Evaeva Jojo u tech zakladnich skupin leciv je celkem z ceho vybirat. Treba analgetika jsou celkem jasna, dtto ATB, nektera jsou teratogenni zcela jasne. Casto zalezi na trimestru apod. Nesmi se treba warfarin apod. Ale horsi je to u tech leku na min zavazne veci, to je takova seda zona. Ty spreje do nosu se musi pokazde jen kratkodobe. Ja se teda mimo obor moc neorientuju a sama jsem kovarova kobyla. Mela jsem maly vykon v narkoze a ani jsem neudelala pak pauzu v kojeni. Proste dite dostalo jednou UM a pak jsem bez odstrikani kojila. Nwstalo se vubec nic. Obecne jednorazove se stane malo. A jo tehotnych se kazdy boji, je to takove minove pole a je alibisticky jednoduche rict, ze radsi nedostanou nic.
Vše o těhotenství a dětech
711990 tyvago, tak do druhyho nejdu. Nechci mít Venonata, Magikarpa ani Blastoise!
Myrtila doufam ze ti uz bude lip
. Statisticky by melo, ale maloco je promenlive jako tehotenstvi. Jsi ted v podobnem tydnu jako jedna znama a taky ji drzim palce skoro vic nez jsem drzela sobe. Prptoze to tehotenstvi je zazrak, ne zdravotne ale vekove. Vlastne to rozumove uplne nepobiram, ze je to jako mozny
ale strasne ji to preju, na svuj vek nevypada.
No tak já vám řeknu, že my jsme o jméně pro mladšího debatovali několik měsíců a dcera je dneska (po třech letech) přesvědčená, že jméno, které jsme nakonec vybrali, navrhla ona (což teda není pravda, ale nevymlouvám jí to ;o)
metamizol je novalgin, NSA je treba brufen
Myrtila Ja si myslím, že ty nevolnosti často zhoršuje únava, takže proste s malým dítětem na krku je hůř. Lituju tě moc! Je mi úplně blbě, jen to čtu,:D. Vždycky v těch filmech to vypadalo, že ta těhotná se prostě vyzvraci ráno a hotovo. A ne že je jí kurva blbě celej den, chce se jí blit furt, a že třeba odpoledne je ji blbě z toho, že prostě za celej den se jí neudrželo v tom žaludku vůbec nic.....
My jsme dneska měli besídku a dcera byla hrozně šikovná, jedna maminka nám tam říkala, že s takovýhle zpěvem by měla chodit do Zusky, že je fakt nadaná (a jako je, jde vidět, že to slyší, pěkně vyslovuje, pamatuje slova)...a sambo jen tak ledové odvětil ,,no už tam byla, jednu hodinu, ,,učitelky mi poručujou co mám dělat a to já nebudu, můžu stát kde budu chtít, můžu stát vedle ségry, nebudou mi říkat, kde mám stát,,. Jako v tomhle je to fakt škoda, ale tak ona si to jednou najde;-)
Myrtila zas lepší Ryder než Chickaletta. ![]()
Jos tyjo, teď jsem strašně zvědavá, kolik je jí teda let. ![]()
Karja tu tvoji starší dceru já žeru. Osobnost už odmalička. Nemohla bys dávat víc jejich hlášek?
"To ani dělat nebudu" a "nikdo mi nebude poručovat" miluju!!
Tabea malicko pod 50. Prvni dite
Myrtila držím palce, ať je ti co nejdřív dobře. A gratuluju. ![]()
Myrtila vždyť jsem to psala, že u mně to byla oproti tobě procházka růžovou zahradou.
Karja Jo vy jste skvela rodinka. Tvoje prihody strasne rada ctu. Idealne pustit synovi Medveda a lumiky, uvarit si kafe, sednout ke stolu a cist prihody ze zivota aneb co ma karja zase noveho na srdci ![]()
DruI klukům to zase bylo úplně jedno. Akorát se po narození zeptali, jak se teda jmenuje ![]()
Já si pamatuju, jak jsme vybírali jméno (té větší) ségře a teda můj návrh neprošel ![]()
A to jsem chtěla úplně normální Natálku
Moje dcerka ted zase vsem velmi presvedcive vyklada, ze bude mit sestricku Barušku. Co se narodi mame z briska... Ne, nejsem tehotna. Kdyby ji aspon pojmenovala Skye nebo Elsa, to by ji na to pokazde nekdo neskocil ![]()
Zuzuli no zatím nejsi ![]()
žluťásek ale Magikarp zni jako z lesni skolky![]()
žluťásek hele já ji taky žeru, ale naživo bych ji asi potkat nechtěla. By si mě namazala na chleba ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články