Anema Naše dítě se aktuálně "bojí" všeho, bojí zdá se vystřídalo "bolí" nedávno ukázalo na čivavu a říká "bojí" (má pochopitelně tendence lítat ke všem psům), chleba už byl taky "bojí" a taky všechno "pláče", dnes ráno plakalo auto. Máme tu dvě knížky o adopci pro nejmenší, v tý jedný na jedný stránce králičí maminka pláče, takže tam aspoň vím, odkud to má, v tý druhý se pláče na každý druhý stránce, tu jsem se zatím kvůli tomu ani neodvážila vytáhnout.
S tím oblečením to čekám každou chvíli, teď jsme ve fázi, že všechno škrtí a je malý (není).
Vše o těhotenství a dětech
Anema Mně to přijde fakt jako mor tady ty školní oslavy a dárečky pro všechny, vždyť to musí přece otravovat všechny! ![]()
Garfie Já začínám vidět výhody červencovýho dítěte. Akorát si nejsem jistá, jestli mu to nebude líto a nebudeme to stejně muset nakonec slavit před koncem školního/školkovýho roku.
Zina Uvidíš, třeba ne. Dcera je na začátku září a taky vlastně nikdy neslavila, doma jsme to oslavili na konci prázdnin a pak už ji to ani nenapadlo.
Potrefenáhusa No já se přiznávám, že si třeba většinu bund nemůžu koupit, protože při pohybu vydávají "ten zvuk" a to už je mi čtyřicet :o)
Garfie ono záleží, jak se to pojme. U nás stačí dovalit něco (pokud tedy chceš). Ano, obvykle je to sladkost, ale malá. Jedno lízátko, čokoláda z bonboniéry, nálepka,... Nikdy jsem neutratila víc, jak dvě stovky pro celou třídu. (No možná ty muffiny stály víc). Naopak si to ale nechá ujít málokteré dítě. Dostanou korunu, sedí na trůnu, od dětí a paní učitelek dostane společné přáníčko,... Je pravda, že u mladšího už taky bylo pár větších dárečků, ale na to jim neskočím![]()
No tvl, hlavně že paní učitelka je ,,povinná,, vytáhnout klíště neprodleně i když to má zakázané, ale s podivným asi flekem si to rozhodnu sama...
DruI jo, já kvůli tomu nechtěla nosit oteplovacky... Akorat pak už ji zbejvaj jenom leginy, kalhoty ani puncochace nosit nechce, tuniky ani saty taky ne....
u bundy prudí taky a to jsem koupila identickou, co nosi poslední skoro dva roky...
Potrefenáhusa u nás by zabralo, že v legínách si nemůžou venku sedat (čti válet se všude).
Evaeva to jsem zkusila taky, takže dneska prisla na hřiště, sáhla na klouzacku a rekla, ze je sucha, ať ji sundam kalhoty
Potrefenáhusa no ale písek není, že jo. U nás by fakt stačilo jedno odpoledne mého "ale tady si nemůžeš sedat". Nicméně chápu, že to nebude fungovat všude.
Evaeva já ji na pisek poustim asi v čemkoliv, když není mokro, teď to má stejně všechno prodreny na kolenou ze zatezovyho koberce ve školce, během 14 dnů ruply snad sestery
Potrefenáhusa No jo, nová bunda zní ale úplně jinak než už trochu nošená! :o) Ale tebe teda lituju, to oblečení je boj.
Ad borelioza. Nepamatuju si ani flek, ani klíště, přišlo se na ni náhodou někdy v zimě...
DruI no já jsem nerikala, ze je nová, vyměnila jsem kus za kus, ale celou zimu ji nenosila
Nemáte náhodou někdo typ na nějakou hezkou knížku, která by šestiletému dítěti pomohla pochopit jak lépe zpracovávat svoje emoce?
Anema alebo sa dieťa rozhodne, že nemá rado zelenú farbu, zo dňa na deň ![]()
letfenixa to je taky dobrý. Byl aspoň zelený nějaký významný kus oblečení, třeba zimní bunda, aby to stálo za to?![]()
![]()
DruI sem s ní! Akorát se obávám, že koupě knihy o silných emocích vyvolá silné emoce
Měla jsem vybrané Já a pan Hněv a Já a pan Strach, ale právě nevím, jestli je to dobrý nápad.
Anema po odmietnuti obľúbenej ružovej a fialovej ako nasledok škôlky a negovani tmavých farieb, som začala nakupovať zelené, žlté a oranžové veci. Ano, napr bunda ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články