Já už se z toho fakt pos**u! Mám nejspíš angínu, cítím se jak po srážce s tankem, mandle plné hnisavých ostrůvků. A v pátek vrátili ze školy syna, že se necítí dobře a bolí ho polykat. On teda vypadá jinak zdravě, ale nejí. Měl angínu před měsícem! Nechci další kolo ATB! ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir tlapkam moc.![]()
Pinot Noir propánajána! My jsme u vás v lesoparku a já se rozhlížím, jestli nepotkáme tvoje kamínky. A ty máš jinou zábavu ![]()
Pinot Noir ach nie
je mi vás úprimne ľúto!
Pinot Noir Tlapkám, my jsme se teď z angíny vyhrabali a při představě, že bychom si to střihli v dohledné době znovu mi běhá mráz po zádech.
Tak moje mladší dítě, které těsně před druhými narozeninami používá 13 slov, z nichž některá jsou i srozumitelná, plus několik zvuků zvířátek, po mně dnes ráno zopakovalo slovo č. 14, "doprčic" ![]()
To si z nás asi dělá srandu nebo co?
Pinot Noir držím palce ![]()
Mohučanka no co, ještě potřebuje "kámo" a může do školky! ![]()
Všem děkuji za účast.
. Je mi strašně.
Pinot Noir Tlapkám. Měla jsem loni angínu asi po třiceti letech a bylo to hrozné.
Zítra jdeme se starším na kontrolu se zápalem plic a obávám se, že si dá ještě jeden týden s atb.
Pinot Noir tlapkam moc.![]()
Nemate nekdo prosim tip na tenisky s trochu propracovanejsi podrazkou, aby se v nich dalo jit treba na lehci turu, ale zaroven byly na bezne noseni? Ja letos nechci kupovat pohorky, protoze loni jsme je nevyuzili a syn behal i na horach v teniskach, ale tenisky jsme ted vybrali hodne mestske.
Já bych též doporučila keeny, mají tam ty kompromisní řady.
Pinot Noir Drz se! A k narozeninam preju hlavne zdravi!
Pinot Noir Ach jo, at je to snad virové. To ted měla kamarádka, krk, nepolykala a pak jí to přešlo do virozy, tak držim pěsti, at je zítřejší den lepší!
brrr no vy si to taky užíváte
Pinot Noir achjo!!!![]()
brrr Pinot Noir Lituju vás obě moc a držím pěsti, ať už jste všichni zdraví!!
Já si zrovna stěžovala tchýni, že jsou děti letos nějak extrémně nemocné, ale odvolávám to, jako bych nic neřekla!
continuity Garfie Dík, u nás to není taková hrůza, dítěti v zásadě nic není a doma se nudí. Jenom jsme dneska došli na kontrolu a pan doktor má angínu. Prý máme přijít zítra, tak doufám, že ji nechytneme jako bonus.
brrrkdyž má teď antibiotika, tak angínu do toho nechytí.
U nás je delší absence ve škole za trest vždy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články