Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 06. března 2024 06:48

Jimik to vydržely i Affenzahny co měla loni, ale Alpy proběhala taky v teniskách, protože i na ty Agfenzahny nám tam přišlo moc horko a že jsou zbytečný. Ale ty tenisky klouzaly fest. Takže vlastně taky nevim co hledám

Evaeva já spíš vynechám sandály, než tenisky. To je u nás nejnošenější obuv. Naopak sandály vytáhla loni parkrát za léto. 

Offline Pinot Noir
29826 příspěvků moje polička 06. března 2024 07:04

V životě jsem žádné předškolní sešity s žádným nedělala. Co to je?

Online Karja
44547 příspěvků moje polička 06. března 2024 07:09

Pinot Noir No to jsou takové něco ve stylu sluníčko, a těch dětských časopisů, obtahovačky a prostě takové hravé ukoly:-D. Já to dělám, protože to chtějí děti:-D. radši bych chtěla aby z toho časopisu vybraly něco co by dělaly sam:-D. Zrovna minulý týden jsem přemítala proč se na to tak "tlačí" dneska i u běžných dětí, už se to bere za takový standard, že se to doma dělá, v poradně se nás na to ptala, ve školce jim to taky přijde automatické.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 06. března 2024 07:09

Pinot Noir oni to dělají ve školce. Trénují různé takové ty čáry, počítání (typu vybarvi tři koláče) a podobně. Něco jako je třeba v puntíku. Dřív to dělal rád, ale teď už nechce.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 06. března 2024 07:11

MPLee kluci tenisky nikdy neměli:) já jim kupuju ty sportovní sandály od keenu, ty nosí tak od 18 stupňů výš, buď s pokožkou nebo naboso. Je to jejich nejoblíbenější obuv, loni je nezuli od května do října.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 06. března 2024 07:13

letfenixa syn naopak paní učitelku na výtvarce miluje, ale já bych pro něj příští rok preferovala spíš něco kutilského.

Offline Pinot Noir
29826 příspěvků moje polička 06. března 2024 07:16

Karja Evaeva a jo, tak to u nás vůbec nezaujalo. Z Puntíka chtěl vždycky jen vyrobit tu papírovou skládačku, přečíst příběhy a prosvítit stránku baterkou. . Nějaký ten sešit jsem vlastně koupila, že na dovolenou, no zbytečný výdaj to byl. 

Tohle nepovažuju za něco, co by museli dělat. Jestli učitelky a logopedky jo, tak to je jejich problém.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 06. března 2024 07:22

Pinot Noir je to součást předškolní přípravy podle mě. Respektive ty výstupy odpovídají tomu, co je mají v předškolním ročníku naučit. On to měl rád v tom puntíku tak kolem čtyř pěti let. Pak to začali dělat ve školce a už nechce. Ale třeba bludiště má rád pořád.

Offline DruI
5563 příspěvků moje polička 06. března 2024 07:41

Evaeva Ta naše dělá tyhle úkoly ráda, pokud se sama rozhodne, že je chce dělat, pokud jí to navrhnu, když mi tvrdí, že se nudí, tak následuje pubertálně protažená tlamička, že tohle přece né ;o)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 06. března 2024 07:45

DruI on to nechce dělat vůbec, ve školce to obyde, aby si mohl hrát. Doma máme ty kouzelné fixy od Albi a taky už to vůbec dělat nechce. Ale včera jsem mu navrhla, jestli nechce udělat dobrovolný úkol do té přípravky. Nejdřív přišel pubertální výjev, ale večer jsem koukala, že to udělal. Zase teda stylem hrc frc aby to bylo, ale co.

Offline Mohučanka
7355 příspěvků moje polička 06. března 2024 07:53

Evaeva

Podle mě to bezpochyby je součástí předskolní výchovy, ale ne na doma. Pokud teda není nějaký problém. Dcera to ve školce dělala relativně ochotně a bezchybně v předskolní třídě, ale doma z Puntíka akorát chtěla přečíst příběhy a postavit tu skládačku ( Pinot Noir ). 

Offline Potrefenáhusa
38740 příspěvků moje polička 06. března 2024 07:57

Pinot Noir a nedavaj vám na logopedii zkouset s nim dělat tyhle různý věci? Nám jo, i to s ni dela tam 

Offline Potrefenáhusa
38740 příspěvků moje polička 06. března 2024 07:59

MPLee na širší nohu miluju platenky od fare bare, hodně jsme je užili, ale bez sandalu si leto vůbec neumim představit, taky už byla loni v keenech a na letos už je mám nachystany 

Offline Mohučanka
7355 příspěvků moje polička 06. března 2024 08:02

MPLee tenisky affenzahn jste neměli? U nás v těch menších velikostech vyhovovaly blifestyle (tenisky i zimní), ale ve větších je dělají nějaké širší v kotníku nebo co, dceři tam kvedlá noha, takže jsem nakonec ráda, že ty affenzahny jí sedí a nosí je ráda. Ona už má 32. Zato malá je stále na 22, a ještě nedorostla do prvních celoroček, co mam schované po velké, ta je nosila o půl roku dřív

Offline DruI
5563 příspěvků moje polička 06. března 2024 08:04

Evaeva Koukám, že ten chlapec je zastánce systému nevěnovat úkolu víc práce než si úkol zaslouží

Online Evaeva
příspěvků moje polička 06. března 2024 08:15

DruI bude to asi ještě zajímavé

Mohučanka souhlasím. My na doma nic ze školky nemáme. Ty kouzelné fixy jsem kupovala, když ho to bavilo, chtěl to pořád brát do metra a tak. I v tom puntíku to dělal rád, vždycky si hned běžel pro pastelku.

Online Karja
44547 příspěvků moje polička 06. března 2024 08:16

Pinot Noir No to je výdaj! Naše děti to milujou, fakt to chtěj furt kupovat a dělat, takže dáš pomalu 70Kč za časopis, ještě to děláš s nima, s pozorností nastavenou na 150%, a u toho se pohádají, ačkoliv už jim kupuji dva časopisy, stejně radíš jim bud blbě, nebo té druhé víc než první, nebo ta jedna to má rovnější, druhá barevnější.... Já ty časopisy vlastně nesnášim, ted se mi podařilo jim nějak vyhnout dělsí dobu:-D. Beru je třeba do čekárny, nebo když jsme chodily na logopedii, aby se zabavila ta mladší. 

Offline Pinot Noir
29826 příspěvků moje polička 06. března 2024 08:39

Karja

Nemáš tak lehké!

Online continuity
42839 příspěvků moje polička 06. března 2024 08:43

Moje děti ty časopisy nedelaly nikdy, ve škole to nemají úplně blbé, tak snad to není zcela nutné. Navíc neuměly, o hrůzo, ani číst než tam šly. Starší uměla nějak nakreslit svoje jméno. 

Offline Pinot Noir
29826 příspěvků moje polička 06. března 2024 08:43

Potrefenáhusa zatím ne, měli jsme jen začít vytleskávat a počítat slabiky, což dřív, než jsem se k tomu odhodlala, začali dělat ve školce, takže mám vyřešeno - Viki teď furt tleská a hlásí počty, jde mu to skvěle. .

Za mě ideální průběh přípravy na logopedii.