Evaeva Mně to přijde jako docela pohodový spaní, pardon
a blackouty (
) máme.
Vše o těhotenství a dětech
Myrtila chápu. Ale ještě před třemi týdny spal o několik hodin víc. Ani on teda nevypadá v pohodě, ale nejsem úplně schopná odhalit jestli je to povaha/vývojová fáze nebo únava
Evaeva Snad se to zase srovná. Synovi rozhodilo spánek skoro cokoli, takže pár takových období, kdy vlastně spal míň, než by potřeboval, jsme měli taky. Pak vždycky něco někam jakoby docvaklo (naučil se nový pohyb, ubyl jeden denní spánek, zvykl si na delší a slunečnější dny a tak) a zase se to srovnalo.
Myrtila doufám. Je fakt, že teď plně zařadil otáčení, to by mohlo být ono. Ještě si hodně slibuju od přesunu denních spánků z kočárku do postele, ale zatím to nevypadá.
Evaeva Třeba si prostě jede po svým, jinak než starší bratři ![]()
Pinot Noir to je herní hantýrka, tam to jinak nejde ![]()
Myrtila je určitě nejhorší spáč, ale rámcově to má hodně podobné.
continuity ja nesnasim, kdyz rikaji definitivne v tom anglickem vyznamu, prestoze u nas je ten vyznam jiny
baltik přesně! Syn ještě rád používá reálně ve smyslu ve skutečnosti.
S reálně je na tom v šesti letech obdobně jako půlka mladých na sítích.
Mě hrozně baví ty diskuze, když dotčeny expert vysvětlí, že může mluvit jak chce a boomeri ať se z toho třeba po...
Já jsem vždy měla za to,že řeč je nástroj porozumění a je v mém zájmu mluvit tak, aby bylo mému sdělení pokud možno rozumět. Pak mě z toho probrala lektorka, která mi řekla, že politici mají speciální tréningy na to, aby dlouho uměli mluvit o ničem. No tak teď máme třetí skupinu, které je úplně jedno,že jim část lidí nerozumí, potřebuji jen plkat.
baltik Jezis, to ale pouziva znamy a je mu 50! Vzdycky se drzim, abych neprotocila oci
Evaeva Soucitim, u nas se taky ranni dospavacky do osmi vytratily
Pres den si dava vetsinou 30 minut a max. jeden delsi spanek, takze uspavam xkrat, kdyz vydrzi taky kolem 2 h... V noci to ale jde, tak nic nerikam
A po rocich se starsim, co vstaval klidne 4:30, si gratuluju za cokoliv
Suya já musím přiznat, že ty noci nejsou špatné. Budí se co dvě tři hodiny, nakojí se a spí. Ale hrozně nepravidelně, kluci byli jak hodinky a vstávali teda jen třikrát za noc. Mně namlsali ![]()
Evaeva U nas podobne :) Pravidelny buzeni je ale fajn, to neznam ani od jednoho
Suya starší měl fakt přesnost snad na dvacet minut, celou dobu kojení, akorát ta kojení ubíral. Mladší se budil třeba plus mínus půl hodiny, obojí bylo super. Mimino spí někdy čtyři hodiny v kuse (i pět už se stalo), pak se vzbudí třikrát po hodině, pak spí zase dvě hodiny,...ale abych mu nekřivdila, už se to dost zlepšilo. Velký naděje si vkládám do příkrmů, tak aby nebyly marné ![]()
Myrtila ne každá pravidelnost se cení ![]()
notna jak jste ready na zítra?
Já dnes vyrazila koupit kružítko, ani jsem se neptala. A dobře jsem udělala: "ono celkem funguje, když se člověk trochu snaží"
Za dobu, kým začal malý prespavat noc, bola len jedna jedina dokonalá noc. Zobudil sa o 3 ráno, nakojil sa a spal do 7. To mal asi 7 mesiacov.
Suya Evaeva Tak musím synovi aspoň něco uznat, v noci se budil úplně pravidelně, co 60-90 minut
ježiš, tohle jsem už milosrdně vypustila
Presne
a pres den velmi pravidelne dvacetiminutove spanky. Nejdriv tri, pozdeji dva. Az ve dvou letech dala aspon dve hodiny spanku v kuse ![]()
Mě tenhle týden poslala do kolen vychovatelka v družině, shodou okolnosti Slovenka, když se zeptala matky čtyřtýdenního sourozence jedné holčičky, jestli už mimino spí celou noc v kuse. Matka dost vytřeštila oči. ![]()
Znáte někdo takovej případ?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články