Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44552 příspěvků moje polička 19. března 2024 18:18

continuity Jo no, ono se to leckde zvrtne no. My jsme dávali ty nesladkosti, protože u nás se začali dávat sladkosti v takové větší hodnotě a dcera taky chtěla dát něco pořádného. Ted jsme vlastně dávali bonbon a sušené ovoce a jako taky to nevyjde uplně levně:D

Jinak s tím předháněním, dnes jsme byli na vyrábění pro jarmark, jako se laťka dost posouvá, letos tam byly některé věci fakt top uplně, jako vyloženě jak z dekoračních obchodů:D. Sambo měl jít zítra, připravila jsem mu ruzné nápady, naštěstí dítě se mu podařilo přemluvit na jiný program a to ho zachránilo, protože to byl uplně jiný level už i ode mě, to by zítra hodně trpěl:D!

Offline Karja
44552 příspěvků moje polička 19. března 2024 18:20

Evaeva no navíc, chunky:-D. Ne ty minityčinky. Naše si to asi místo do skřínky dá do kapsy, ona mala dost často řvala, tak asi sama přišla na to, jak se tomu vyhnout. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. března 2024 18:23

Karja no já hned první rok zavedla pravidlo, že buď se rozdělí nebo si to sní, až bude mladší spát. On nosil každý den tu náhradu za odpolední svačinu totiž. Teď už to teda není potřeba, už to chápou, že má někdy ten a někdy ten.

Offline continuity
42850 příspěvků moje polička 19. března 2024 18:23

Karja no naštěstí jsem líná jak veš

Offline DruI
5563 příspěvků moje polička 19. března 2024 18:33

Vari Hele, dokud to nevadí dětem, tak bych se na to vykašlala. Až budou vyžadovat, že chtějí na svojí oslavu taky něco donést, tak buď před prázdninama nebo po prázdninách. Dcera takhle nesla čtrnáct dní po narozeninách, protože o narozeninách měla neštovice a moc chtěla ostatním dětem donést bonbonky.

Offline Pinot Noir
29830 příspěvků moje polička 19. března 2024 18:59

Tak mám výsledky z endokrinologie - jako obvykle Viktorovi nic nechybí, všechny hodnoty v normě. On je fakt asi nově vyvinutej druh žijící z extrudovaného zrní. Má teda nižší zásobu železa, takže mám s Floradixem přejít od současného režimu "když si vzpomenu" na dvouměsíční intenzivnější pravidelné podávaní, pak se vrátit ke "když si vzpomenu". Jen teda hormony nevyšly, musím mu zdvojnásobit dávku léku, což s sebou nese za dva měsíce kontrolní odběr.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. března 2024 19:01

Pinot Noir chudák! To bude chtít nějaké ty drogy pro oba, co?

Offline Mohučanka
7355 příspěvků moje polička 19. března 2024 19:15

Poprvé mě trochu naštvala paní učitelka - úkol z prvouky, výroba ručního papíru (podle návodu z internetu, který jsem ani nepochopila ), s poznámkou "bude hodnoceno!". Na to fakt nemám energii, navíc nesouhlasím s úkoly, které jsou pro rodiče. Takže jsem řekla, že paní učitelce napíšu, ale ujal se toho manžel, takže tu známku z prvouky nakonec dostane on...

Offline continuity
42850 příspěvků moje polička 19. března 2024 19:36

Mohučankavítej v klubu. 

Známky z informatiky jsou taky celé rodiny. Tuhle starší zabavila muži počítač, aby nahrála nějaké video z Minecraftu, protože ten její to nedává. Měla jsem chuť napsat do školy, jestli naše školství opravdu počítá s herním počítačem v každé rodině. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. března 2024 19:47

Mohučanka vůbec se ti nedivím, takové věci mají být buď dobrovolné nebo to mají dělat ve škole. Nepřijde mi, že by to upevňovalo učivo probrané ve škole.

Offline Potrefenáhusa
38742 příspěvků moje polička 19. března 2024 19:55

continuity je to fakt úchylný, nosit dárky na svy narozeniny. Já nesouhlasím s tema lizatkama a bombonama, musela bych asi dovalit ty hopiky (kde se to kupuje?)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. března 2024 19:58

Potrefenáhusa naše paní učitelka doporučovala taky hrušky nebo meloun. Malá je někdy v červnu, ne? Doval jahody

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 19. března 2024 19:58

Mohučanka Domácí úkol přece nesmí být hodnocen a pokud je hodnocen, nesmí to ovlivnit známku na vysvědčení. My taky dělali různé pokusy, nejhorší byla fyzika, zapiplanej kuchyňskej teploměr od nějaké sračky mám ještě dneska.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. března 2024 20:05

Kan já myslím, že hodnocený být smí, i když se to nedoporučuje. Ale nesmíš dát pětku, když ho žák nedonese.

Offline Potrefenáhusa
38742 příspěvků moje polička 19. března 2024 20:05

Evaeva jo, poslední cervnovej tejden

jahody jsou super napad (to máme 500,- za lísku...)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. března 2024 20:06

Potrefenáhusa

ze zahrádky samozřejmě 

Offline Mohučanka
7355 příspěvků moje polička 19. března 2024 20:06

Kan

No já na to taky odmítla použít kuchyňský mixér, naštěstí manžel hledal srozumitelnější návod, ve kterém našel, že si na to má pořídit extra mixér a nepoužívat ten, co máme na jídlo.

Ona paní učitelka hodně klade důraz na to, aby se rodiče doma dětem věnovali, příprava penálu, domácí úkoly a tak, zatímco já se snažím dceru naučit, že to je její zodpovědnost. Takže si nemyslím, že by to ovlivňovalo známku, spíš to má ovlivnit trávení společného času s dětmi, a to si teda ošéfuju sama.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. března 2024 20:07

Potrefenáhusa já letos s mladším napekla banánové muffiny, to mi přijde celkem jako kompromis. Ale zase tě to stojí mnohem víc úsilí.

Offline Potrefenáhusa
38742 příspěvků moje polička 19. března 2024 20:14

Evaeva to by mi nevadilo, ale muže se tam nosit doma vyráběny jídlo? 

Offline Myrtila
5306 příspěvků moje polička 19. března 2024 20:15
Reakce na Potrefenáhusa:

continuity je to fakt úchylný, nosit dárky na svy narozeniny. Já nesouhlasím s tema lizatkama a bombonama, musela bych asi dovalit ty hopiky (kde se to kupuje?)

​V hračkářství, mají je i v balení po víc kusech (viděla jsem cca po deseti). U pokladny mívají sklenici, a tam jsou po jednom - to jsem viděla spíš v těch neřetězcových obchodech.