturované a oni ti ohodnotí ne to, jestli dítě umí číst, ale jak zvládne třeba soustředění, dělat něco, co se mu dělat nechce a pod.
continuity Jjted si to čtu a mimo jiné tam píšou, ze vyšetření je bez přítomnosti rodičů:D...Hmm, no tak určitě:D. Já jsem myslela, že se to všechno dělá v té pořádně, ne že vyhodnotí jen něco na základě hodnocení školky.
Karja ne dělají se i testy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.