Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Myrtila
5309 příspěvků moje polička 11. dubna 2024 14:40

Evaeva Mně to přijde jako docela pohodový spaní, pardon a blackouty () máme. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. dubna 2024 14:49

Myrtila chápu. Ale ještě před třemi týdny spal o několik hodin víc. Ani on teda nevypadá v pohodě, ale nejsem úplně schopná odhalit jestli je to povaha/vývojová fáze nebo únava 

Offline Myrtila
5309 příspěvků moje polička 11. dubna 2024 15:00

Evaeva Snad se to zase srovná. Synovi rozhodilo spánek skoro cokoli, takže pár takových období, kdy vlastně spal míň, než by potřeboval, jsme měli taky. Pak vždycky něco někam jakoby docvaklo (naučil se nový pohyb, ubyl jeden denní spánek, zvykl si na delší a slunečnější dny a tak) a zase se to srovnalo. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. dubna 2024 15:09

Myrtila doufám. Je fakt, že teď plně zařadil otáčení, to by mohlo být ono. Ještě si hodně slibuju od přesunu denních spánků z kočárku do postele, ale zatím to nevypadá.

Offline Myrtila
5309 příspěvků moje polička 11. dubna 2024 15:12

Evaeva Třeba si prostě jede po svým, jinak než starší bratři

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 11. dubna 2024 15:15

Pinot Noir to je herní hantýrka, tam to jinak nejde  

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. dubna 2024 15:16

Myrtila je určitě nejhorší spáč, ale rámcově to má hodně podobné.

Offline baltik
4969 příspěvků moje polička 11. dubna 2024 15:21

continuity ja nesnasim, kdyz rikaji definitivne v tom anglickem vyznamu, prestoze u nas je ten vyznam jiny

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. dubna 2024 15:30

baltik přesně! Syn ještě rád používá reálně ve smyslu ve skutečnosti. 

Offline continuity
42858 příspěvků moje polička 11. dubna 2024 16:49

Evaeva

S reálně je na tom v šesti letech obdobně jako půlka mladých na sítích. 

Mě hrozně baví ty diskuze, když dotčeny expert vysvětlí, že může mluvit jak chce a boomeri ať se z toho třeba po...

Já jsem vždy měla za to,že řeč je nástroj porozumění a je v mém zájmu mluvit tak, aby bylo mému sdělení pokud možno rozumět. Pak mě z toho probrala lektorka, která mi řekla, že politici mají speciální tréningy na to, aby dlouho uměli mluvit o ničem. No tak teď máme třetí skupinu, které je úplně jedno,že jim část lidí nerozumí, potřebuji jen plkat.

Offline Suya
příspěvků moje polička 11. dubna 2024 19:02

baltik Jezis, to ale pouziva znamy a je mu 50! Vzdycky se drzim, abych neprotocila oci

Evaeva Soucitim, u nas se taky ranni dospavacky do osmi vytratilyPres den si dava vetsinou 30 minut a max. jeden delsi spanek, takze uspavam xkrat, kdyz vydrzi taky kolem 2 h... V noci to ale jde, tak nic nerikamA po rocich se starsim, co vstaval klidne 4:30, si gratuluju za cokoliv

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. dubna 2024 19:05

Suya já musím přiznat, že ty noci nejsou špatné. Budí se co dvě tři hodiny, nakojí se a spí. Ale hrozně nepravidelně, kluci byli jak hodinky a vstávali teda jen třikrát za noc. Mně namlsali

Offline Suya
příspěvků moje polička 11. dubna 2024 19:12

Evaeva U nas podobne :) Pravidelny buzeni je ale fajn, to neznam ani od jednoho  

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. dubna 2024 19:29

Suya starší měl fakt přesnost snad na dvacet minut, celou dobu kojení, akorát ta kojení ubíral. Mladší se budil třeba plus mínus půl hodiny, obojí bylo super. Mimino spí někdy čtyři hodiny v kuse (i pět už se stalo), pak se vzbudí třikrát po hodině, pak spí zase dvě hodiny,...ale abych mu nekřivdila, už se to dost zlepšilo. Velký naděje si vkládám do příkrmů, tak aby nebyly marné

Offline Myrtila
5309 příspěvků moje polička 11. dubna 2024 19:36

Suya Evaeva Tak musím synovi aspoň něco uznat, v noci se budil úplně pravidelně, co 60-90 minut ježiš, tohle jsem už milosrdně vypustila

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. dubna 2024 19:47

Myrtila ne každá pravidelnost se cení

Offline continuity
42858 příspěvků moje polička 11. dubna 2024 19:54

notna jak jste ready na zítra?

Já dnes vyrazila koupit kružítko, ani jsem se neptala. A dobře jsem udělala: "ono celkem funguje, když se člověk trochu snaží"

Offline letfenixa
10850 příspěvků moje polička 11. dubna 2024 19:57

Za dobu, kým začal malý prespavat noc, bola len jedna jedina dokonalá noc. Zobudil sa o 3 ráno, nakojil sa a spal do 7. To mal asi 7 mesiacov.

Offline Zuzuli
3750 příspěvků moje polička 11. dubna 2024 20:08
Reakce na Myrtila:

Suya Evaeva Tak musím synovi aspoň něco uznat, v noci se budil úplně pravidelně, co 60-90 minut ježiš, tohle jsem už milosrdně vypustila

​Presne a pres den velmi pravidelne dvacetiminutove spanky. Nejdriv tri, pozdeji dva. Az ve dvou letech dala aspon dve hodiny spanku v kuse

Offline Tabea
8072 příspěvků moje polička 11. dubna 2024 20:13

Mě tenhle týden poslala do kolen vychovatelka v družině, shodou okolnosti Slovenka, když se zeptala matky čtyřtýdenního sourozence jedné holčičky, jestli už mimino spí celou noc v kuse. Matka dost vytřeštila oči.
Znáte někdo takovej případ?