EvaevaTalent na početí.
Ale ten ty bez debat máš!
Vše o těhotenství a dětech
Len no prave neviem ako to dopadne so sambom. On uz nema daleko k vyhoreniu, je dost mozne, ze da vypoved a teraz je tu na pracovnom trhu taka situacia, ze si asi pracu nenajde hned ak nechce daleko cestovat. A jeho plat je niekolkonasobne vyssi ako moj, taha vsetko byvanie aj auto. Ale mame dost rezerv, prezili by sme celkom dlho. No radsej este cakam ako sa to vyvrbi unho.
Evaeva ty si nevies predstavit ako som ja lava ![]()
Mrakoplas Chápu, taky bych nešla do takového rizika. Snad se to nějak vybrbí co nejdřív, ať si trochu oddechnete.
Len no příroda věděla, co dělá. Představ si, že by byl jeden na jaře nebo v lichém odestupu, to máš hned cestu na prevenci navíc ![]()
To stříhání malých děti je strašně narocny, furt je to zubatý a rovny vlasy se teda strihaj špatně, aby to nebylo na kazisveta. Ty dlouhý vlasy u holek to resej dost, jen to občas obejdu s nuzkama, ale zas to cesani. Mladší to má zubatý dost, už jsem ji strihala dvakrát ofinu a teda....fakt je to tezky
Evaeva ho je to fakt dulezita dovednost, nám teda vyšla společná 6m a 3r akorat
ted se zbavuju body s krátkým rukavem po starší, který mladší nestihla ani jednou, jak je zima, ale to už se za chvíli srovná
mladsi má teď stejně velkou nohu jako jsem kupovala první boty pro starší, i když je o půl roku mladší, to asi bude ale i tou chůzí, doufám, ze jednou nebude mít 46 po tatinkovi
Mrakoplas máte to teda hodně náročné, soucítím. Já bych plný úvazek ještě vůbec nezvládla, s Viktorem se to ani nedá.
Na diagnostiku autismu jsme byli zapsaní v pořadníku, asi osm měsíců se čeká, než se ozvou, a teprve se domlouvá termín. A já to pak, když se ozvali, zrušila. Tolik učitelů, lékařů, psychologů se mezitím vyjádřilo, že takhle autismus nevypadá a já už byla ze všech vyšetření unavená... Občas ve mně ale zahlodá, že jsem to rušit neměla.
no, možná neměla. Já měla "normální" dítě, a teď ve 20 se ukazuje, že je nejspíš taky "na spektru". Když to terapeut vyslovil poprvé, tak jsem si řekla, ze je to blbost (obecně zname jsou ty těžší formy ala Rainman). Pak jsem si početla o PAS a najednou mi leccos dává smysl. Maskoval naprosto dokonale. Nejdůležitější info pro mne bylo, ze je potřeba to nebrat jako problem, ale jinou normálnost.
Potrefenáhusa starší jsou pořád o jednu dvouvelikost, ale mimino má o půl kila víc než mladší a o kilo víc než starší
Takže některé ty štíhlejší věci mu nejsou a pár body s krátkým rukávem šlo taky rovnou z krabice do krabice. Ale už se to srovnává, teď v těch křivkách klesnul, tak snad se nemine sezónou úplně.
Potrefenáhusaboty mají kluci skoro stejné už teď. Já jim kupuju nové, tak je to jedno, ale dělí je jen jedna velikost, ponožky nejsem schopná poznat.
Evaeva ty boty po starší jsou tak příšerný krusky, ze je schovavam fakt jen do foroty pro případ nouze
Potrefenáhusa já už ani to, nikdy jsem je nevytáhla, akorát leží někde ve sklepě ![]()
Lenjá jsem děti na žádné kroužky nevozila. mely ty, co byly ve škole nebo kam si byly schopny dojet. To se plnym úvazkem opravdu zkloubit nedá.
continuity na to ale musíš mít lokalitu. Případně školu, která kroužky nabízí.
Já uvažuju, zda se vrátit na 80% nebo na 100%, u nás se zkrácené úvazky moc nenosí, máme relativní volnost v pracovní době a docházce na pracoviště (po dohodě, má to nějaká pravidla, ale lze to). Ale já to nechci dohánět po večerech, takže se teď kloním k těm 80%.
Potrefenáhusa U nás se to stříhání dá. Nepouštím se teda do toho sama, ale s kadeřnicí to zvládneme. Když už se začne moc šít, tak vytáhnu mobil a pustím na něm Pepu a dostříhá se to. Ale pravda je, že youtube v obilu je nejvyšší karta, kterou schováváme jen pro případy nejvyšší nouze, jako je návštěva holiče a moc dlouhý čekání na jídlo v hospodě, tak je mu to vzácný.
Na větší děti by mohly fungovat takový ty kadeřnictví zaměřený na děti, kde místo na židli sedí v autě nebo na koníkovi. Jako je to hrozná opičána, ale umím si představit, že jako malá bych z toho měla oči navrch hlavy.
A pokudjde o boty, tak ty jsme měli ještě do loňskýho roku použitelný, takže jsme je poslala dál a následník je vesele nosí. Ale letošní zimní půjdou asi rovnou do směsnýho, ty dostaly fakt velkej kouř, zvlášť teda ve školce.
Ony nějaké extra kroužky neměly, přesně to, co bylo na škole + jsem s nima jezdila plavat. fakt to není nezbytně nutné pro vývoj dítěte.
Já ani jinou rozumnou šanci neměla, mohla jsem mít výborně placenou práci na plný úvazek nebo neco na poloviční za 1/4 peněz.
Jen jsem chtěla uklidnit Len, že neplatí, že kdo nevozí děti po kroužcích, je automaticky špatná matka.
Zina na větší děti platí mobil naprosto dokonale
Pustím pohádku dle výběru a stříhám.
Pro Viktora je kadeřnictví nemyslitelné a Ríša dává přednost domácímu stříhání. Vlastně mi to nevadí, ušetřená tisícovka. A myslím, že už mi to jde, zvlášť u Ríši, ten v pohodě drží, jen držkuje, že to trvá. Nejhorší na stříhání je, že u toho musím poslouchat Fiziho. ![]()
Pinot Noir ono to nie je tak hrozne a je aj rozdiel toto nase malomesto, kde robim 15 minut pesi od domu a skolky a starsieho kruzok mam 3 minuty od prace, mne dost odpada cas cestovania.
continuity nasi maju uz len pohybovky a to plavanie, kam s nimi chodi vecer sambo. Tiez si myslim, ze kruzky extra nepotrebuju ale v nasej skolke sedia celu zimu na riti, chcela som im aspon nejaky pohyb zabezpecit. A vodi ich tam z velkej casti mama, inak by som to tiez nedavala.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články