Myrtila blahozelam a drzim palce :) Mna to s tym odcervenim tiez napadlo ale kedze si ta kvoli nicku neustale pletiem myslim s notna , tak som to vypustila.
Vše o těhotenství a dětech
Já nic nevím ani jsem nic nevytušila, ovšem nic to nemění na mém srdečném blahopřání!
Zina To první maminko mě taky dojalo moc. A oceňuju "srslinu"![]()
![]()
Myrtila to je krásná zpráva, gratuluju a moc držím palce
. Já začala mít tušení u té stížnosti, že ti nic neprodají na rýmu, a u roupů už jsem si byla jistá
.
Prší, takže kluci mají hřiště pro sebe a klouzačka navíc klouže rychle a daleko. Jsou nejšťastnější ![]()
Evaeva To hřiště pro sebe u nás neplatí, ale mokrý , superrychlý klouzačky 100%.
Myrtila já myslím, že jeden druh spreje do nosu krátkodobě můžeš, loni jsem to zkoumala. Už nevím jaký, psala o tom, myslím, na ig orl nejen pro děti. Celkově tam psala o všech lécích, tak to můžeš zkusit najít. Samozřejmě nevím, jak je to při tom riziku.
Zina pár dětí nevadí, ale když je jich hodně, jsou nesví. Oni, jak jsou dva, tak kamarád je vždy k dispozici.
dzizisketa Anema Děkuji ![]()
Evaeva No, já jsem potřebovala něco systémovějšího na uvolnění rýmy, ideálně sinupret, ale nic takovýho pro těhotný zřejmě není. Netroufla jsem si něco dát bez doporučení doktora. Ty spreje a konvička mi moc nepomohly, jenom jsem po tom zase o něco víc zvracela. Začarovanej kruh prostě. Tentokrát mi to zvracení provokuje snad úplně cokoli a všechno zároveň.
Myrtila já si sinupret brala, i když vyloženě povolený není, ale v tvé situaci to naprosto chápu. A jestli tolik zvracíš , tak to tě fakt lituju. Mně bohatě stačil ten žaludek celodenně na vodě.
Musíš se radit s doktorem. Lékárnice ti i na bezpečný lék řekne,že nic není, protože leták říká, že brát jenom v případě, že riziko blablabla.
Chce to gynekologa, který s tím má zkušenosti. Zkus se ještě prohrabat poradnou na porodnici, radil tam Mudr Koucký a ten měl v péči těhotné s rakovinou, a měl takovy přístup, že i respirační infekce se mají léčit a ne nechat těhotnou příliš trpět.
Myrtila gratulujem veľmi a čakala som na oficiálne potvrdenie! ![]()
Ako tehotná som užívala antihistaminika aj kortikoidy, aj antibiotiká, takže tie spreje do nosa už boli ken detail.
continuity u spousty léků je napsané, že nejsou informace... tzn. to nikdo nezkoumal. To je, myslím, zrovna ten sinupret. My tady máme celkem rozumnou lékárnici a ta mi kolikrát říkala, že ona by si to vzala, třeba jitrocelový sirup má na sobě taky, že je nevhodný ![]()
Myrtila zkus na nevolnost cucat bonbon, to mi pomahalo nejvic
Lukáško nemá vzťah k muzovej mame, kedysi ho aj strazievala, ale potom to prestalo, vidia sa raz za rok, ona by ho stále muckala, on sa nenecha, ona naviac stále rozpráva a nepočúva druhých, pritom je ultra dobrá.
Moje babky sa nám vnucatam nevenovali žiadno.
Moja mama sa venuje moc, ale je aj moc prísna.
Evaeva Presne. Tipla bych si, ze jsem treba Nasivin do nosu v tehotenstvi asi uzila, uz si nevybavuju. Proste nejsou udaje, neni jasne zjisteno, ze by to skodilo/neskodilo, tak to i do pribaloveho letaku napisou jako nedoporuceno. Proste Conterganova afera je porad jeste ziva a co nema kvalitni studie, tak nelze oficialne doporucit.
Jos ta orl nejen pro děti má k tomu těhotenství i vyber ve stories, včetně ozdrojovani (v licencovanych databazich) já jsem nakonec pouzivala nasivin, jinak bych zdechla (měla jsem k závěru covid a u mě se projevoval strašnou rymou)
ale v prvním trimestru stejně asi nikdo nedoporuci pro sichr nic?
Uprimne nevim. Jako samozrejme, kdyz bude mit tehotna treba zapal plic, tak antibiotika dostane, protoze ji to ohrozuje. U te rymy, doplnku a vlastne i bolesti se budou spis tvarit " zkuste to vydrzet". A ten zmineny Nasivin ma v pribalaku zrovna takovou neurcitou informaci, takze nejspis ok.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články