Mulen Já nevím, jak máš starou dceru, ale kluci to zas řeší "co čumíš ty kreténe", podle mě je hrozný obojí.
Vše o těhotenství a dětech
Karja 9 let. No o je taky hrozný. Dcera říká, že spolužáci jsou sprosí dost a dokonce její kamarádka prý udělala sprostý gesto na její druhou kamarádku. Do toho se holky pomlouvaí na whatsupový skupině. No těžký to mají! Měla jsem s tím mbilem počkat...
Mulen kdyby ho neměla, baví se o ní ještě víc. Hele jako kluci jsou sprostí hrozně, synovec, řekla bych, že je v pohodě, ale nosí za to poznámky neustále. Holky na budou jen malinko lépe,myslím, že ty vulgarity nepoužívají pro utvrzení pozice ve skupině nebo jak to říct a taky podle mě umí krotit, kdy a před kým to použít. Jakože i synovec má kamarády hrozné lumpy, jenže oni prostě vědí, že ty lumpárny na půdě školy a s učitelem za zády nejsou dobrej nápad, to si ten náš neumí přebrat.
Karja teď jsem seděla v autobusu před dvěma tak devítiletými dětmi, sprostí jak dlaždiči, furt kámo, kámo, tak jsem myslela, že jsou to kluci, ale pak jsem zjistila, že kluk a holka. Holky slyšívám mluvit třeba na zastávce strašlivě sprostě, moc si nedělej iluze. ![]()
Pinot Noir Karja bylo to tu vždycky nebo se nám rozmohl takový nešvar?
Mým oběma děckám to vadí (9 a 17) a věřím, že jim to vadí i před kamarádama
. Vždyť i já jsem doma sprostčí než můj syn ( když se mi něco nepodaří), on je v tomhle jak Mirek Dušín, ten co nikdy neřekl sprostého slova!
Rosťa si koupil úplně tu samou letní čepici, co nosil předešlé dva roky a teď ji nosí Šárka. Pokoušela jsem se hi přesvědčit na jiný potisk, letadla, autíčka, zvířata... ale nedal se. Myslím, že si s tím v létě užijeme spoustu zábavy!
Pinot Noir No to je přesně vono, a ve škole jsou už slušný.-D. Holky jsou vychcaný.
Mulen No podlě mě se s tim narodíš:D
Karja je to možný. Ale můžeš se pokazit. Třeba já se v tomhle dost pokazila ![]()
dzizisketa užijete ![]()
dzizisketa my už naštěstí dospěli do stavu, kdy jsou všechny čepice všech
Mulenjá doma sprostá nejsem (muz občas ano, hlavně u her) a mladší dítě nadává jak dlaždič a muži to vyčítá. ![]()
Ale pokud jim za něco vážně domlouvam,tak je to praseni češtiny angličtinou. novotvary jako flexit projdou, ale jak na mě vytáhnou literally tak se neznám a jdou klečet na hrách.
continuity
ty slovíčka z angličtiny. Dcera občas řekne, že je něco "kjúty"
continuity nejhorší je, že to občas vytáhne i šestiletý syn.
Mulen tak jako počeštěný anglicizmus, který se nějak vejde do gramatické stavby věty, mi nevadí, ale ty náhodně anglické vsuvky jsou strašné, strašné.
continuity ja musim rict, ze jak uz nemam doma decka a v anglictine nekomunikuju, tak nektery uzivatelkam tady kolikrat vubec nerozumim(a nejsou to ty zijici v zahranici![]()
viktorka_od splavujá anglicky umím vcelku solidně bych řekla, ale než to někde na x luštit, co tím chtěl básník říct... Radši ty příspěvky přeskakuji.
Jestli tohle je cílem jejich komunikace, tak prosím. Můj ne.
viktorka_od splavu jojo, teď jsem se musela podívat, co znamená Literally ![]()
Děti nasávají tu angličtinu od mimin, Adéle budou v létě 3, učí se barvy a růžová je zásadně pink a nejede přes to vlak.
Kokoska literally je hlavně nová slovní vycpávka.
Kolikrát v normální mluvě potřebuješ použít doslova? Z některých lidí má člověk pocit, že pokud to tam nějak nenacpou, tak se příspěvek nepočítá.
To už jsem radši za to: vole, ty vole.
Kokoska malé děti si prý vybírají, co se jim říká lépe, a to pak používají. V souboji pink x růžová je vítěz jasný ![]()
continuity A jěště mě dostávají doslovné překlady anglických obratů. To mi takhle synovec při parkování řekl, budeme se tam vejít, místo vejdeme se tam a já málem nezaparkovala, jak jsem z toho vyjádření byla v šoku. A nejhorší je, že on vůbec nechápal, co mi na tom přijde divného, takhle se to přece normálně říká, ne?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články