Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 07. května 2024 14:46

Myrtila blahozelam a drzim palce :) Mna to s tym odcervenim tiez napadlo ale kedze si ta kvoli nicku neustale pletiem myslim s notna , tak som to vypustila. 

Online Myrtila
5311 příspěvků moje polička 07. května 2024 14:57

Aranel Zina Mrakoplas děkuju

Jj, konvička, to bylo velký špatný, a zároveň zoufalý, protože na rýmu mi nikdo nic jinýho nedal a neprodal, co z toho, že jsem kvůli ní několik týdnů zvracela ještě víc než normálně. Prostě... děti jsou radost, od samého začátku

Online dzizisketa
8936 příspěvků moje polička 07. května 2024 15:04

Myrtila 

Já nic nevím ani jsem nic nevytušila, ovšem nic to nemění na mém srdečném blahopřání!

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 07. května 2024 15:13

Zina To první maminko mě taky dojalo moc. A oceňuju "srslinu"

Online Anema
1281 příspěvků moje polička 07. května 2024 15:36

Myrtila to je krásná zpráva, gratuluju a moc držím palce . Já začala mít tušení u té stížnosti, že ti nic neprodají na rýmu, a u roupů už jsem si byla jistá .

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. května 2024 15:37

Prší, takže kluci mají hřiště pro sebe a klouzačka navíc klouže rychle a daleko. Jsou nejšťastnější 

Offline Catherinne
10807 příspěvků moje polička 07. května 2024 15:56
Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 07. května 2024 16:04

Evaeva To hřiště pro sebe u nás neplatí, ale mokrý , superrychlý klouzačky 100%.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. května 2024 16:28

Myrtila já myslím, že jeden druh spreje do nosu krátkodobě můžeš, loni jsem to zkoumala. Už nevím jaký, psala o tom, myslím, na ig orl nejen pro děti. Celkově tam psala o všech lécích, tak to můžeš zkusit najít. Samozřejmě nevím, jak je to při tom riziku.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. května 2024 16:29

Zina pár dětí nevadí, ale když je jich hodně, jsou nesví. Oni, jak jsou dva, tak kamarád je vždy k dispozici.

Online Myrtila
5311 příspěvků moje polička 07. května 2024 17:10

dzizisketa Anema Děkuji

Evaeva No, já jsem potřebovala něco systémovějšího na uvolnění rýmy, ideálně sinupret, ale nic takovýho pro těhotný zřejmě není. Netroufla jsem si něco dát bez doporučení doktora. Ty spreje a konvička mi moc nepomohly, jenom jsem po tom zase o něco víc zvracela. Začarovanej kruh prostě. Tentokrát mi to zvracení provokuje snad úplně cokoli a všechno zároveň. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. května 2024 17:28

Myrtila já si sinupret brala, i když vyloženě povolený není, ale v tvé situaci to naprosto chápu. A jestli tolik zvracíš , tak to tě fakt lituju. Mně bohatě stačil ten žaludek celodenně na vodě.

Offline continuity
42889 příspěvků moje polička 07. května 2024 17:41

Myrtila

Musíš se radit s doktorem. Lékárnice ti i na bezpečný lék řekne,že nic není, protože leták říká, že brát jenom v případě, že riziko blablabla. 

Chce to gynekologa, který s tím má zkušenosti. Zkus se ještě prohrabat poradnou na porodnici, radil tam Mudr Koucký a ten měl v péči těhotné s rakovinou, a měl takovy přístup, že i respirační infekce se mají léčit a ne nechat těhotnou příliš trpět. 

Offline letfenixa
10856 příspěvků moje polička 07. května 2024 17:42

Myrtila gratulujem veľmi a čakala som na oficiálne potvrdenie!

Ako tehotná som užívala antihistaminika aj kortikoidy, aj antibiotiká, takže tie spreje do nosa už boli ken detail.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. května 2024 17:50

continuity u spousty léků je napsané, že nejsou informace... tzn. to nikdo nezkoumal. To je, myslím, zrovna ten sinupret. My tady máme celkem rozumnou lékárnici a ta mi kolikrát říkala, že ona by si to vzala, třeba jitrocelový sirup má na sobě taky, že je nevhodný

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 07. května 2024 18:03

Myrtila zkus na nevolnost cucat bonbon, to mi pomahalo nejvic

Offline letfenixa
10856 příspěvků moje polička 07. května 2024 18:05

Lukáško nemá vzťah k muzovej mame, kedysi ho aj strazievala, ale potom to prestalo, vidia sa raz  za rok, ona by ho stále muckala, on sa nenecha, ona naviac stále rozpráva a nepočúva druhých, pritom je ultra dobrá. 

Moje babky sa nám vnucatam nevenovali žiadno.

Moja mama sa venuje moc, ale je aj moc prísna. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 07. května 2024 18:11

Evaeva Presne. Tipla bych si, ze jsem treba Nasivin do nosu v tehotenstvi asi uzila, uz si nevybavuju. Proste nejsou udaje, neni jasne zjisteno, ze by to skodilo/neskodilo, tak to i do pribaloveho letaku napisou jako nedoporuceno. Proste Conterganova afera je porad jeste ziva a co nema kvalitni studie, tak nelze oficialne doporucit. 

Offline Potrefenáhusa
38758 příspěvků moje polička 07. května 2024 18:34

Jos ta orl nejen pro děti má k tomu těhotenství i vyber ve stories, včetně ozdrojovani (v licencovanych databazich) já jsem nakonec pouzivala nasivin, jinak bych zdechla (měla jsem k závěru covid a u mě se projevoval strašnou rymou)

ale v prvním trimestru stejně asi nikdo nedoporuci pro sichr nic?

Offline Jos
příspěvků moje polička 07. května 2024 18:40

Uprimne nevim. Jako samozrejme, kdyz bude mit tehotna treba zapal plic, tak antibiotika dostane, protoze ji to ohrozuje. U te rymy, doplnku a vlastne i bolesti se budou spis tvarit " zkuste to vydrzet". A ten zmineny Nasivin ma v pribalaku zrovna takovou neurcitou informaci, takze nejspis ok.