Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline žluťásek
8848 příspěvků moje polička 08. dubna 2024 15:54

Karja my jsme dali včera taky krásnej výlet, lesem podél potoka, několikrát jsme ho brodili a jednou se i pořádně vykoupali. Syn z toho byl úplně odvařený, koupačka v dubnu

Offline Karja
44561 příspěvků moje polička 08. dubna 2024 16:50

žluťásek Jj, bylo obrovský teplo i nás

Offline letfenixa
10850 příspěvků moje polička 08. dubna 2024 19:04

Potrefenáhusa Lukáško má také turistické nohavice, čo sa dá odzipsovat dolná časť. Tento rok ich bude nosiť 3.rok, a myslím, že tak 5 rokov ich ešte ponosi

Offline continuity
42858 příspěvků moje polička 08. dubna 2024 20:56

Dítě si vyrobilo motivační tričko na přijímačky. S nápisem: "Kladno je taky cesta".

Kladno je její třetí škola v pořadí, více méně záchranná síť. 

Offline Karja
44561 příspěvků moje polička 08. dubna 2024 21:36

Dneska se děti porvaly o to, kdo zamete terasu, normálně každá měla koště, ale asi si překážely nebo nevím..Najednou slyslim ,,holky,co to tam děláte? Můžete se uklidnit prosim, to se nedá poslouchat!,,. Bydlíme vedle šestiletých dvojčat. No a mám to bez prace, teď to budu delegovat vedle. (Jo to křičela ta dvojčata, ne jejich máma:D)

Offline letfenixa
10850 příspěvků moje polička 08. dubna 2024 21:51

Lukáško len tak zjedol polovicu veľkého jablka

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 08. dubna 2024 22:48

continuity moc drzim palce, verim, ze da prvni volbu! Kdy to dela?

Offline Karja
44561 příspěvků moje polička 08. dubna 2024 23:26

mužu tady? dvakrát bouchnout hlavou do stolu? Moje dcera je v konspiračních teoriích jedné matky ze školky, sere mě to hrozně, hrozně. Bez jediného pádného či nepádného argumentu, že by třeba to její dítě něco řeklo, co jí dělá či nedělá, něco hnusného řekla, nic. Prostě jen na základě nějakých dojmů, který jsou poměrně za hranici logiky. Když jí řeknu, at situaci tedy řeší s učitelkou, tak to zase není třeba, to už nějak dochodí. 

Offline letfenixa
10850 příspěvků moje polička 09. dubna 2024 06:30
Offline Garfie
28494 příspěvků moje polička 09. dubna 2024 06:41

Karja Omg, klidně i třikrát!! To je fakt na palici. 

continuity Půjde v něm na přijímačky? Držím pěsti!!! 

Offline viktorka_od splavu
49237 příspěvků moje polička 09. dubna 2024 06:45

Karja to je ta matka, co s tebou chtela neco resit? mne se udekalo blbe jen jsem to cetla

Offline Raduza
příspěvků moje polička 09. dubna 2024 06:53

Karja dotyčné matce bych sdělila,  že její konspirační teorie nehodlám řešit a pustila bych to z hlavy. Neotravuj si tím život. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. dubna 2024 06:59

Karja už bych to s ní vůbec neřešila, jedině před učitelkou. Do školy spolu nepůjdou?

Offline continuity
42858 příspěvků moje polička 09. dubna 2024 07:25

moorajá ji taky docela věřím. V pátek a v pondělí. 

Ve čtvrtek ještě krajské kolo fyzikální olympiády. Někdy bych chtěla potkat toho, kdo vymýšlí ty termíny. Většina postupujících je z gymplů, takže se jich to netýká, ale přeci jen. 

Offline Karja
44561 příspěvků moje polička 09. dubna 2024 07:31

Evaeva Právě že pujdou, jinak bych to řešila jinak. Je to malá škola, chci udržet nějakou uroven vztahů kvuli dceři, navíc ona má tu její dceru ráda. viktorka_od splavu Jo hele poprvé jsem ji poskytla nápomoc, nenápadně se zeptala dcery, jak to chodí ve školce, tím jsem zjistila, že asi se tam zřejmě něco děje, ale ona absolutně nehraje žádnou aktivní roli, to ta matka sice uznala, byla jako ráda, za postřehy, co neměla, jenže vyřčené zustalo už vyřčené, to už si prostě pamatuješ, plus přišly na řadu alespon argumenty, jak k té situaci moje dcera nepřímo přispěla, ale kravinama, že se kamarádily moc, pak že upřednostnovala svoji sestřenici, jiné děti, prostě uplně normální dětské věci pak co se stalo a nestalo pomalu před dvěma rokama, ale jako nesouvisející uplně věci....

Raduza Jo, přesně tak to vidím, bohužel kvuli té škole to nejde, ted se budu snažit to nějak odfiltrovat jako od sebe, jak se to dělá...? nějaké typy viktorka_od splavu ala podcast?:-D

Offline Pinot Noir
29832 příspěvků moje polička 09. dubna 2024 07:35

Karja omg, říkala jsem si, co to bude. To je ta stejná máma, která nechtěla, aby holky spolu seděly? Ta má asi fakt nějaký problém. 

Offline Karja
44561 příspěvků moje polička 09. dubna 2024 07:44

Pinot NoirAno, přesně tak. Ono to nakonec je kvuli tomu, že ta holčička byla špatná, že ta naše se s ní už moc nekamarádí, ale nějak to doma přebrali, že jako asi aktivně se s ní nekamarádí, naschvál a ještě k tomu ponouká celou skupinu, která ji kvuli tomu odmítá a je outsiderem. Tak to jsem doma prošetřila a to odvolala, ale aspon začala meldovat ten nepřímý vliv...ale ty argumenty a ta obvinění, jako hnusné a nelogické. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 09. dubna 2024 07:50

Karja A to, že je holčička outsider jsi použila ty, nebo ta její máma?

Offline Karja
44561 příspěvků moje polička 09. dubna 2024 07:53

Kan Hele mě by to nenapadlo, vůbec jsem něměla o té situaci ani tušení, to říkala ta matka, že je dítě zcela mimo nějakou konkrétní skupinu. 

Offline continuity
42858 příspěvků moje polička 09. dubna 2024 08:08

Karja to by ale měli řešit učitelky. Dovedu si představit, že ta matka je z toho zoufalá, navíc se klidně může stát, že se problém přelije do školy.