Malenge Pinot Noir je to obcas unavny, co? A hlavne neradit, to je cesta do nestesti!
Vše o těhotenství a dětech
Urcite muze nebo se může objevit později, hodně bshc dala na typ bolesti v krku, jestli se mu fakt blbě polyká.
Určitě to není blbý, ale záleží na kontextu, ale jestli spolu třeba zlobí, nebo Ríša nedává pozor atd. Tak bych to s ní prostě probrala a navrhla jako řešení.
Pinot Noir já ji v létě bez teploty měla.
Pinot Noir 1)ano a 2)ne
Mám dva nesouvisející dotazy:
1) může být angína úplně bez zvýšené teploty?
2) je blbý požádat učitelku o přesazení syna k jinému spolužákovi?
ad 1) netuším
ad 2) vůbec to není blbý. Syna i dcery třídní učitelka teda děti přesazuje pravidelně, vždycky si půlka lavice přesedne o jedno dítě dopředu.
K té vývojové fázi "za to můžou všichni okolo", dcera to má taky a ještě to teď vylepšila, nevím jak to popsat, ale situace: stojím v předsíni, čekám až budeme moct jít a hudruji že ji to trvá a jdeme pozde ona řekne "mami, zamysli se v kolik stáváš" ve smyslu že kdybych vstala o hodinu dřív tak by ona byla dřív hotová asi nebo já nevim![]()
Hele ale uprimne, já to mám taky, musím se na to cíleně soustředit, když se třeba o něco prastim, nebo prerazim, mozek mi okamžitě automaticky nabídne jinyho viníka než jsem já i ve zcela zjevných případech ![]()
rysamona Haha, kolik jí je? Tady ten nedostatek sebereflexe je u dospělých na ránu lopotou mezi oči.
Pinot Noir muze byt bez teploty. Ja jsem mela roky nekdy na druhem stupni a zacatku gymplu anginu dvakrat rocne. Pred vanoci a na prelomu kvetna cervna. Vzdycky me jen bolelo v krku, ze jsem skoro nepolkla, jinak nic dalsiho. Vzdycky to boleni zacalo ve skole, ja se cestou z ni stavila u pediatry. Ta uz to znala, ze kdyz tam v tomhle obdobi nakracim, ze nemuzu polknout, ale jinak v pohode, tak mi rovnou delala vyter. A druhy den vzdycky mame volala, at prijde pro recept na antibiotika, ze mam anginu, a nebo spalu.
Potrefenáhusa přiznávám, že v těhlech případech to dělám taky. Když zakopnu o židli, ulevím si pitomá židle, že jo.
Evaeva jenže mne v tadytech případech naskakujou ty konkrétní osoby, co to tam zcela jistě nechali, kromě mě ![]()
Evaeva Potrefenáhusa pitomá židle je normální nadávka, ale Ríša začne: proč jsi sem dala tu židli, kdyby tady ta židle nebyla, nestalo by se to, proč jsi dala zrovna sem?! (A to na místě, kde ta židle stojí od roku 2011.
)
Pinot Noir no jasně, to dělá syn taky. Mrskne za šíleného řevu fixou do kouta, chce jí vyhodit nebo zničit,... Když jsme byli lyžovat a spadl při průjezdu takovou budkou, našla jsem ho, jak do ní mlátí a prý pomoz mi tu blbou boudu zničit
Beru to tak, že je mu šest a ne pětatřicet jako mně. Vysvětluju, že dělat chyby je normální a vše se dá napravit, teprv se to učí,... No ovoce to zatím nenese ![]()
Karja MPLee Evaeva Tabea Zuzuli díky! Takže to bude angína, teplotu nemá, ale v krku ho bolí a od pátečního večera nic nejedl kromě jablka, protože všechno se mu zdá hnusné. A jazyk má úplně zelenobílý a hrozně mu táhne z pusy (pardon).
O přesazení ve třídě poprosím, přestal totiž chodit do školy rád, všimla jsem si toho poslední dobou, a teď z něj nevypadlo, že je to kvůli klukovi, se kterým od posledního přesazování sedí. Je to fakt kvítko, drzé a ulhané dítě, vůbec se nedivím.
Pinot Noir malej to mel dva dny, i se mu spatne mluvilo, ale mel i jeden vecer teplotu. Preslo ho to celkem rychle, akorat jsme kvuli tomu nejeli spolu lyzovat. Ale nerikam, ze to u vas angina byt nemuze, ja sama jsem kdysi anginu prechodila, aniz bych co tusila, az po tydnu se mi udelala boule na krku.
Pinot Noir si mi pripomenula synovca, ked bol mensi. Tiez tymto neduhom trpel (preslo to ale len ciastocne:). Liezol na strom, spadol. Okrem nadavok na blby strom, ktory za to mohol, chcel svagra donutit, aby ten nemozny strom spilil, lebo mu ublizil ![]()
Mrakoplas Mně se tato debata připomněla asi před hodinou, když jsem vytírala, bouchla jsem se bolestivě o zásuvku do brnavky v lokti a řekal jsem "do p.či". Jindy si vždycky pomyslim, jak se musim mírnit ve výrazech, zamyslim se nad sebou, jak hrozně mluvim... a najednou jsem si řekla "no tak to je fajn, že vinim takhle sebe a ne třeba že stul dali moc ke zdi":-D
Karja
ty jdeš vždycky až na krev
Mrakoplas no to je přesný ![]()
Pinot Noir to fakt vypadá na angínu:( no penicilin teď celkem je, tak aspoň malá útěcha;) On už jí měl, že jo? Může být, bohužel, náchylnější. Já takhle mívala angíny aspoň jednou ročně snad celý první stupeň. Klukům teď dělala doktorka v ordinaci streptest, kdybys měla pochyby.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články