Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. dubna 2024 18:26

Jos to víš Praha:( Já mám skla tenčená dokonce dvakrát, ale to stalo jen o trochu víc. Taky mám jen brýle na dálku. Oči mi změřili a vlastně už tam taky chodí půlka příbuzenstvaJá jsem byla spokojená, takhle mi oči nikdo nikdy nepřeměřil a vybrali mi fakt pěkné obroučky, byl tam takový šikovný kluk. Ale cena mně trochu překvapila, čekala jsem míň. Akorát že poslední brýle jsem si kupovala před deseti lety

Offline Vari
2219 příspěvků moje polička 12. dubna 2024 19:13

Ja jsem spokojena s optikem do domu, hezky brejle a cena se mi taky libi :-). A delaji i detsky.

Online continuity
42862 příspěvků moje polička 12. dubna 2024 19:14

Evaeva uff před třemi lety jsem zato měla Transition. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. dubna 2024 19:49

continuity já doufám, že mi zase nějakou dobu vydrží. Původně jsem chtěla až do práce, ale ty předchozí utrpěly úraz

Offline Jos
příspěvků moje polička 12. dubna 2024 20:06

Evaeva Vim, Praha je dost jinde. Vlastne i LBC. Chodim do mensi optiky v Jicine. Uz pres deset let si kupuju podobny styl, plastove trochu kocici, nekdy rovnou i dvoje. Ale doby, kdy i se skly jsem se vesla do max 5tis jsou i tam spis pryc. Nekdy jsem menila treba jen skla, takze realne stridam dvoje. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. dubna 2024 20:16

Jos já mám právě jen jedny, ale od covidu dost nosím čočky.

Offline Tabea
8073 příspěvků moje polička 12. dubna 2024 20:33
Reakce na Zuzuli:

Tabea moje babicka rikala, ze kdyz ona mela male deti (prelom sedesatych a sedmdesatych let), tak se tomu spolecnemu spani rikalo "na indicky zpusob"

​haha, to mu příště řeknu.

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 12. dubna 2024 22:10

Evaeva Máš to trochu z ruky, ale v Praze doporučuju Alba optik v Terrnoské. Pán se mi věnoval hodně dlouho, a na první dobrou nosil samý slušivý obroučky (což se do tý doby nikdy nestalo, nemám moc obličej na brýle) a cena mě příjemně překvapila. Byla jsem tam před dvěma lety, ale doporučila jsem to i kamarádce a byla spokojená. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. dubna 2024 22:38

Len díky za tip. Ty předchozí brýle jsem měla někde odtud, možná i odsud Ale tady v té jsem byla taky spokojená a mám to dvě zastávky metrem.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. dubna 2024 11:10

Nevíte, proč kupujeme hračky? Už tři čtvrtě hodiny si tu hrají na sekačky s židlemi od stolu

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 13. dubna 2024 14:08
Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 13. dubna 2024 18:54

JankaM ja bych je koupila, pokud si to muzete dovolit. S tim, ze x let jen vymena skel. 

Vyhoda, ze bude mit lehka skla. 

Pokud si nikdy bryle nerozbila asi dava pozor. Coz se ted urcite bohuzel jednou nestane. Navic, urcite jde do puberty a bude chtit nosit takove, co se ji libi. 

Dala bych je pojistit. To se ted docela dela,ne?

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 13. dubna 2024 23:13

Prosím vás, nemáte někdo doma nevyužitou sametovou mikinu s tlapkovou patrolou z Pepca? Nebo neviděl jste ji někdo náhodou ještě někde prodávat? Už nějakou dobu je na ní dost ujetá, ale jako poslední týden je fakt jak pominutá. Dneska seděla půl hodiny s pláčem před pračkou a volala "mikinko se sky, vrať se! Pračko pust moji mikinku!" Bereme cokoliv ve velikostech 98-110

Offline Malenge
4837 příspěvků moje polička 13. dubna 2024 23:20

MPLee smarja, tak to te fakt lituju úplně tu scénu vidím. Moc držím pěsti, ať někde sezenes...

Offline Potrefenáhusa
38754 příspěvků moje polička 14. dubna 2024 01:05

MPLee Jestli by prosla červená vanocni přes hlavu, můžeme vás zachránit, máme ji i s visackou, u nás je všechno přes hlavu no go a dite ji dostalo od sestrenic k vanocum

a jinak u nás totéž s mikinou gap, po tejdnu prani a sušeni přes noc jsem koupila 3 další na vinted, naštěstí akceptuje různý barvy

Offline Myrtila
5310 příspěvků moje polička 14. dubna 2024 01:46

Potrefenáhusa Jestli je z Pepca, tak ty jejich bavlněný mikiny jsou strašně malý přes hlavu snad všechny, taky máme doma jednu nikdy nenošenou, ne s tlapkama teda (říká ta, co už na novorozence preferovala body přes hlavu, takže mu natáhnu fakt ledaccos).

Offline Myrtila
5310 příspěvků moje polička 14. dubna 2024 02:37

A trošku si tu nočně fňuknu. Naše dítě přineslo ze školky asi šestadvacátou virózu, v podstatě jsme se od listopadu, co tam nastoupil, z těch nemocí pořádně nevyhrabali. Já to od něj obvykle chytnu, tahle je u mě dost výživná, už několikátou noc nespím, smrkám, kašlu, navíc momentálně mi z léčebných metod zbyla tak maximálně nosní konvička, která mi ale v téhle životní etapě zrovna moc nevyhovuje. Předtím jsem mnoho nocí s prominutím problila, to se naštěstí začíná mírně lepšit, ale už jsem fakt vyčerpaná. Muž se synem se už před nějakou dobou prakticky přestěhovali na noc do obýváku, abych je nebudila a měla to blízko do koupelny. Chtěla bych si lehnout a spát týden v kuse a pak to samý dopřát manželovi, ten už je taky úplně vyřízenej. Děkuju za vyslechnutí. 

Offline Tabea
8073 příspěvků moje polička 14. dubna 2024 06:58

Myrtila

Tady pomůže asi jen si opakovat, že s lepším počasím budou děti zdravější a příští školní rok odolnější....

Přeju rychlý uzdravení...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. dubna 2024 08:18

MPLee kdy jste jí kupovali? Můžu se ti kouknout tady v místních pepcách:)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. dubna 2024 08:22

Myrtila první rok byl nejhorší a ten už končí. Bude líp!