Karja sofshelka nestačí?
Vše o těhotenství a dětech
letfenixa Jo, asi už to nemá cenu:-D. Ono u nás je trochu chladněji, ale myslím, že už bude jen a jen líp;-)
Karja L. má softshellku s barančekom, zn.Regatta, vždy ju kúpim z 2.ruky za super cenu.
Karja já jí kupovala off-line
s kartou stála jen 200. Ale taky bych řekla, že už jí moc neužije.
Nemate nekdo prosim tip na tenisky s trochu propracovanejsi podrazkou, aby se v nich dalo jit treba na lehci turu, ale zaroven byly na bezne noseni? Ja letos nechci kupovat pohorky, protoze loni jsme je nevyuzili a syn behal i na horach v teniskach, ale tenisky jsme ted vybrali hodne mestske.
Gatita keen?
Gatita taky bych řekla ty nízké keeny
Tak jsme si pustili tu Bluey a je to vážně skvělý!
Gatita ty jo Decathlon má celkem fajn boty a ještě ségra měla pro děti nějaké North face, a ty vypadaly hodně pěkně...Koupila je i s cedulkou za 70Kc na sekaci..
EvaevaNo naše ji nosí právě docela dost, i do teplejší zimy, když je sluníčko a tak. Offline tu nedám, dostali jsme před Vánoci poukázku na 2.500 do Lidlu na nákupy a já mám pořád ještě tisícovku:DMy to ve měste nemáme a já když tam jedu, já v tom obchodě vůbec neumím nakoupit:D. I těch patnáct set jsem tam utratila nadvakrát, normálně to nešlo, já tam vždycky buď nic nenajdu, nebo se mi to něčím nelíbí ale to myslím jako potraviny i:D
Karja no tak za 70 Kc bych je brala taky:)) Ja koupila na zalando lounge camper tenisky za 700 a prislo mi to jako kup roku. Vypadaji kvalitne, ale podrazka je dost hladka, to by bylo na horach o usta. Jinak je ale prave zvykly chodit v teniskach vzdy a vsude, on by fakt vystacil s jednema botama.
Gatita Tak zkus ten Decathlon. Jj ji se v těch sekacích daří no!
Karja jo, kluci je taky nosí jakmile je tak 5+. Ale už máš skoro duben, to už bude na větrovky ![]()
Gatita u nás jsou ty jediné boty sandály keen
ty nosí od května do října
Gatita reima myslím nějaké má, dokonce i s mwmbránou některé modely.
Karja já kupuju na vinted tenké péřovky ale opravdu peří, ne syntetiku. A mají funkční lyžařskou bundu, péřovku a tenkou větrovku/ nepodšitou sofshellku a podle teploty a počasí tu peřovku nosí buď pod něco nebo jen tak. Takové delší až jakoKabátky
dělá mikk-line, jsou teda syntetické asi ne uplně to co ty myslíš? Na vinted se dají sehnat za pár korun taky...
Gatita a lezete na těch horách nějak po skalách? Já ty camper normálně v Jizerkách nosím i na výlety, mám ty Peu Cami, s tenkou podrážkou s takovýma kolečkama. Na výlety po lese, po nějaký kamenný cestě, po trávě. Ale zas neděláme nějaký adrenalinový věci, normální výlety.
MPLee ty máš na ten vinted fakt kliku. Až potkáš tenkou péřovku 128 za pár korun, chci ji ![]()
žluťásek Tahle oc Cubus za 180,-? teď mám na cestě 3 od téhle značky pro syna.... hledej rocnou v polštině Puch a Pierze ![]()
žluťásek mne sa teraz podarilo kúpiť tú softshellku s barančekom Regatta za 2 €. Plus teda pošta.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články