Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 01. března 2024 23:10

Evaeva paneboze buduci tyzden este aj ockovanie, som na to zabudla jak na smrt 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. března 2024 23:15

Mrakoplas v našem rodinném kalendáři je skoro každý den něco teď. Jasně, že mimino toho má víc, ale stejně. A to neřešíme žádné potíže.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. března 2024 23:19

Mrakoplas a se staršími taky cvičit nezvládáme, od léta si říkám, že začneme.

Ty starosti se starším synem ti teda nezávidím

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 01. března 2024 23:20

Evaeva ja este rozmyslam, ze si necham skratit uvazok na 6 hodin. Nezarobim potom sice uz absolutne nic ale robotu by som vacsinou mohla stihat a aj by sa mi lepsie dychalo a stihala som obehavat povinnosti. Neviem ako je to pre zamestnavatela vyhodne/nevyhodne ale proti by urcite neboli. Len sa bojim, ze by mi ho uz nikdy nechceli navysit ak uvidia, ze to stiham aj tak :)

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 01. března 2024 23:22

Mrakoplas Vzpomněla jsem si během toho hledání odborníků i na vás, jak na tom vlastně jste. Taky máš naloženo dost. A časově teda uf, s plným úvazkem to musí být zvlášť náročný  pokrýt všechno, co potřebuješ a ještě k tomu mít trochu kvalitního času se všemi a pro sebe. Chvilku to teď budete mít asi náročnější, ale časem si v tom člověk udělá systém a zefektivní se to.

Ale continuity má pravdu, mysli i na sebe. Když se člověk dlouho staví na druhou kolej, o to horší to pak bývá, když ten největší stres opadne. Tím tě nechci strašit, jen podpořit, to fyzio by ti mohlo opravdu prospět a je to v zájmu celé rodiny. Výrazně ulevit se ti může už po jedné návštěvě a cviky se dají upravit na míru potřebám. Taky mám i nejaké uvolňující cviky vsedě, co stihnu i v hektický dny v práci a není prakticky ani poznat, že cvičím.

A s tím objednáním chápu, já jsem teď koordinovala několik lékařů pro dítě i svých, a vymyslet to tak, abych měla i hlídání mě trochu potrápilo. Tou diagnostikou jsem se tsky trefila do dne, kdy už máme neco jiného, ale není kam jinam, protože to dělají jen jeden den v týdnu. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. března 2024 23:22

Mrakoplas to stojí za zvážení. Ale zkusila bych přecejen nestíhat v té práci všechno, vždyť za to budeš mít míň peněz

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 01. března 2024 23:24

Evaeva ja som uz vyse roka mala cviky od inej fyzio a rok nezvladala s nim pravidelne cvicit ale zhorsilo sa mu to tak velmi(nahle vyrastol), ze ma lopatky uplne vystupnute, gulaty chrbat a jeden clenok mu spadol este viac. Dost si to teraz vycitam. Tak ak mozem poradit, neodkladaj to ako ja.

Offline continuity
42850 příspěvků moje polička 01. března 2024 23:26

Len a to já ještě beru všude, kam to lze obě děti najednou. Zubaři vždy, i oční, nová dětská nám i tu prevenci udělá společně, i když jsou měsíc od sebe. 

Offline continuity
42850 příspěvků moje polička 01. března 2024 23:28

Mrakoplas

Nic si nevycitaj, to zas vycvicite, ked rychlo rastu, stane sa to hned. 

Já musim na rehabku s mladsou, ale termín ma staršia. Ta bola u sportoveho lekara a ten skoro odpadol. A to bolo dieta po dvoch rokoch závodneho plavania.

Potrebujeme niekam dostat hlavne mladšiu ta je hypermobilna a to je este len problém. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 01. března 2024 23:28

Evaeva no ja som bohuzial ten typ, ktoreho stresuje nedokoncena robota. Takze som obcas schopna si notebook zobrat domov a v nedelu vecer vybavovat. , aby som v pondelok rano nemala taky stres.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. března 2024 23:29

Mrakoplas no já vím:(

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. března 2024 23:31

continuity já budu chodit rovnou se třema najednou ale roční, pětiletou a sedmiletou nevím, jestli zvládnu K zubaři chodíme úplně celá rodina, to je super, že nemusím řešit hlídání ani s malými dětmi.

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 01. března 2024 23:31

Mrakoplas Ha, za kadeřnici teda u syna ušetřím! Vzala jsem ho dvakrát a to se nedalo, byl to pro něj extrémní stres.Vlastně jsem jí k tomu dala velký dýško za ztížený podmínky. Takže ho stříhám doma, u sledování videí vlakových přejezdů to zvládne. Ale je vidět, že kadeřnice opravdu nejsem, mám to plné zubů.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 01. března 2024 23:35

Len ja na vas tiez casto myslim ako sa mate. 

Ono sa to s plnym uvazkom da, mama vodi deti na niektore kruzky, aj so sambom sme sa striedali. Ale on ma teraz take peklo v praci, ze s jeho pomocou teraz nemozem velmi pocitat. No, mozno nakoniec skonci v praci on a bude moc vsetko obehat za mna

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 01. března 2024 23:39

Len no mozno za tri roky to da ako ten nas :) a zuby nezuby, mas moj respekt, ja by som nezvladla ani to!

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 01. března 2024 23:42

Evaeva Jak se to prosímtě dělá, brát někam 3 najednou? K tomu je potřeba už nějaká specializace, ne?

Já jsem teda slabej kus, čeká mě jedno vyšetření, na který hlídání nejspíš nebude a je mi z toho nepříjemně už teď. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. března 2024 23:46

Len no teď, jak začal nejstarší utíkat z ordinace, tak je to horší Ale machruju, zatím jsem se třemi nebyla. Teď nás čeká očkování a zvažuju, jestli si nepozvu mamku (pracuje naproti). S těma dvěma většíma jsem chodila najednou sama od narození druhého. Ale na ty preventivní prohlídky musíš mít hlavně talent na početí, aby ti to dobře vycházelo

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. března 2024 23:48

Mrakoplas se nepodceňuj, trénink dělá mistra. Já začala, když byli malí a teď už to vypadá jako účes Jim je to jedno, úplně blbě nevypadají a než je někam táhnout... Akorát mi to vždycky vyjde kratší než jsem chtěla.

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 01. března 2024 23:51

Mrakoplas Ještě kroužky, to mě ani nenapadlo. Já vážně nevím, kam to pracující všechno vecpou, v mým okolí má ale málokterá máma malých dětí plnej úvazek. Já bych byla rozhodně pro to zkrácení, pokud vás to finančně nezruinuje, aspoň dočasně.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 01. března 2024 23:52

continuityno mate toho tiez dost. Takze na rehabku musia obe? Ja to u mladsieho tiez dost ocakavam, neustale sedi do W aj napriek upozornovaniu, napravaniu, nepomaha nic.