Kokoska Je, to je úplně jedno, ono to nakonec vyjde, že jde každá zvlášť;-). Jako rozutečou znamená i každá jedna sama;-)
Vše o těhotenství a dětech
Ale nebojte, na zítra mám jiné téma, mám avizovanou schůzku od maminky ze školky, na téma, kdo s kým ka a neka. No a vidíte, proč to nevolá ten táta mymu muži, zase ženský spolu! Už včera jem měla zprávu, zda můžeme spolu něco v pátek dopoledne vyřešit, tak na dvacet minut, v pracovní den....no výborný:D
Karja koukám, že kluci mně ušetřili věcí ![]()
![]()
Garfie ty si to napísala presne, ako to chápem:"Přijde mi, že o tom prostě hodně přemýšlíte, snažíte se udělat to nejlepší (to jako asi každý, ale vy tak nějak "cíleně" nebo jak to říct). Myslím to v dobrém, já to hrozně obdivuju" notna
Tak ako mi to v škole funguje, mi to doma nie. Zas ale ped.prax mám 20 rokov, rodicovsku necelých 8 a v škole je to stále rovnaký vek, 10-15.
A teraz v Tatrách sa tá mentálna záťaž na mme ukázala úplne, muža vôbec netrápi, ako vychystam dieťa.
Plážová sezóna zahájena ![]()

Zeptam se tady - mate prosim nekdo po ruce fotku dortu "kocicka", jak se to vykrajovalo z jednoho korpusu? Zaboha to nemuzu najit. Karja ? Dekuju!
Kokoska je to na Instagramu, zkusím ti udělat PrintScreen
Evaeva staci odkaz, jestli to jde
Kokoskahrozně blbě se to hledá:( doma ti to nakreslím, je to jednoduché
Evaeva moc dekuju! Ja si to tak matne pamatuju, ale radsi bych to mela potvrzene :)
Robíme úlohy a na minútu práce pripadá 5 minút kecania ![]()
Kokoska není zač ![]()
Garfie letfenixa Vychovávat a mít děti mimochodem je moc hezký obrat, to si zapamatuju. Jen mě k tomu napadá, že to yb se asi líbilo většině, ale ne každý má ten dar a ne každý má na to správný typ dítěte. A podle mě vědecky k tomu začne člověk často přistupovat tehdy, když takový ty intuitivní metody selhávají, aspoň u mě to tak třeba je.
Vcera jsem se tu ptala na kocici dort, tak dneska vysledek

Jako živá!
Zina Já i třeba ty poznatky nebo vědomosti o výchově mám, ale nejsem schopná je aplikovat. ![]()
Nevím, jestli by to jiné dítě změnilo, spíš by tady vládl ještě větší chaos. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články