Myrtila snad už bude brzo lip ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa Jestli je z Pepca, tak ty jejich bavlněný mikiny jsou strašně malý přes hlavu snad všechny, taky máme doma jednu nikdy nenošenou, ne s tlapkama teda (říká ta, co už na novorozence preferovala body přes hlavu, takže mu natáhnu fakt ledaccos).
já tohle ani nezkousela, ona nechce přes hlavu vůbec nic. Není bavlnena, je plyšová
Pepco je divny, už jsem to tu nedavno psala, ze naše děti jsou s nim zcela nekompatibilní.
Tabea Evaeva Potrefenáhusa děkuju, je mi jasný, že těma nemocemi musíme projít, což je zároveň asi to jediný, co mě drží, abych to dítě do tý školky posílala dál. Protože je víc doma než tam a pracujem tu s mužem skoro celou dobu s dítětem za zády.
Myrtila u nás je to stejný, dite má podle mě max 50% docházku, domu s nudli ji poslali už 3x
Naše dieťa malo dochádzku možno 20 % ![]()
Potrefenáhusa Pepco siju pre Lukaska. ![]()
letfenixaprvní zimu měl syn docházku tak 30%, pak už to bylo lepší. Letos už chodí skoro pořád (doufám, že to tak zůstane).
Evaeva u nás netolerujou ty nudle
Potrefenáhusa ten první rok měli rýmy takové, že by to fakt nešlo. Letos je mají většinou takové normální, že smrkají 2x za hodinu, tak to nevadí
Potrefenáhusa letfenixa Evaeva Já jsem to i dlouho počítala, kolik tam byl dní, protože někdy po 3 měsících docházky měl skóre 11 dní celkem. Teď už je to teda o něco lepší, poslední 2 měsíce je cca 1/3 času ve školce a zbytek doma. On hlavně chytá rýmu, která se mu během i jednoho dne překlopí do úplně strašnýho vlhkýho kašle. Takže mu toho zas tak moc není, doma řádí, ale do školky nemůže třeba 2 týdny, než se toho zbaví. No a já to od něj chytám a mívám to ještě horší.
Fakt si gratuluju, že jsem ho nechala naočkovat proti neštovicím, ty mají ve třídě zrovna teď a z toho by mě už asi mrsklo.
Myrtilajá jsem ty prvni zimy dětem i době dávala imunoglukan. Vlastně jsem s tím přestala až za covidu, kde část těch opravdu velkých komplikací způsobovala přehnaná reakce imunitního systému.
Teď jsem ho nasadila kvůli přijímačkám zas, ačkoliv už tak hrozně nemocní nebývame.
Myrtila jojo, to je přesně ono. Vždycky po pár dnech chytnul rýmu, z toho kašel a dva týdny doma. Na nás to naštěstí tolik neskákalo, resp. za dva dny jsme byli v pořádku. To teď už nemají.
continuity já jsem dávala, ale na ty nudle mi přijde, ze to má nulovej vliv, ze tím chudáci asi proste musej projít
btw naše dite neumí smrkat a zatím vůbec nejsme schopni ji to naučit (samozrejme v klidu, když nudli nemá. Před rokem ji to normalne šlo a zapomněla to! Nějak to divne tlaci, ale nefouka nosem
Potrefenáhusa na nudle jo, ale není z toho nemoc na tři neděle.
U nás nudle nevadily, bylo to před covidem. Ve škole nevadí ani teď, naopak naše učitelka se několikrát vyjádřila, že nechozeni do školy kvůli rýmě se jí nelíbí.
continuity nemocný dite, taková ta brutal nudle, kdy je fakt člověku blbě, teče mu z nosu nonstop, má celou hlavu vodnatou, to bych dite taky do školky samozrejme neposlala, ale u nás vadí všechno, fakt už chodit do práce a muset si brát osetrovacku na zdravy dite, co tejden smrka, tak mě z toho vezme ďas
se školou souhlasim, v zimě by ty děti byly doma furt
continuity Tak ono ve školce u tříletých je to s tou nudlí jiné, syn sice umí smrkat, ale že by to šel udělat sám od sebe, to ho nenapadne, tak chodí s nudlí u nosu, a to ve školce moc nejde, učitelka by ho musela pořád hlídat. A dávala jsem mu od podzimu vitamíny s déčkem a vliv to moc nemělo, taky si myslím, že si tím prostě musí projít. Navíc když se narodil v roce 2020 a mezi děti se nějak víc dostal až ve dvou letech, do té doby bylo pořád něco zavřené, takže tu imunitu moc netrénoval.
Myrtila no naše starší dite mělo poprvy v životě rýmu ve 2,5 letech, když vlezlo prvne do sokola...takže malý dite tou dobou v 6 tejdnech ![]()
Potrefenáhusa u nás to bylo podobné, ve třech týdnech rovnou teplota a rýma. Ale mimino mělo zatím dvě minirýmy jakoby ty bacily dvouletých dětí byly jiné než čtyřletých ![]()
Oni ten první rok rýmy, se kterými bych je poslala do školky, neměli. U nás se to tolik neřeší, ale tohle by nešlo. Plus teda sami se vysmrkat nejdou, jak píše Myrtila ale to teda nejde ani náš předškolák![]()
My sme za vás vyskúšali všetky prípravky na imunitu, efekt nula.
Potrefenáhusa Syn ji měl o něco dřív, ale i tak asi až v roce, nebo roce a půl. U toho mimina to musí být fakt na houby, když se s plným nosem nenakojí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články