Šárka děkuje za gratulace. Naučila jsem ji ukázat dva prsty a říct dva na otázku, kolik jí je ![]()
A včera večeřela dílek čokoládové bábovky s mascarpone, rohlík s lovečákem a papriku s okurkem. K tomu hrníček mléka.
Šárka děkuje za gratulace. Naučila jsem ji ukázat dva prsty a říct dva na otázku, kolik jí je ![]()
A včera večeřela dílek čokoládové bábovky s mascarpone, rohlík s lovečákem a papriku s okurkem. K tomu hrníček mléka.
žluťásek to zni rozumne. Mivame dobre snidane o vikendu, ale pres tyden jedou bud corn flakes s mlekem (ok, to aspon neni sladke), nebo ty cini minis. Trefila jsi to presne, i znacku:) To je zaruka, ze se rychle a bez reci nasnidaji. Syn byva nektere dny ve skole dlouho do odpoledne, tak mu davam velkou svacinu, ktera obsahuje housku s necim, ovoce, zeleninu a buchtu (vetsinou nejakou domaci) nebo kdyz nestiham, tak tatranku. No nemusim ti rikat, ze jedina polozka, ktera je zkonzumovana spolehlive, je ta sladka. Zbytek vetsinou prinese zpet, a to mu nedavam veci, co nema rad.
Gatita mně se osvědčilo to pečivo krájet na menší kousky. Třeba toust ne jen na půlky, ale i čtvrtiny, malý trojúhelníčky. Nebo z chleba udělám proužky. Housku minimálně napůl, i na třetiny. Ty nakousany věci už nelakaji k dojedeni, když má menší kousky, dá si to postupně a pořád to nevypadá hnusně.
Dělám to tak i ven na svačinu odpoledne. Částečně i teda že to sežerou další děti, aby se mohl rozdělit ![]()
Nemyslím, že dělám nějaký extra super svačiny, oči nemáme, haha. Ale čerstvej chlebik na kousky s lučinou, se šunkou, hodně náplně aby to nebylo suchý. Dojídá to většinou ještě odpoledne, když nemá kroužek tak i doma. Vytáhne krabičku z aktovky, vezme čtyřlístek na gauč a svačí u toho :-))
Ty jo, nemáte někdo takový zaplétač bavlnek, co udělá takový ten velý obavlnkovaný pramínek vlasů? Slíbila jsem to dětem, má to sestřenice, už to ale není nikde k sehnání, u dalších produktů na netu si nejsem jistá, zda to dělá ten výsledek:-/
Potrefenáhusařekla bych, že tousty a okurky to neudělají. Jogurt tam ale nedáš. Ale celkově jsem s ní byla spokojená.
jogurt mě jeste nenapadlo sebou nosit na hřiště nebo na vejlet, na to ta krabička není, ale ven z ni nic nevytece (třeba tekutejsi oběd do práce)
Potrefenáhusa jo, to já taky netahám, spíš jsem to brala v porovnání k těm b-boxum.
Evaeva já ten B-box ještě asi casem koupím, ten střední, máme dětskou termosku a jsem s ni spokojena
Potrefenáhusa já jsem houby svačinář, ale právě nevím, jestli nebude syn něco potřebovat do školy. Jinak si vystačíme s krabičkami, co máme. Nevím, jestli je lepší jedna velká nebo tři menší.
žluťásek který to müsli kupuješ? Díky
My máme stohy krabiciek, by som kúpila čokoľvek, aby to dieťa jedlo
zo začiatku ešte nosil ku kaizerke aj ovocný špízik, ale už nie. A keď potrebuje aj desiatu, aj olovrant, má to v 2 krabickach, malých.
Tabea já bez cukru kupuju Emco
TabeaEmco, se sušenými jahodami
Tabea já si míchám vlastní müsli od mixit. U nás je to těžké se snídaní, dlouho byl problém do dcery nějaké jídlo ráno dostat. Pečivo nebo namazaný chleba jí jenom zřídka a jen k večeři, naštěstí si v poslední době oblíbila to konkrétní müsli s jogurtem, což střídá s vaflemi s medem a jogurtem. Naštěstí školní oběd jí s chutí, a zeleninu k svačině/večeři taky, stejně jako jablka nebo hrušky.
Tabea jen podotykam, ze to jejich "bez cukru" obsahuje hodne cekankovy nebo repny vlakniny (protu sladkou chut) a ta muze nekoho hodne nadymat v tomhle mnozstvi.
Tabea ale pozor, Emco dělá různé musli, bez cukru jsou jedny s jahodami a jedny s čokoládou.
711990 jo, je to cekankova vlaknina inulin a ja to treba nemuzu, mam pocit, ze me to roztrhne
baltik ja taky a zjistila sem to s timhle müsli. A teda bylo to velmi intenzivni odpoledne
a pak si to dal sambo a chudak myslel ze ma nejakou strevni prihodu![]()
711990 presne, pak jsem to googlila, a i jsem psala do emca, proc to nenapisou na obal, a tvarili se, ze se to prakticky nestava :)
baltik no uplne presnej scenar! Pak jsem se koukala na slozeni a vzpomnela jsem si, ze jsem to o ty vlaknine cetla na IG u ty vyzivovy pani a docvaklo mi to. Ale vyhodila jsem ten pytel, dobrovolne bych si znova nedala.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.