Karja my jsme dali včera taky krásnej výlet, lesem podél potoka, několikrát jsme ho brodili a jednou se i pořádně vykoupali. Syn z toho byl úplně odvařený, koupačka v dubnu ![]()

Karja my jsme dali včera taky krásnej výlet, lesem podél potoka, několikrát jsme ho brodili a jednou se i pořádně vykoupali. Syn z toho byl úplně odvařený, koupačka v dubnu ![]()

žluťásek Jj, bylo obrovský teplo i nás
Potrefenáhusa Lukáško má také turistické nohavice, čo sa dá odzipsovat dolná časť. Tento rok ich bude nosiť 3.rok, a myslím, že tak 5 rokov ich ešte ponosi ![]()
Dítě si vyrobilo motivační tričko na přijímačky. S nápisem: "Kladno je taky cesta". ![]()
Kladno je její třetí škola v pořadí, více méně záchranná síť.
Dneska se děti porvaly o to, kdo zamete terasu, normálně každá měla koště, ale asi si překážely nebo nevím..Najednou slyslim ,,holky,co to tam děláte? Můžete se uklidnit prosim, to se nedá poslouchat!,,. Bydlíme vedle šestiletých dvojčat. No a mám to bez prace, teď to budu delegovat vedle. (Jo to křičela ta dvojčata, ne jejich máma:D)
Lukáško len tak zjedol polovicu veľkého jablka ![]()
continuity moc drzim palce, verim, ze da prvni volbu! Kdy to dela?
mužu tady? dvakrát bouchnout hlavou do stolu? Moje dcera je v konspiračních teoriích jedné matky ze školky, sere mě to hrozně, hrozně. Bez jediného pádného či nepádného argumentu, že by třeba to její dítě něco řeklo, co jí dělá či nedělá, něco hnusného řekla, nic. Prostě jen na základě nějakých dojmů, který jsou poměrně za hranici logiky. Když jí řeknu, at situaci tedy řeší s učitelkou, tak to zase není třeba, to už nějak dochodí.
Karja Omg, klidně i třikrát!! To je fakt na palici.
continuity Půjde v něm na přijímačky?
Držím pěsti!!!
Karja to je ta matka, co s tebou chtela neco resit? mne se udekalo blbe jen jsem to cetla![]()
Karja dotyčné matce bych sdělila, že její konspirační teorie nehodlám řešit a pustila bych to z hlavy. Neotravuj si tím život.
Karja
už bych to s ní vůbec neřešila, jedině před učitelkou. Do školy spolu nepůjdou?
moorajá ji taky docela věřím. V pátek a v pondělí.
Ve čtvrtek ještě krajské kolo fyzikální olympiády. Někdy bych chtěla potkat toho, kdo vymýšlí ty termíny. Většina postupujících je z gymplů, takže se jich to netýká, ale přeci jen.
Evaeva Právě že pujdou, jinak bych to řešila jinak. Je to malá škola, chci udržet nějakou uroven vztahů kvuli dceři, navíc ona má tu její dceru ráda. viktorka_od splavu Jo hele poprvé jsem ji poskytla nápomoc, nenápadně se zeptala dcery, jak to chodí ve školce, tím jsem zjistila, že asi se tam zřejmě něco děje, ale ona absolutně nehraje žádnou aktivní roli, to ta matka sice uznala, byla jako ráda, za postřehy, co neměla, jenže vyřčené zustalo už vyřčené, to už si prostě pamatuješ, plus přišly na řadu alespon argumenty, jak k té situaci moje dcera nepřímo přispěla, ale kravinama, že se kamarádily moc, pak že upřednostnovala svoji sestřenici, jiné děti, prostě uplně normální dětské věci pak co se stalo a nestalo pomalu před dvěma rokama, ale jako nesouvisející uplně věci....
Raduza Jo, přesně tak to vidím, bohužel kvuli té škole to nejde, ted se budu snažit to nějak odfiltrovat jako od sebe, jak se to dělá...? nějaké typy viktorka_od splavu ala podcast?:-D
Karja omg, říkala jsem si, co to bude. To je ta stejná máma, která nechtěla, aby holky spolu seděly? Ta má asi fakt nějaký problém.
Pinot NoirAno, přesně tak. Ono to nakonec je kvuli tomu, že ta holčička byla špatná, že ta naše se s ní už moc nekamarádí, ale nějak to doma přebrali, že jako asi aktivně se s ní nekamarádí, naschvál a ještě k tomu ponouká celou skupinu, která ji kvuli tomu odmítá a je outsiderem. Tak to jsem doma prošetřila a to odvolala, ale aspon začala meldovat ten nepřímý vliv...ale ty argumenty a ta obvinění, jako hnusné a nelogické.
Karja A to, že je holčička outsider jsi použila ty, nebo ta její máma?
Kan Hele mě by to nenapadlo, vůbec jsem něměla o té situaci ani tušení, to říkala ta matka, že je dítě zcela mimo nějakou konkrétní skupinu.
Karja to by ale měli řešit učitelky. Dovedu si představit, že ta matka je z toho zoufalá, navíc se klidně může stát, že se problém přelije do školy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.