Karja no muž už mně jednou na dílnách střídal. On radši udělá všechno pro to, abych mohla jít já. Bude hlídat, vařit, nakupovat, cokoliv
Já mám tyhle akce ráda, takže je to win-win.
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa no jenze cekat na testy pri fleku je postup non lege artis. minimalne v cr..
viktorka_od splavu já teda nevím, věřím naší doktorce, za těch 30 let, co k ní chodíme se ještě nespletla, takže když řekne, že to na atb není, budu jí věřit.
notna Jojojo:D
Evaeva no vsak to je v poradku, kdyz ji veris
Mohučanka takovy ukol by me nastval, i kdyz zamer ucitelky chapu. Ony deti o tu spolecnou tvurci praci s rodici dost stoji. a ma pro ne uplne jiny naboj, kdyz je zadana ne rodicem, ale cizi autoritou, ale befelem to rada nemam, v tydnu je to navic s casem vselijake. Ukoly na procviceni bych naopak brala v trochu vyssi mire. Prijde mi, ze to syn nema zazite, coz mi u tech zakladnich veci neprijde dobre. A ukol by udelal, ale trapnou doplnovacku od maminky ani nahodou.
viktorka_od splavu no a kdyz nemas kliste, mas flek a chces cekat na testy? to je taky blby? Vzdyt ted jsme se tu shodly ze ty fleky vypadaj tak ruzne a tak ruzne mizej a nemuzej, ze zjevne to je naprosto nemozny podle toho identifikovat
711990že to neumíme identifikovat my, fakt neznamená, že to nepozná lékař. Borelióza je tady tak častá, že každý praktik to vidí určitě několikrát měsíčně.
Proto mě tak nadzvedl ten komentář, že doktorka se stejně zeptá, co chci ja.
A jestli ty chces čekat, asi si to s nějakým reversem prosadis, ale proč to dělat.
continuity jasny, chapu. Ja jsem z ty diskuze nejak pochopila ze ani doktori si s tim casto nevedi rady.
711990 uplne nevim, na co se vlastne ptas, ale mne osobne vyhovuje, kdyz se s lekarem na dalsim postupu dohodnu, tzn konecne rozhodnuti je na mne. pokud by moje dite melo podezrelou skvrnu pote, co si dalsi clenove rodiny tahali klistata, sla bych to asap konzultovat a mela bych eminentni zajem o lecbu, leda ze by lekarka v tom koznim projevu poznala neco jineho, co ja neznam neb s tim nemam tu zkusenost. proste ma to byt spoluprace.
711990 ja myslim, zes to pochopila dobre continuity to se mylis
mne osobne vyhovuje, kdyz se s lekarem na dalsim postupu dohodnu, tzn konecne rozhodnuti je na mne.
to je zajímavá definice dohody.
viktorka_od splavu to mas pravdu. Ten můj flek prave vypadal jako klasicky zarudnutí po bodnutí hmyzem. Pak už ne
A abych odbocila, starší dite začalo vysirat s oblečením....prave jsem ji musela sundat nový softshellky, protože vydavaj "ten zvuk"
viktorka_od splavu v čem přesně?
Že to praktici neumí řešit? Já nevím, muž má mnohem horší doktorku než já a ta to poznala okamžitě. Ta moje mi krev na borelie nabrala, když mi bylo všelijak, ale nakonec to bylo něco úplně jiného, co mě třeba vůbec nenapadlo.
To samé dětská, prostě to všichni řeší. Pokud si o svém praktikovi myslím, že mě nedokáže správně léčit, je lepší hledat jiného. chápu, že nejsou, ale já už dojížděla za praktikem 40 km. není to úplně praktické, ale pořád lepší než blbej doktor nebo doktor, kterému nevěřím.
Protože se fakt všechno vygooglit nedá. A to si o době myslím, že jsem v goohleni lepší než populační průměr.
continuity ze je to trivialni vec kterou kazdy doktor pozna. tak to rozhodne neni a to neznamena ze mam neco proti doktorum, to znamena, ze casto to probiha dost nestandardne a zpocatku muze byt spousta pochybnosti. tam by to rozhodnuti o lecbe melo byt na pacientovi, protoze on nese odpovednost. dohodou mam na mysli, ze probereme pro a proti a normalne se domluvime, aspon ja to tak u dr. delam, neprijde mi na tom nic divnyho. treba i to, ze mi da recept a ja se pak rozhodnu jestli si ho vyberu, resp ted co jsou elektronicky spis opacne, ze kdyztak zavolam podle toho jak se situace vyvine. stejne to, jestli ten prasek nakonec polknes, je vyhradne na tobe. ja bych teda akorat mlatila po hubach ty kreteny, co si leky vyzvednou (aby se pan doktor nezlobil) a pak zahodi.. a fakt jsou taci
viktorka_od splavu no spis jsem puvodne nevedela, ze s tim testem to trva tak dlouho, rikala jsem si, ze bych proste v kombinaci flek a zadny kliste ani pobyt v prirode asi cekala na test, kdyz by mi to prislo nejaky divny. Ale ne ve smyslu ze bych odmitala antibiotika, spis naopak, kdyz bych mela podezreni lekar by flek odmavnul. Flek+kliste je jasny:) nebo treba v nasem pripade flek+lesni skolka.
Hele, ty dárky ve školce, to je zlo, nemůžete se nějak jako rodiče domluvit, že to dělat nebudete? Nebo idálně aby to zakázala školka!
Já už to řešit nebudu, sladkosti se omezily, tak snad to vydrží. To mi vadilo hodně. A teď si o mně maximálně bude někdo neznámej myslet, že jsem socka, když primeseme jednu věc, to přežiju
.
711990 vyhodnotenie krvi trvalo týždeň, a to mi volala osobne pani doktorka, že áno, má boreliozu.
Potrefenáhusa
Já teď budu muset koupit novou softshellku, přestože ta původní je pořád ještě akorát. Jenže jsou na ní dinosauři, kterých se najednou bojí. Ještě na podzim ji nosila v pohodě ![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články