711990 to si dělal legraci kamarád, ze bude mít Polykarpa, Kalistrata nebo Domenta, protože dite se musí zocelovat a nic tak nezocelí jako šikana už na základní škole
(nemá)
711990 to si dělal legraci kamarád, ze bude mít Polykarpa, Kalistrata nebo Domenta, protože dite se musí zocelovat a nic tak nezocelí jako šikana už na základní škole
(nemá)
Zuzuli No hele, dcera věděla, že jsem těhotná, dřív než já ;o) A teda Baruška je hezké jméno, tak kdyby náhodou bylo časem potřeba, tak už ho alespoň máte připravené :o)
u nás by to teď byla asi Nala nebo Simba :-))
elsa teda pripadne taky
DruI u nás to věděl dřív první syn, protože se kojil a tím dnem z vlastní vůle přestal. Test jsem si dělala asi 14 dní poté. Ale doufám, že tím jeho věštecké schopnosti končí, tuhle se ptal, kdy budeme mít další miminka![]()
711990 Magikarp byl jeden náš spolužák, jeho přezdívka:D před 25 lety:D
Uf, jeste ze jsme se syna neptali na vyber jmena, jasna Skye! Ale dneska ji odpoledne rikal "ty berusko nase milounka"![]()
A foukal na modrinky po ockovani
Myrtila Gratuluju a drzim palce :)
Karja házená neklapla?
PotrefenáhusaBohužel trenérka porucovala a piskala na ni. Ale jako nám to se sambem přišlo docela drsný, divili jsme se dost, že ji to sedí. Tak evidentně jí to nesedlo. Ona asi nebude chodit nikam, ale já jsem s tímto jako malá taky měla problémy, jen jsem to nedokázala říct....Sambo s tím má problémy celoživotně, ten je prostě nekonformní z podstaty.
Karja chápu!
Karja za nás to vyřešila paní učitelka ve školce, když jsem chtěla přihlásit syna na sportovky. Vedou to mladý kluci z FTVS. A paní učitelka mi říká: no víte co, my tady cvičíme každej den, jsme venku na zahradě. Na těch sportovkách jsou trenéři s píšťalkama, to není nic pro vašeho K. ![]()
žluťásek No já musím najít nějaký kroužek, kde bude poručovat ona.
Karja hlavne aby se nechtela odhlasit ze skoly, az ji budou porucovat, kde ma sedet, co ma psat a bude zvonit na hodinu!
Karja Zkuste nějaký výtvarný kroužek, tam se s tím poručováním tolik nenadělá a nikdo tam nepíská ;o)
Kokoska a naší škole naštěstí zvonek není. Tak to by nedala, že by na ni jako někdo zvonil:D?! Dneska to ale sambo zrovna říkal paní učitelce, že se hrozně těší do školy, ale že má podezření, že je to protože si myslí, že se tam nemusí poslouchat.
Pinot Noir No já už jsem v pozici, kdy nic nenavrhuju ani nedoporučuju, vůbec absolutne. Právě s tou házenou přišla sama, tak jsem třeba ještě měsíc držela, zda to drží i ji...no a pak jednou měli jinou trenérku, zapískala a konec
O anabázi, jakou udělala ve školce scénu z kreslení postavy až jsem ji objednala do pedagogicko psychologické poradny jsem tady ale psala! Kreslení rozhodně ne:D.
Pinot Noir já si teda neumím představit, že by ty holky u nás na gymnathlonu pískaly a nějak moc poručovaly
mladší to tedy částečně bojkotuje i tak, ale může za to školka, si myslím. Starší je nadšený, ale příští rok chce na atletiku. (Ale jako chápu, že ne každému to sedne) Já mám z dětství taky jen dobré zkušenosti, ale třeba na fotbal bych je kvůli tomu, co jsem viděla, nedala. Nebo bych to teda hodně prověřovala. Naštěstí je míče moc neberou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.