Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Zuzuli
3750 příspěvků moje polička 14. dubna 2024 18:19

Muslik nase detska to ockovani doporucuje a aktivne ho nabizi. A casto ho dava spolu s prvni davkou mmr, takze v tech 18 mesicich? Kamaradka tak nechala syna naockovat. My ho dceri dali ve trech letech, do skolky uz sla plne naockovana. 

Offline žluťásek
8848 příspěvků moje polička 14. dubna 2024 18:33

Muslik naše doktorka spíš ty malý děti nechce očkovat a já se nechtěla dohadovat, tak jsem ho objednala do očkovacího centra a na prevenci si to doktorka už jen bez řečí poznamenala do karty.

Offline Muslik
564 příspěvků moje polička 14. dubna 2024 18:35

Díky moc s tím očkováním, já mám právě takovou trochu zvláštní těžko zatížitelnou doktorku a tím jak dcera naštěstí (tuktuk) nemarodi, můj kontakt s doktorkou je nulovy, a každá taková věc typu informace k možnosti extra očkování je na separátní výpravu tam, takže chci být aspoň v obraze zda si nevymyslim úplnou blbost...

Sama mám z neštovic v dětství na těle několik vzpomínek a ráda bych toho dceři ušetřila:)

Offline žluťásek
8848 příspěvků moje polička 14. dubna 2024 18:37

Evaevaširší než seacamp jsou Keen newport, ale mají tužší podrážku. Třeba by mu sedly lépe?

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 14. dubna 2024 18:43

Zuzuli nasi mali piatu chorobu teraz nedavno (inak sa tiez takmer celu zimu drzali zdravi!) A ked uz ma dieta vyrazku, nemalo by uz byt nakazlive. Takze po cca troch dnoch doma uz isli do skolky, ani ucitelky neprotestovali. Starsi dokonca este s miernym zacervenanim. Ale okrem vyrazky nemali ziadne ine priznaky. 

Online Zuzuli
3750 příspěvků moje polička 14. dubna 2024 18:50

Mrakoplas ji prave taky vubec nic neni, jen se dneska probudila s vyrazkou. Ja si myslela, ze to je alergie na pyl, co by mela po me, vcera se valela v trave. Prave proto, ze to ma hlavne tam, kam uz nesahaly kratasy a kratke rukavy. Ale ve skolce maji tu patou nemoc, tak jsem googlila, jak to vypada a muze to byt ono. Ale radeji jsem poslala fotky doktorce a uvidime. Prinejhorsim bude nosit krabice a stehovat, kdyz je krome vyrazky uplne zdrava 

Offline Vari
2219 příspěvků moje polička 14. dubna 2024 18:57

Zuzuli Dvojcata mela patou nemoc o Velikonocich, krome cervenejch tvari a pak vyrazky jim nic nebylo, ale stejne museli oba zustat doma jeste tejden.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 14. dubna 2024 19:46

Evaeva co nemjaký od Reimy? Ty bývají celkem široké...

Offline Potrefenáhusa
38754 příspěvků moje polička 14. dubna 2024 19:52

Muslik já jsem se teď na očkováni proti neštovicim ptala doktorky minulej tejden a rekla mi, ze zrovna přišlo doporučení proti neštovicím ockovat a začíná se mezi 2-3 rokem

Offline Potrefenáhusa
38754 příspěvků moje polička 14. dubna 2024 19:57

Evaeva já koukala ještě na nějaký protetiky, model tery, ze jsou taky docela široký(širší, než stejně vypadající starší model), ale taky to jsou spis než sandaly kozeny boty s dírama

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. dubna 2024 20:17

Potrefenáhusa MPLeejá hledám obdobu těch keenů, tj. sportovní, smáčitelné. A ti moji pacholci určitě potřebují "kecky s dírama". Na reimy se kouknu, protetiky mají moc volnou patu (aspoň celoročky) a je to teda jiný typ než hledám. Syn slíbil, že jim dá ještě šanci, teď má být chladno, tak třeba zapomene a budou mu dobře . Loni i předloni je nosil pořád, jiné boty vůbec nechtěl. Oni teda jsou trošku užší, ale dneska byl celé odpoledne v teniskách z dekáče (v celoročkách včera spadl do potoka a byly mokré), které jsou úzké taky, a byl spokojený, celkově si nikdy nestěžoval.

žluťásek ty newport právě nechci, on je bude nosit furt. Už ty Seacamp jsou takové kompromisní.

Offline Potrefenáhusa
38754 příspěvků moje polička 14. dubna 2024 20:22

Evaeva naše si ty keeny ještě letos nebyla ochotna obout 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. dubna 2024 20:34

Potrefenáhusa mladší už je nosí. Jsou mu ty z loňska a to tu mám pro něj dvoje dalšíStarší si je obul a letěly metr daleko. To měl ale nějak emočně náročné dopoledne Pak je zkusil ještě dvakrát na dvě vteřiny a prý blbý. Ty koely jsou podle tabulek stejně široké, ale je fakt, že u těch keenů mu vede jeden pásek akorát přes malíček a to mu možná vadí. Ještě jsem našla Keen knotch, ale ty jsou ještě uzavřenější a údajně širší v patě a kotníku a to nemůžem potřebovat. No teď má být zase chladno, tak to nechám chvíli u ledu.

Offline Potrefenáhusa
38754 příspěvků moje polička 14. dubna 2024 20:37

Evaeva my tu teď prave máme emočně náročné dopoledne skoro cely dny....

ktery koely?

Offline letfenixa
10850 příspěvků moje polička 14. dubna 2024 20:48

Nechcete niekto namornicke tričko, tak 110/116? Len pásiky, žiadny obrázok, bavlna. Nemal ho ani raz za poštovné.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. dubna 2024 20:57

Potrefenáhusa však u nás taky není o scény nouze, ale tohle byl fakt extrém, špatně bylo totálně všechno 

Tyhle. A kdyby u vás prošly modré boty, tak mám ve sklepě tyhle 29 (tuším) ve světle modré, starší je měl párkrát na noze. Kdybys měla zájem.

Offline Potrefenáhusa
38754 příspěvků moje polička 14. dubna 2024 21:03

Evaeva nějak se to neprilozilo. Modrá je teď špatná (a keeny mám modrý)

koely nosí 26 

Offline Potrefenáhusa
38754 příspěvků moje polička 14. dubna 2024 21:05

Evaeva už to vidím, ty jsou pěkný, podobny jak ty protetiky. Ale zatím velký

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. dubna 2024 21:43

Potrefenáhusa já to musela odeslat, aby se mi to nesmazalo, odkazy jsem dala až potom.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. dubna 2024 21:45

Potrefenáhusa má malou nožku. Mladší má 29 už od podzimu, to měl teda trochu hnátu za zimu mu noha nevyrostla, ale on se vytáhl.