U nás se sešla viróza a růstový bolesti. Mám velkou radost, to nemohu říci.
Vše o těhotenství a dětech
Mám tu nějaké nenošené boty, kterých se potřebuju zbavit. Beda síťované velikost 30, Fare 32, Feelmax lokka 33, a dvakrát nošené Feelmax vuoma 27.

Vím, že se to tu už řešilo, ale nějak se nám ve školce zvrhly dárky, co nosí děti na svoje narozeniny. Postupně to gradovalo, a když to posledně bylo naráz od jednoho dítěte kindervejce, 4 kinder čokoládky, 2 lízátka, 2 pytlíčky gumových medvídků a Kubík, už jsem se ohradila, že mi to přijde moc cukru. No a zafungovalo to, dneska bylo už jen jedno lízátko, ale k tomu bublifuk a docela tlustej bloček omalovánek, takže zase věci v součtu pro těch 25 dětí za několik tisíc. Já jsem sice spokojená, ale zároveň mi tohle soutěžení přijde trochu úchylný a bude těžký na to nenaskočit, dítě má bohužel narozeniny až ke konci školního roku.
Anema u nás se nosí většinou pytlík lízátek nebo těch mini pytlíčků gumídků. Je to teda cukr, ale tvl bublifuk nebo něco dražšího pro každé dítě
půlku ani neznám jménem
Anema Někteří rodiče jsou prostě na palici. Mně stačí to předhánějí na konci školního roku a teď už teda i na začátku. Jít jen s kytkou neexistuje, musíš koupit pokázku, nebo voucher nejmíň za litr.
Anema nějaká inspirace by se hodila, Bublifuk myslím už naše dite taky dostalo a jednou krabičku modeliny ala playdough, ale byla to nejaka lepiva napodobenina úplně k nicemu. Takže jsem to po prvním použití vyhodila
Potrefenáhusa u nás nosí taky zvířátka z 3d tiskárny, ale mně to přijde jako zbytečná tretka (oni si s tím nehrají). Teď dostal mladší pár samolepek, tak to mi přijde fajn.
Potrefenáhusa Já jsem jeden rok nechala vyrobit placky. A tuhle jsem viděla, že ji některé dítě má pořád připnutou na batůžku :) Ale jinak jsem pohodlná a kupuju pytlíčky želatinových medvídků.
Kromě sladkostí u nás frčely samolepky a tetovačky. Ještě byl nafukovací balónek, tužka se zvířátkem, guma ve tvaru zvířátka, ozdobný kolíčky. Jednou jsem jim namalovala kamínky.
Ta samolepka nebo tetovačka mi z toho vychází nejlíp, žádnej cukr, je to malý, spotřebuje se to a není to drahý ![]()
Evaeva a ono je to vždycky bublifuk a ještě něco a něco a něco, co by taky každé stačilo samo o sobě...
Potrefenáhusa loni měla největší úspěch taková ta frkačka na oslavy
žluťásek tetovačky, to je dobrej nápad, to využiju!
Anema hi hi, u nas se nesoutezi, my jsme diskvalifikovani. Vyzvedava totiz tatinek, ktery tyhle spolecenske zvyklosti vubec, ale vubec nekapiruje
. Takze i kdyby dite z satny vyvleklo pytel darku, vubec by si nevsiml, natoz aby to nejak resil. Ma to teda i odvracenou stranku - uz probehl karneval bez masky a jednou jsme prosvihli vylet...
Potrefenáhusa Co třeba hopík?
My jsme na to snad taky nenaskočili, dcera to už teda umí pronést tak, že si toho nevšimneme, nechce se asi dělit se segrou. Takže ted občas, když má dostat odměnu po obědě, tak najednou řekne, joo dobrý, já mám vlastní vytáhne třeba kitkatku? A já říkám, ty jo, kdo koupí 25 kiktkat chunky...ale koukám, že máme ještě poměrně chudé rodiče.D
Ja mam dvojcata srpnova, to je skolka zavrena, ale asi radsi zeptam, jak tam resi letni deti. Je mi trosku blby, ze oni vyfasujou 17 darku krat dva a my nic nikomu nedame.
Odkdy nosí oslavenec dárky ostatním? Teda kromě Ježíška?![]()
Já jsem měla za to, že se nosí bonbony nebo něco k jídlu jako pohoštění. Ale dárky v ceně několika desítek korun?
Evaeva 3D zvířátko z tiskárny už u nás taky proběhlo, a teda, jak se mi při vybalení líbilo, tak syn, i když to jinak už moc nedělá, ho strčil do pusy, rozkousnul, a pak jsme s mužem hodinu hledali jednotlivé kousíčky a skládali to dohromady, abychom zjistili, jestli něco spolknul - naštěstí nespolknul ![]()
U nás se dávají spíš maličkosti typu lízátko + mini balíček gumídků, ale skoro vždycky krásně zabalené v pytlíčku s mašličkou. Už se vidím, jak balím 25 takových minibalíčků
myslím, že až na to dojde, koupím v DM 25 dětských musli tyčinek (takový ten plátek slisovaného ovoce v jedlém papíru) a bude to.
Vari u nás slaví dopředu poslední týden v červnu. Ale u nás se to bere tak, že když donese, má tu "oslavu", jinak nikdo nic neřeší
Karja
kit kat
U nás je nereálné něco zatajit, oni si to rozdají dopoledne, akorát to nesmí hned jíst, dají si to do skříňky. Takže přesně vědí, co tam mají.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články