Karjano to neříkej. Tady tě má každou chvíli někdo v hu.... / na klávesnici.![]()
Vše o těhotenství a dětech
Makara Jo, ale doma mě vůbec nevnímaj:D. Ono z našeho páru veškerou pozornost dostává sambo a o mně spíš mluví v superlativech a politováním. ;-)
Tak jsme byli na té sládkovně. Je to vážně skvělý projekt, moc se mi to líbilo. Ale tvl jakmile něco nešlo na první pokus, tak hned, to je blbý, to dělat nebudu. Fakt nechci vidět tu školu. Ale jinak doporučuju. Super je ten systém lístků na časové okno, u žádného stanoviště člověk nemusel člověk čekat, žádné tlačenice. Končí myslím v neděli, tak ještě stíhate.
Boze jak mna vzdy dokaze nasrat "to dnes maju vsetci adhd, my sme boli tiez taki a ziadnu diagnozu sme nemali, to je taky vymysel, bla bla bla blaaaaa (tam uz vypinam sluch)! Jasne, pokial mas uplne normodecko, tak si to nevies predstavit. Aj vyskyt roznych chorob narastol, tiez si to ti ludia vymyslaju a urcite chori nie su! Pardon, troch si potrebujem ulavit.
Tohle mně taky štve, ve všech obměnách nejen o dětech.
Evaeva najviac ma to nastvalo ked som po rokoch stretla byvalu spoluziacku, teraz ucitelku!!, s ktorou sme zapriadli debatu o detoch a nastastie som jej o synovi nepovedala nic, lebo ta povazovala za vymysel aj aspergera ![]()
Mrakoplas tak u učitelky je to fakt hrozný ![]()
Mrakoplas to je hrozné, nemůžu už vůbec číst diskuze na toto téma. Od učitelky je to úplné peklo.
Myrtilagratulujem
!!!
Ja som si pri tej debate o starých rodičoch spomenula, ako moju brávala prababička jeden deň v týždni zo škôlky. Fungovalo to dobre, potom nepochopiteľný totálny zásek, nejako sa to časom trochu dalo dohromady, ale už to bolo vždy také s odstupom.
No a až ako dospelá mi vysvetlila, že sa v električke vždy hrávali meno-mesto-zviera-vec a keď povedala "axolotl", tak jej to prababička neverila a hovorila, že to si musela vymyslieť. A ona potom celé detstvo na ňu bola urazená, že ju vlastne "obvinila" z podvodu
...
slniecko Děkuji ![]()
Evaeva vieš čo, so siestakmi teraz vyrábam teplovzdusne balony a mali robiť dierky horúcim klincom do slamky na pitie. No tí boli úplne hotoví, že to nešlo na prvý šup. A to sú uz siestaci.
Karja hlavne aby se nechtela odhlasit ze skoly, az ji budou porucovat, kde ma sedet, co ma psat a bude zvonit na hodinu!
Haha, to mi připomnělo dceru kamarádky, která asi po třech měsících v první třídě doma požádala rodiče ať ji "z toho kroužku" odhlásí, že ji to neba. ![]()
Noční blitíčko ![]()
žluťásek ach jo, to je pech! Dufala som, ze sa maly zazracne uzdravi. Tak nech mu to rychlo prejde.
U nás se už asi měsíc denně řeší, koho mám radši, koho bych případně nechala umřít, kdyby mohlo přežít jen jedno dítě, a že to druhý dítě mám určitě radši a pořád dokola ze všech stran. Dneska že se odstěhuje a bude žít na ulici nebo v děcáku, protože musí poslouchat a nemůže neomezeně koukat na TV nebo YouTube...
Diskuze už bude určitě jinde. já něo podobného teď řeším s dcerou. Pořád ji musím přesvědčovat, že ji máme rádi, i když ji něco zakážu. Zrovna včera jsem ji nutila jít do kroužku a to mi pak vypisovala, posílala desítky smutnách smajlíků, pak že ji nikdo nemá rád, že je hrozná..
A má hrozně přehnané reakce, až hysterické.Přejde ji to? (je jí devět). Během vteřiny se usedavě rozpláče, že se jí stýská po tatínkovi, když ji něco rozptýlí, okamžitě plakat přestane. Pak si zase vzpomene... Dělá to cíleně? Já nevím, ale trochu mě to děsí ![]()
Mulen u nás taky 9....
Mulen Já jsem zrovna dneska říkala sambovi, že ta naše starší furt něco v sobě řeší, nějaký svý emoce. Chystá se do školky a najednou se rozbulí, že jí něco řekneme nebo se jí vybaví něco co chce, nechce, nevim už. Podle mě je to tohle, tenhleten typ povahy. Ta menší taková není, ta mě třeba zlobí strašně, ale jde vidět, že si nic neřeší, nerozbulí se jen tak z ničeho nic, není přehnaně citlivá. Myslím, že ty emoční reakce té starší dcery jsou přesně předstupněm toho, co popisuješ ty.
Karja Tabea tak uvidíme, kam to povede s věkem. Na jednu stranu, směrem k těm holčíčím šarvátkám je celkem splachovací, a na druhou stranu toto... Byli jsme s ní ccaa před třemi lety u psychologa, když trpěla můrama a měla hysterické záchvaty ze strachu ze tmy. Ve zprávě má úzkostnou poruchu.
Asi to úplně nepřešlo, začínám přemýšlet, že se objednáme znovu, nějak s tím neumím pracovat..
Mulen Já bych ji na tvém místě objednala znovu, i kdyby to mělo být jen preventivně. Přijde mi, že tyhlety typy povah pak v té pubertě inklinují víc k nějakýmu problémovýmu chování nebo nějakým depresím, jak se jim v té hlavě pořád něco motá, prostě když se tomu budeš/budeme/ věnovat, tak tím líp.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články