Evaeva díky! Teď na to koukám. My jsme zatím měli asi jen ty obyč. Ty bez cukru budou ty značený "super granola"
Vše o těhotenství a dětech
711990 teď mám chuť to otestovat. ![]()
Jedno dítě je prdlavka pořád, tak aby nám pak neuletělo. ![]()
711990 presne, pak jsem to googlila, a i jsem psala do emca, proc to nenapisou na obal, a tvarili se, ze se to prakticky nestava :)
Ty jo, přitom před tím výživáři varují, že ta má často tenhle efekt, tak jak nestává? To jsou šmejdi.
Tu čekanku je asi fakt potřeba vyzkoušet, jedno dítě si to dává na lívance v množství větším než malém a mě to taky nevadí.
Tabea u nás se jmenují super musli bez přídaného cukru, a jsou to ony. Akorát tady prodávají jen dvě příchutě.
711990 taková škoda
Nám to nic nezpůsobuje nikomu
711990 teď jsem koukla na obal a dělají různé šarže (čekanka, řepa, kukuřice). My máme jedny čekankové a jedny řepné, tak to budu pozorovat.
711990 někde jsem četla, že si jde postupně zvyknout. Otázka je, jestli to chce člověk zkoušet... ![]()
Tabea my to jíme furt a taky nám nikomu nic není. A nebo zkusit sypané, tam je cukru taky relativně málo
https://emco.cz/eshop/kategorie/produkty/mysli/sypane/
a
711990 u nás se tatínek pořád cpe susenkama Emco bez cukru, takže chlapeček taky občas dostane a už je asi zvyklej ![]()
711990 tyjo a kolik toho najednou sníš? My je kupujeme dlouho a opakovaně, já mám autistickou snídani už několik let - každý všední den jogurt/tvaroh a tyhle musli nebo teda vyjímečně si koupím od mixit nebo bigboy proteinovou granolu. Ale protože mi to užírají děti, tak kupuju spíš to Emco a nikdo nic. Ale na porci mám 30-40g... ![]()
711990 já si akorát všimla, že to jahodové dýl trávím nebo jak to říct. Prostě si ho nedávám k snídani, když jdu dopoledne cvičit.
Sníh prý nebyl nic moc, ale fotky mají jak z katalogu. Tak zase za rok.

Jako řeknu vám, že po tehle příspěvcích mě teda na müsli přešla chuť na hodně dlouho. Po škvarcich jste nikdo určitě nadmutej nebyl co?
711990 prosím tě, kterou výživovou paní na IG máš na mysli? Potřebovala bych osvětu.
Mohučanka Karolína Four o tom psala. Její projev je pro mě dost nesnesitelnej, ale informace dává dobrý :-))
Mohučanka myslela sem tu Karolinu Four, nemohla sem ji prijit na jmeno, poslouchat se fakt neda:D ale pise fakt pricetne!
Mohučanka A videa má obvykle s titulky ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články